Paweł Bury. 5731 #7976 Napisano 16 Lutego 2016 No tak oczywiście gdy ja je będę zamykał - siostra jeszcze młoda 33lata ja starszy 41 Też mam nadzieję że nie nastąpi to szybko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #7977 Napisano 16 Lutego 2016 A papież ma albo tego ze zdjęcia albo któryś z linka tak na moje oko - rozpozna ktos dokładnie co to ??? https://www.google.pl/search?q=junghans+trilastic&biw=1440&bih=785&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiwi6Kl7_zKAhUGAZoKHe5EDi8QsAQIGg# 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #7978 Napisano 16 Lutego 2016 Zabawne z tym "damskim" junghansem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #7979 Napisano 16 Lutego 2016 ale oddasz przed zamknięciem oczu Oby jak najdłużej był u Ciebie Oczywiście ze odda... za odpowiednią opłatą depozytową licznik bije cały czas.Tak na marginesie to po zdjęciu Papieża stwierdziłem ze duże strasznie te damskie zegarki kiedyś robili 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POKUSER 6 #7980 Napisano 16 Lutego 2016 No tak oczywiście gdy ja je będę zamykał - siostra jeszcze młoda 33lata ja starszy 41 Też mam nadzieję że nie nastąpi to szybkoIgnac, a ten zegarek skąd masz? Tate mi sprzedał jak umierał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #7981 Napisano 16 Lutego 2016 Oczywiście ze odda... za odpowiednią opłatą depozytową licznik bije cały czas.Tak na marginesie to po zdjęciu Papieża stwierdziłem ze duże strasznie te damskie zegarki kiedyś robili Typowa męska linia w tamtych latach - ostatnio często można przeczytać artykuły dziennikarzy którzy piszą nie sprawdzając co piszą smarują głupoty wszystko tylko i wyłącznie dla afery PAPIERZ W DAMSKIM ZEGARKU!!!! Słabe to i tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #7982 Napisano 16 Lutego 2016 (edytowane) U mnie to była ironia, choć fakt, tu masz rację, nie bardzo orientuje się w zegarkach Zaraz okaże się że nie siostry a szwagra itd... Edytowane 16 Lutego 2016 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #7983 Napisano 16 Lutego 2016 U mnie to była ironia, choć fakt, tu masz rację, nie bardzo orientuje się w zegarkach Och jejku uraziłem Pana STARSZEGO - nie moim zamiarem było oczywista 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72364 #7984 Napisano 16 Lutego 2016 Bryan Ferry, znany muzyk i wokalista. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7985 Napisano 16 Lutego 2016 A co on nosi? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6483 #7986 Napisano 16 Lutego 2016 Na pierwszym zdjęciu Rolex DJ Bicolor.Co do drugiego, to nie mam pewności, ale wskazówki taki "rolexowe". 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #7987 Napisano 16 Lutego 2016 Och jejku uraziłem Pana STARSZEGO - nie moim zamiarem było oczywista Nic z tego to tez była ironia 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12772 #7988 Napisano 17 Lutego 2016 (edytowane) http://9gag.com/tv/p/aObvjA/ryan-reynolds-deadpool-interviews-hugh-jackman-wolverine?ref=fbl9 Dwóch dobrych aktorów: Reynolds jest chyba fanem Panerai, a co ma na ręce Jackman? PS: Najwyraźniej obaj noszą zegarki na prawej ręce Edytowane 17 Lutego 2016 przez MasterMind 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11989 #7989 Napisano 17 Lutego 2016 PS: Najwyraźniej obaj noszą zegarki na prawej ręce Jackman jest ambasadorem Montblanc, może to coś z ich kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #7990 Napisano 17 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1326 #7991 Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Pablo Picasso Patek Philippe Reference 2497 Rolex GMT Master Edytowane 19 Lutego 2016 przez Ciech 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bmatt 0 #7992 Napisano 23 Lutego 2016 Na pierwszym zdjęciu Rolex DJ Bicolor.Co do drugiego, to nie mam pewności, ale wskazówki taki "rolexowe". Owszem, na drugim zdjęciu to explorer 1016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #7993 Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) A papież ma albo tego ze zdjęcia albo któryś z linka tak na moje oko - rozpozna ktos dokładnie co to ??? https://www.google.pl/search?q=junghans+trilastic&biw=1440&bih=785&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiwi6Kl7_zKAhUGAZoKHe5EDi8QsAQIGg# raczej któryś z linka, bo zegarek papieża nie ma subtarczki sekundowej. Swoją drogą ciekawe, ile trzeba zapłacić za takiego junghansa w stanie bdb.... Pablo Picasso Patek Philippe Reference 2497 Rolex GMT Master ...jak na komunistę przystało, nosił zegarki produkowane przez kapitalistów... porażająca logika komunistów z Zachodu.... Edytowane 24 Lutego 2016 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #7994 Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) Papież Benedykt XVI otrzymał również taki fajny giftźródło: https://www.crownandcaliber.com/blog/the-watch-of-pope-benedict-xvi oraz http://www.dieter-philippi.de/en/ecclesiastical-fineries/the-watch-of-pope-benedict-xvi Edytowane 24 Lutego 2016 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3895 #7995 Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) ...jak na komunistę przystało, nosił zegarki produkowane przez kapitalistów... porażająca logika komunistów z Zachodu....Jak chodzi o pieniądze to wszelkie przekonania idą na bok, niestety ;-)i tak Kim Dzong Un uwielbia NBA i amerykańskie produkty i filmy ( Kim Dzong Il z resztą także lubił ) co nie przeszkadza mu we wtłaczaniu do mózgów własnego ludu informacji, że USA to samo zło i wróg najgorszy.Fidel Castro też nosił Rolexa...i można by tak jeszcze wiele wymieniać... Za komunistami zawsze stało kłamstwo za pseudo-kapitalistami z resztą także. Każda ideologia jest dobra jeśli można dzięki niej utrzymywać władzę.My Polacy i tak jeszcze mamy trochę przyzwoitości, i nigdy u nas nie było jakiegoś wielkiego kultu posiadania. Ważne były rodzina i mimo wszystko tradycyjne wartości nawet wśród aparatczyków partyjnych.Wystarczy porównać domostwa naszych "mężów stanu" do domostw oligarchii ukraińskiej czy rosyjskiej. Polak zaspokaja swoje potrzeby stosunkowo szybko, oligarcha natomiast nigdy nie jest spełniony ciągle potrzebuje więcej i więcej..i tak powstają złote bochenki chleba i inne bzdety wynikłe z próżności podczas gdy lud wbija zęby w tynk. Co do prezentu dla Benedykta, człowiekowi w tym wieku bardziej pasuje złota koperta zegarka ( albo chociaż pozłacana ) niż stalowa, ale być może miało być skromnie... Edytowane 24 Lutego 2016 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #7996 Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) co racja, to racja. Jednakże zachodni politycy noszą chociaż zegarki zachodnich firm, a różne tragikomiczne dyktatury lewicowe, też jak widać, uwielbiają luksusy z Zachodu. Gdybym był człowiekiem wpływowym, bojkotowałbym publicznie i namawiał do bojkotu firm, które sprzedają produkty takim ludobójcom jak Kim. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #7997 Napisano 24 Lutego 2016 Tak, Kim wylśle pachołka do sklepu Rolexa w dowolnym miejscu - a Ty zbojkotujesz producenta za to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3895 #7998 Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) Marketing tak nie działa. Splendor marce daje zarówno noszenie ich produktów przez ludzi prawych jak i przez kryminalistów, czy się to komus podoba czy nie. To się nazywa popularność a niemal każda marka chce zarabiać więc jak trzeba będzie to dostarczy zegarki dla nazistów, komunistów, traktorzystów...byle by było dużo i drogo!..zawsze można dostarczyć przez pośrednika i w razie czego mieć czyste ręce.Z resztą przykładów że tak było i jest jest mnogo. Hugo Boss szył garnitury dla SS, Siemens robił instalacje napięcia ( pastuchy ) w Auschwitz..., Szwajcarzy robili zegarki dla....a Szwedzi sprzedawali stal.... Edytowane 24 Lutego 2016 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #7999 Napisano 24 Lutego 2016 Hugo Boss zaprojektował mundur ss. Nie wiem, czy zajmował się szyciem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8000 Napisano 24 Lutego 2016 Z resztą przykładów że tak było i jest jest mnogo. Hugo Boss szył garnitury dla SS, Siemens robił instalacje napięcia ( pastuchy ) w Auschwitz..., Szwajcarzy robili zegarki dla....a Szwedzi sprzedawali stal....A Szwajcarzy produkowali broń i amunicję na potrzeby Niemieckiej armii oraz przepuszczali przez swoje terytorium niemieckie pociągi jadące do obozów koncentracyjnych na terenie Niemiec i Polski a to wszystko jako kraj neutralny.Tomek chyba lubi japońskie zegarki O Japonii komentarz chyba zbędny 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach