karczochrulez 2 #1201 Napisano 21 Lipca 2009 ser nie ser zawsze było z niego straszne skompiradło gust też ma dobry 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #1202 Napisano 21 Lipca 2009 Pełna zgoda. Świat się kończy ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4868 #1203 Napisano 21 Lipca 2009 Nie? Ale to zupełnie nowy obszar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #1204 Napisano 21 Lipca 2009 Nie? Ale to zupełnie nowy obszar. No! Ty całkiem fajny chłopak jestes jak turban zdejmiesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1205 Napisano 21 Lipca 2009 Nie ma wątpliwości dla wszystkich, czy tylko dla Ciebie? OKi, pozdrawiam wszystkich oglądających kultowe seriale o kilkusetodcinkowych tradycjach Iko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #1206 Napisano 21 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1207 Napisano 21 Lipca 2009 Nie wiem co nosi ale moim zdaniem złoto z taką targową koszulką to porażka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #1208 Napisano 21 Lipca 2009 Dokładnie na te 144mln$ które zarobił(ukradł) w rok mógłby sobie koszulkę porządną kupić, spodnie zresztą też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #1209 Napisano 21 Lipca 2009 No i Palikot rozpętał małą burzę, moim zdaniem bez sensu, bo nie miejsce na to tutaj, jest znany - jest, nosi zegarek - nosi i finał. Zimmern, Ramsay, Bobek, są osobami publicznymi (a o tych tutaj piszemy i wklejamy ich zdjęcia) to, że ktoś ich nie lubi, czy też uważa za miernoty, to jego prywatna sprawa, i niech taką pozostanie. PS. Może mod by tutaj posprzątał? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #1210 Napisano 21 Lipca 2009 Bartheck - to nie wątek o osobach publicznych.Przeczytaj tytuł. Iko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4868 #1211 Napisano 21 Lipca 2009 No! Ty całkiem fajny chłopak jestes jak turban zdejmiesz przypuszczam, że Ty tez taki najgorszy to nie jesteś :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #1212 Napisano 21 Lipca 2009 Bartheck - to nie wątek o osobach publicznych.Przeczytaj tytuł. Iko Osoby publiczne z reguły są również znanymi 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #1213 Napisano 21 Lipca 2009 No i Palikot rozpętał małą burzę, moim zdaniem bez sensu, bo nie miejsce na to tutaj, jest znany - jest, nosi zegarek - nosi i finał. Zimmern, Ramsay, Bobek, są osobami publicznymi (a o tych tutaj piszemy i wklejamy ich zdjęcia) to, że ktoś ich nie lubi, czy też uważa za miernoty, to jego prywatna sprawa, i niech taką pozostanie. PS. Może mod by tutaj posprzątał? może by ktoś powywalał do kosza tych różnych Bobków, o których nikt normalny nie słyszał? jak tak dalej pójdzie to wkleję ciecia z mojego bloku - bardzo znany jest (ja go znam, moi sąsiedzi też) 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1214 Napisano 22 Lipca 2009 Na Time Zone twierdzą że w nowej serii Hell's Kitchen Gordon Ramsey nosi Bonda: Buzz Aldrin i dwa Speedmasteryhttp://edition.cnn.com/2009/TECH/space/07/...f=intlOnlyonCNN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #1215 Napisano 22 Lipca 2009 zarobił(ukradł) Te słowa są dla Ciebie synonimem? 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1216 Napisano 22 Lipca 2009 Buzz Aldrin i dwa Speedmasteryhttp://edition.cnn.com/2009/TECH/space/07/...f=intlOnlyonCNN Czy on ma po jednym zegarku na każdej ręce czy ja piłem za dużo ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #1217 Napisano 22 Lipca 2009 Może , to taka maniera wśród astronautów? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1218 Napisano 22 Lipca 2009 Może , to taka maniera wśród astronautów? Na jednym ma czas ziemski na drugim księżycowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #1219 Napisano 22 Lipca 2009 Wydaje mi sie że jeden jest od sponsora który musi nosić na podstawie podpisanego kontraktu, a drugi prywatny . 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 359 #1220 Napisano 28 Lipca 2009 Nie taki sławny (Marek Dochnal) ale na drogi zegarek to może sobie pozwolić: Franck Muller Sunset ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #1221 Napisano 29 Lipca 2009 Kolega mnie pytał co to za zegarek: Niestety nie potrafiłem mu pomóc Jakieś sugestie? 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #1222 Napisano 29 Lipca 2009 Eto'o w Interze O_o ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #1223 Napisano 29 Lipca 2009 Eto'o w Interze O_o ? http://www.tvn24.pl/12694,1611892,0,1,etoo...,wiadomosc.html 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #1224 Napisano 29 Lipca 2009 Niestety nie potrafiłem mu pomóc Jakieś sugestie? Ten zegarek to "Eto'o World"Eto'o jest maniakiem zegarkowym i próbuje stworzyć własną markęhttp://www.etooworld.com/Dokładnie nie wiadomo kto to wykonuje (jakaś manufaktura). Natomiast użyty caliber FD3041, to chiński tourbillon wyprodukowany w Hangzhou Watch Co., Ltd. (????????). Jak dla mnie - paskudztwo. Nie dlatego, że chiński mechanizm, tylko pod względem estetycznym, zwłaszcza wersje z diamentami.. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #1225 Napisano 29 Lipca 2009 Ten zegarek to "Eto'o World" Zaskoczyłeś mnie Dzięki za odpowiedź 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach