Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Pershing - Seiko Kinetic.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Pershing - Seiko Kinetic.

Na dodatek bicolor, więc jest sztos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam w Pruszkowie od końca lat 80, więc znałem te wszystkie "mordeczki" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko dziwne, ale i bezczelne. Jak on śmiał założyć coś tak pospolitego, jak Tissot!  :P  :D

A to dziwne, że nosi zegarek który spełnia jego oczekiwania i mu się podoba?

Sam posiadam Tissota po bracie i bardzo lubie ta firme. Niech kazdy nosi co mu sie podoba i niech kazdy moze rowniez wyrazac swoje zdanie - moje jest takie, ze nie pasuje mi on do niego jako artysty, stylu ubierania sie oraz jego instrumentu  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@artme - nikt nie neguje Twojego prawa do wyrażania własnego zdania. Mogę zgodzić się z ostatnią częścią Twojego zdania, co nie zmienia faktu że wiele osób traktuje zegarek jako przedmiot użytkowy, nawet tak nietuzinkowe i przywiązujace uwagę do szczegółów postacie, jak artyści.

Edytowane przez eye_lip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"...wiele osób traktuje zegarek jako przedmiot użytkowy, nawet tak nietuzinkowe i przywiązujace uwagę do szczegółów postacie, jak artyści"

Filipie - tak mozna napisac o wszystkim - butach, nakryciu glowy, spodniach czy marynarkach, nie? :rolleyes:

Od dawna jestesmy na tym forum i dobrze wiemy jaka wiedze i stosunek do zegarkow maja ludzie. My jednak mamy troszke wieksza swiadomosc co nas w pewien sposob obliguje do wyrazania opinii nt. czy zegarek pasuje lub dobrze wyglada czy chocby zostal nalezycie dobrany do stroju, osoby, miejsca. Nie oznacza to, ze mam racje i znam sie na modzie etc., jednak wydaje mi sie, ze akurat w przypadku o ktory sie rozchodzi, Stanko mogl dobrac lepiej "łocza" i juz B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro już tak "na serio", to subiektywnie - zgodzę się z @artme. Ale, jak wiadomo, nasze indywidualne wyobrażenie o tym, kto, co, jak i kiedy powinien, to właściwie aż i... tylko nasze subiektywne wyobrażenie. Od czasu do czasu i mnie się zdarza zobaczyć fotkę kogoś, kogo bardzo cenię z zegarkiem, o którym pomyślę: "yyy....yyy...yyy... czy gość wie, co robi..?". ;):)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żyjemy w 20-leciu międzywojennym i takie czepianie się zegarka do marynarki jest nie na miejscu. Takimi pierdołami przejmują się tylko na forach od męskiej elegancji i blogach modowych, bo nic innego nie mają do roboty. W prawdziwym świecie submariner czy tissot do garniaka to żadne fopa.

Dokładnie tak.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardziej razi zaburzona harmonia kolorów i pasiasta koszula do marynarki w geometryczne wzory.,Marynarka jest  sportowa, plus koszula polo nawet gdyby Pan Wojciech założył Omegę Ploprof  to nie ma takich mocnych żeby mu gafę zarzucili.,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Co nosił król życia?

Gratuluję pojmowania "życia" i królowania nad nim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Gratuluję pojmowania "życia" i królowania nad nim. 

Ja natomiast gratuluję spostrzegawczości i logicznego analizowania treści wizualnych. Człowieku, taki był przydomek tego gościa. Wrzuciłem jeszcze krótki urywek, który w tytule zawiera tę frazę i nawet wspomina o tym lektor w tym wideo. Kolejny, który się czepia jak rzep psiego ogona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ten 'kolejny' :) proponuję wyluzować, szkoda prądu panowie :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Człowieku, taki był przydomek tego gościa.

Człowieku :D 

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żyjemy w 20-leciu międzywojennym i takie czepianie się zegarka do marynarki jest nie na miejscu.

Nie na miejscu??? :blink: Czepianie sie??? :wacko:

Nie bede cytowac czepiania sie niektorych w dziale Rolexa, bo miejsca by nie starczylo a oni mowia, ze to tylko wyrazanie swojego zdania do czego maja prawo a tu patrz... od razu czepianie sie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, rozpoznajecie co nosi miliarder Michaił Prochorow, właściciel Brooklyn Nets?

3b9e11c3b803b36cmed.jpg

325bdf3b22db6d15med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja się już nawróciłem i pokajałem :D.

Dorosłeś do Rolexa ? ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, rozpoznajecie co nosi miliarder Michaił Prochorow, właściciel Brooklyn Nets?

Stawiam na Zenitha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na drugim zdjęciu ma Jaquet Droz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki zegarek ma na zdjęciu Dmitrij Sablin, rosyjski polityk i założyciel Antymajdanu?

446558e959c45dddmed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żołnierz bardziej znany jako książę ;)  Ciekawe, czy zakłada rolexa (Rolex Explorer II 216570) na akcje (latał Apachem w Afganistanie), myślę, że raczej g-shocka. Rolex nie pasuje do battle dresu. A g-shock jak najbardziej.

509d723ce3a9ff0a7d19e181e7f2e4b3.jpg

Edytowane przez Tomek z Wrocławia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko jest to z pewnością nietuzinkowa postać. Barwna. Nie wieje nudą. Uważam, że ma duży potencjał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Książę? W zasadzie to więcej jest w mediach informacji o jego starszym bracie, wiadomo. Wydaje się sympatyczny, jak zresztą każdy niemal "rudzielec" ;) piszę to bez cienia złośliwości... Zresztą, z tego, co wiem, to Brytyjczycy darzą monarchię bardzo ciepłymi uczuciami. To chyba jest ugruntowany zwyczaj, że książęta odbywają służbę wojskową, rzecz jasna jako oficerowie. Ale to nie oznacza, że nie są dobrymi oficerami... Niemniej rolex, choć ładny, pasuje bardziej do munduru galowego, a do battle dressu szkoda go po prostu (choć wiem, że księcia stać na kilka rolexów, ale "serce boli", gdy się dobry zegarek rysuje ;). Ja bym wolał g-shocka albo lum-teca

Edytowane przez Tomek z Wrocławia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Król Jordanii. Z klasą..m

post-1617-0-05143700-1486631576_thumb.png

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Król to ten z wonsem  :ph34r:

A nosi chyba datejust na jubilee.

Zbyt luźnej imo.

Udostępnij tę odpowiedź