Osiem 293 #6851 Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) Jest to Pan Zachar Zawadzki. Na ręku Casio Edifice. Można go śmiało nazwać redaktorem, gdyż You tube jest dodatkuem do tego co robi. Jest założycielem portalu Autocentrum oraz udziałowcem w Oponeo. Bardzo miły gość, a jego testy i recenzje są bardzo dokładne i rzeczowe. Mogłem oszczędzić sobie tego wywodu, ale po pczeczytaniu postu powyżej odnośnie Jego akcentu (ma korzenie irańskie) postanowiłem trochę przybliżyć jego osobę. W przeciwieństwie do wsztstkich Automaniaków, Auto Światów i innych sponsorowanych programów, gość jest naprawdę obiektywny. Polecam obejrzeć parę testów, a pisanie o niechęci oglądania z powodujego akcentu uważam hmmm... powiedzmy za niestosowne Edytowane 27 Maja 2015 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulik 0 #6852 Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) Jest to Pan Zachar Zawadzki. Na ręku Casio Edifice. Można go śmiało nazwać redaktorem, gdyż You tube jest dodatkuem do tego co robi. Jest założycielem portalu Autocentrum oraz udziałowcem w Oponeo. Bardzo miły gość, a jego testy i recenzje są bardzo dokładne i rzeczowe. Mogłem oszczędzić sobie tego wywodu, ale po pczeczytaniu postu powyżej odnośnie Jego akcentu (ma korzenie irańskie) postanowiłem trochę przybliżyć jego osobę. W przeciwieństwie do wsztstkich Automaniaków, Auto Światów i innych sponsorowanych programów, gość jest naprawdę obiektywny. Polecam obejrzeć parę testów, a pisanie o niechęci oglądania z powodujego akcentu uważam hmmm... powiedzmy za niestosowne Ogladalem wiele jego testow - calkiem niezle. Najbardziej mi sie podoba ze mowiac o kazdym samochodzie zawsze opowiada o jego cenie i bardzo latwo znalesc info co do ceny w kazdym filmiku. Odrazu zaczynam od tych odcinkow i juz wiem czy mam ogladac czy nie. I fajnie ze tez jest wysoki. Co do zegarka ktory nosi (i to nie w jednym tescie a w wielu odcinkach i zawsze ten samy Casio Edifice)- wedlug mnie zbyt tani i powszechny jak na niebiednego faceta, dla mnie to troche dziwnie (jak byl by to jakis Citizen Signature - juz inna sprawa), ale skoro mu sie podoba... Edytowane 27 Maja 2015 przez paulik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6853 Napisano 27 Maja 2015 Wiesz, każdy ma jakąś filizofię. Znam gościa, którego firma robi 200 mln obrotu rocznie i jeździ nową Kią Sorento. Kiedyś go zapytałem czemu Kia, powiedział, bo mało pali jak na tak duże auto , tak więc wiesz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4834 #6854 Napisano 27 Maja 2015 No tak, bo to zegarek czyni człowieka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #6855 Napisano 27 Maja 2015 Co ma na nadgarstku pani Maja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #6856 Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) Przeczuwam Rado. Osiem: Jak na Irańczyka dobrze wysławia się po polsku, to zwracam honor. Byłem pewien, że jest innej narodowości A że jest udziałowcem Oponeo, to nie wiedziałem. Ja oceniłem go jako recenzenta, najpierw na podstawie tego jak "ocenił" jakość systemu nagłośnienia(żeby móc powiedzieć, że system nagłośnienia jest premium, należy najpierw wiedzieć, być osłuchanym z naprawdę dobrym sprzętem, a do oceniania tego na materiale pobranym z "jutjuba"...pozostawię bez komentarza), a później nie mogłem przestać zwracać uwagę na akcent. Skoro serwis jest polski, to dobrze by mówił dobrze po polsku, jednak kultura wypowiadania się i pojęcia, składnia etc się zgadza, więc nie miałem na celu jego obrażanie Fakt, że obejrzałem znacznie później jego recenzję S7 oraz i8, i muszę przyznać że stara się być obiektywny i dobrze omawiać każdy samochód. Skoro serwis jest tak popularny i stawia na jakość, fajnie by doinwestował w lustrzankę z możliwością nagrywania + kilka dobrych obiektywów lub zlecał nagrywanie zewnętrznemu serwisowi. Recenzje zegarków na PuristsPro potrafią zegarek ukazać piękniejszym niż w rzeczywistości, właśnie dzięki doskonałej jakości nagraniom. Tak jak pisałem wcześniej, zwracam honor, zbyt powierzchownie go oceniłem. Edytowane 27 Maja 2015 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6857 Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) No tak, bo to zegarek czyni człowieka......To już któryś raz od wczoraj użyte zostało "bo gość w firmie robi obrotu..." itp. facet był w Zarządzie konsorcjum z 5 mld(euro) obrotów rocznie....... mocno bym się zdziwił, że facet jeździ q8, a na ręku podróbka A co to kogo interesuje?Ile kto obrotu robi?[ja półtora skacząc do basenu ,co powinienem nosić? ] Edytowane 27 Maja 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6858 Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) Jakubie, nie jest Irańczykuem, ma irańskie pochodzenie. Zmuś się do paru testów, a zmienusz zdanie. Kolejna kwestia, to, to, że o testy audio w autach poproszony został przez widzów. Sam zawsze pidkreśla, że ma gumowe ucho. Robi to dla widzów, których szanuje. Co do kwestii składni uważam, że zdania składa całkiem ok. Zegarek, to Casio Edifice. Obejrzałem wszystkie testy, i miałem dużo czasu, żeby się mu przyjrzeć dokładnie Zostało Ci odpuszczone Cook jak zawsze uszczypliwy, ale lubie to w jego komentarzach Edytowane 27 Maja 2015 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6859 Napisano 27 Maja 2015 @Jakub Mroz, a jakiej myslales, ze jest narodowosci?tak zapytam, bo gdyby byl innej to bys juz nie oddal Mu honoru?Oceniac ludzi przez pryzmat jego narodowosci jest troche dziwne... ale to jest tylko moje zdanie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6860 Napisano 27 Maja 2015 Słuszna uwaga... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6861 Napisano 27 Maja 2015 Cook jak zawsze uszczypliwy, ale lubie to w jego komentarzach Hehe Analogicznie -forum motoryzacyjne " no co Ty ,mój samochód jest super bo noszę zegarek Patka"Forum biznesowe-"to poważny godny zaufania człowiek bo nosi Rolexa" To jakim kto jeżdzi samochodem ,ile zarabia wcale nie musi ,i najczęściej się nie przekłada na to jaki zegarek nosi... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6862 Napisano 27 Maja 2015 Ciężko się nie zgodzić, aczkolwiek jest chyba wyjątek podkreślający regułę - piłkarze (lub jak mówi moja żona - kopacze) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #6863 Napisano 27 Maja 2015 mocno bym się zdziwił, że facet jeździ q8, a na ręku podróbka ja jeżdżę tramwajem ale na ręku oryginał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6864 Napisano 27 Maja 2015 Ciężko się nie zgodzić, aczkolwiek jest chyba wyjątek podkreślający regułę - piłkarze (lub jak mówi moja żona - kopacze) Dla większości to pewnie gadżety takie jak nowy iphone ,czy białe słuchawki Choć i świadomych użytkowników pewnie też kilku by się znalazło. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6865 Napisano 27 Maja 2015 Pewnie tak, ciekawe czy mają świadomość, że jeżdzą np. Ferrari 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6866 Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) ja jeżdżę tramwajem ale na ręku oryginał Ale to nie wolno tak Myślisz że teraz ktoś kupi od Ciebie to IWC po takiej deklaracji? "IWC wożony tramwajem ,noszony na zmianę z innymi zegarkami ,komplet dokumentów...." myślisz że ktoś w to uwierzy że oryginał? P.S moja rada -napisz choć że wsiadasz na przystanku przy giełdzie Edytowane 27 Maja 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6867 Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) Jako właściciel IWC może i jeździ tramwajem, tyle, że zapomniał dodać, że to tramwaj wyczarterowany pod Niego, a i linia specjalnie stworzona, której tory prowadzą prosto do biura Edytowane 27 Maja 2015 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulik 0 #6868 Napisano 27 Maja 2015 (edytowane) Co ma James Caviezel? Czyzby Rolexa Daytone? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1c/Jim_Caviezel_in_May_2012.jpg A na tym? http://ww4.sinaimg.cn/large/b1dd177ejw1ejh2b3660wj20950dbdgr.jpg Edytowane 27 Maja 2015 przez paulik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10824 #6869 Napisano 27 Maja 2015 Dla mnie Daytona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #6870 Napisano 28 Maja 2015 P.S moja rada -napisz choć że wsiadasz na przystanku przy giełdzie Jako właściciel IWC może i jeździ tramwajem, tyle, że zapomniał dodać, że to tramwaj wyczarterowany pod Niego, a i linia specjalnie stworzona, której tory prowadzą prosto do biura he, he, nie jest tak źle, bo to niskopodłogowy notabene przejeżdża przez takie ulice warszawy jak Stalowa, Inżynierska, 11 listopada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6871 Napisano 28 Maja 2015 (edytowane) he, he, nie jest tak źle, bo to niskopodłogowy notabene przejeżdża przez takie ulice warszawy jak Stalowa, Inżynierska, 11 listopada Wszystko się zgadza, nawet ulice dla niego nazwali jak trzeba:Stalowa - od kopertyInżynierska - od Ingenieur11 listpada - na cześć daty w której dokonał zakupu zegarka.Wszystko się zgadza... , ehhh bogaci to mają życie... Edytowane 28 Maja 2015 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #6872 Napisano 28 Maja 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81112 #6873 Napisano 28 Maja 2015 Muhtar Kent, szef firmy Coca Cola i jego czarujący uśmiech bobaska (czy te oczy mogą kłamać?) : 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7439 #6874 Napisano 28 Maja 2015 Wygląda na Breitling'a. Co do oczu... hmmm... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 193 #6875 Napisano 29 Maja 2015 Witam! Jaki zegarek ma na ręce Pani prof. Jadwiga Staniszkis? 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach