Bartheck 7 #551 Napisano 28 Września 2007 Krauze nosi/ł też Daytonę PS. Jak zwykle w takich chwilach nie mogę znaleźć zdjęcia :roll: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #552 Napisano 28 Września 2007 Jak widać po zdjęciach trzech osób (Krauze, Kwaśniewski, Miller)- zegarki ich odpowiednio "pozycjonują". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #553 Napisano 28 Września 2007 Jak widać po zdjęciach trzech osób (Krauze, Kwaśniewski, Miller)- zegarki ich odpowiednio "pozycjonują". Czyli im większy prestiż zegarka tym więcej sałaty w kieszeni... ale to złudne rozumowanie. Zdarza się i tak, że osoba majętna nie przywiązuje wagi do zegarka, który nosi na ręku, a niektórzy robią coś przekornie i na przykład jeden z dyktatorów mody z premedytacją nosi lub nosił chińską podróbę zegarka swojej własnej firmy, a był to (o ile mnie pamięć nie myli) Armani. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #554 Napisano 28 Września 2007 Ja znam osobiście gościa który 2 razy do roku zmienia auto za ok 200k zł a na ręce Q&Q z rozerwaną do połowy bransoletą. Wniosek - każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma... 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #555 Napisano 28 Września 2007 Mi też nie, raczej Blancplain-a z Tourbillonem Chyba model Le Brassus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #556 Napisano 28 Września 2007 a niektórzy robią coś przekornie i na przykład jeden z dyktatorów mody z premedytacją nosi lub nosił chińską podróbę zegarka swojej własnej firmy ciekawe co chcial tym udowodnić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #557 Napisano 29 Września 2007 jak to co? podrabiaja - znaczy znana firma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #558 Napisano 29 Września 2007 A może gość ma dystans do rzeczywistości i poczucie humoru chociaż... mnie noszenie podróby bardziej by wkurzało niż cieszyło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lorus #559 Napisano 3 Października 2007 jaki zegarek miał na reku w ostatnim programie Szymon Majewski? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #560 Napisano 6 Października 2007 :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #561 Napisano 7 Października 2007 co nosi na reku Kamil Durczok? [sorry za link do tego brukowego serwisu :oops: ] http://www.pudelek.pl/artykul/5667/durczok_jest_bogaty/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #562 Napisano 7 Października 2007 Ciekawy blog o posiadaczach Rolex'ów: http://ktowrolexie.blog.onet.pl/ Założycielem jest Maciej Ryczek :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #563 Napisano 17 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pilon #564 Napisano 22 Października 2007 Mam pytanie Czy to co Leo nosi na fotosie z Krwawego Diamentu to Breitling Chrono Avenger? Nie mam zbyt wprawnego oka, ale z netowych poszukiwań podpasowała mi wersja paskowa tego zegarka... I tu pytanie, bo nie doszukałem się info w sieci (a raczej znalazłem lekko sprzeczne...): czy ten zegarek był na rynku w roku 1999 kiedy to toczy się akcja filmu?Pozdrawiam i jeśli pytanie jest zbyt laickie - przepraszam... Dopiero początkuję w zegarkomanii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #565 Napisano 30 Października 2007 Walter Ry2nśhrlhttp://www.autokrata.pl/ogien/2717/porsche_911_gt2/ - w 4:10 jest pokazany chronograf, czy ktos wie co to za model ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #566 Napisano 30 Października 2007 Walter Ry2nśhrlhttp://www.autokrata.pl/ogien/2717/porsche_911_gt2/ - w 4:10 jest pokazany chronograf, czy ktos wie co to za model ? sinn 956 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #567 Napisano 31 Października 2007 http://biznes.interia.pl/galerie/ludzie-i-...djecie,607449,1, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #568 Napisano 4 Listopada 2007 W sobotnim dzienniku na pierwszej stronie był Ojciec "dyrektor" Tadeusz no i miał na ręce jakiś zegarek niestety było widać tylko pasek... Pytanie co nosi Tadeusz Rydzyk??? 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #569 Napisano 4 Listopada 2007 Na 100% cos sterowanego radiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #570 Napisano 4 Listopada 2007 oglądnąłem film "Słaby Punkt" (Fracture) gdzie w roli głównej występuje Anthony Hopkins i Ryan Gosling.Ryan Gosling nosi coś dużego na ręce jestem przekonany że to IWC Portugesier tylko teraz czy się mylę? 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Rysio_J #571 Napisano 5 Listopada 2007 Witam, wszystkich,Mam następujące pytanie , czy Ktoś z was jest w stanie powiedzieć jaki zegarek Angelina ma na tych zdjeciach??pozdrawiam. http://justjared.buzznet.com/gallery/photo...h-school-10.jpg http://justjared.buzznet.com/gallery/photo...black-boots.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qoobson 0 #572 Napisano 5 Listopada 2007 bulgari bulgari? chyba jakis limit (b. wiele w tej kolekcji) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #573 Napisano 5 Listopada 2007 oglądnąłem film "Słaby Punkt" (Fracture) gdzie w roli głównej występuje Anthony Hopkins i Ryan Gosling.Ryan Gosling nosi coś dużego na ręce jestem przekonany że to IWC Portugesier tylko teraz czy się mylę? Michele Ty takie stare filmy ogladasz? Oczywiscie masz calkowita racje z IWC lecz popraw nazwe modelu na : Portuguese. P.S Gratuluje Ci nowego nabytku 8) Hamilton calkiem calkiem...pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #574 Napisano 5 Listopada 2007 Wczoraj leciał w telewizji "Upadek" i M. Douglas nosił Lorusa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #575 Napisano 18 Listopada 2007 Książe William - Omega Seamaster Mid-size :wink: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach