Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Może odgrzeję kotleta nt. Vegi. Cóż to za zegarek za 2mln? Wcześniej widywałem go w subach

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk22a43b3b02916c3006b73c47a7c620ad.jpg

Edytowane przez MatysiakBorys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda jak ten maszkaron.

img_0087_2_8.jpg

80 000 USD na zatoce.

Edytowane przez brz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwykła wersja jest paskudna, a ten to już ohyda... <_<

Zwykły z niebieską tarczą jest super.

A ten jak piszesz. Koszmarny koszmar.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy on ma złotą Daytona z diamentami w tem reportażu?

Edytowane przez ptakug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję zajrzeć na poprzednią stronę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze zastanawialem sie kto kupuje tego typu zegarki. Teraz juz wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że wraz z utratą vegi, to znaczy wagi utracił także dobry smak. Chociaż ostatnio kupił nowiutkie Lamborghini...

A tak na serio to trzymam po cichu kciuki za realizację filmu bo chętnie go obejrzę ;)

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że wraz z utratą vegi, to znaczy wagi utracił także dobry smak. Chociaż ostatnio kupił nowiutkie Lamborghini...

A tak na serio to trzymam po cichu kciuki za realizację filmu bo chętnie go obejrzę ;)

Myślę że to celowe przejaskrawienie i robienie wokół siebie sensacji

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze parę prezentacji fragmentów produkowanego filmu, wrzucanych do sieci przez samego reżysera, to nie zostanie nic do pokazania w kinie ;)  Sukcesu na miarę Kleru Smarzowskiego nie wróżę filmowi Vegi (który pewnie pozazdrościł koledze po fachu).

CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze parę prezentacji fragmentów produkowanego filmu, wrzucanych do sieci przez samego reżysera, to nie zostanie nic do pokazania w kinie ;)  Sukcesu na miarę Kleru Smarzowskiego nie wróżę filmowi Vegi (który pewnie pozazdrościł koledze po fachu).

Porównujesz jabłka do imadeł. Jedno to zaangażowany społecznie dokument traktujący o ludzkiej krzywdzie i patologiach, drugie to komercyjny szajs złożony z głupkowatych skeczy. Określenie sukces też chyba nie jest na miejscu w kontekście Kleru. 

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze parę prezentacji fragmentów produkowanego filmu, wrzucanych do sieci przez samego reżysera, to nie zostanie nic do pokazania w kinie ;) Sukcesu na miarę Kleru Smarzowskiego nie wróżę filmowi Vegi (który pewnie pozazdrościł koledze po fachu).

Jak to powiedział sam zainteresowany pokazał 3min, z ponad 2 godzinnego filmu.

W dzisiejszych czasach, nie liczą się recenzje a zera które film zarobi. Są to produkcje krojone na wymiar tego co większość widzów chce zobaczyć, możemy jedynie ubolewać jak niski poziom prezentuje nasze społeczeństwo a nie kino.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porównujesz jabłka do imadeł. Jedno to zaangażowany społecznie dokument traktujący o ludzkiej krzywdzie i patologiach, drugie to komercyjny szajs złożony z głupkowatych skeczy. Określenie sukces też chyba nie jest na miejscu w kontekście Kleru. 

Który film jest "zaangażowanym społecznie dokumentem"? Kler Smarzowskiego? Chyba, że myślałeś o Tylko nie mów nikomu braci Siekielskich. Kler to film fabularny nie dokumentalny, chyba, że ja czegoś nie zauważyłem.

CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O przepraszam, masz rację, przestrzeliłem.  :unsure: Myślałem o TNMN. Mój błąd.

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Obecny Top Gear niestety nie jest fajny (łagodnie mówiąc) i porównanie do czasów Clarksona jawi się jako bardzo kontrowersyjne.

It’s fair to say Top Gear has sputtered like a dodgy exhaust in the years following the departure of Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May. Presenters came and went faster than cars on a Formula 1 circuit – most recently, ex-Friends star Matt LeBlanc. But with two new faces in the shape of comedian Paddy McGuinness and former England cricketer Freddie Flintoff, joining regular Chris Harris, this summer's most recent series – the 27th of the long-running TV car fest – was a hit with audiences and critics alike. The light-hearted chemistry between the lads has drawn back fans who thought the show had lost its way. The Sunday night-broadcast episodes have seen a roaring return in the ratings too – with a peak of 2.8 million viewers, the biggest in three series and up 45 per cent on last series' average. After this year's successful shake-up, barring any calamities, current presenters Chris Harris, Paddy McGuinness and Freddie Flintoff will return.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi