michu 1 #2201 Napisano 20 Listopada 2010 no , to się Czarnecki wystukał Co to dla niego??? 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sprzedawca 0 #2202 Napisano 21 Listopada 2010 A ja mam pytanie - jaki zegarek na ręku może mieć boss polskiego świata przestępczego Andrzej K. "Pershing"?Mnie zawsze kojarzyli się panowie tego typu z główne dużą ilością złota na przegubach i szyi. A on ma na ręku... No właśnie, co to?http://s.v3.tvp.pl/images/0/8/d/uid_08d248edc42a17f192414e78c25073df1265375764756_width_700_play_0_pos_3_gs_0.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GONZO 0 #2203 Napisano 21 Listopada 2010 A ja mam pytanie - jaki zegarek na ręku może mieć boss polskiego świata przestępczego Andrzej K. "Pershing"?Mnie zawsze kojarzyli się panowie tego typu z główne dużą ilością złota na przegubach i szyi. A on ma na ręku... No właśnie, co to? Wygląda mi to na Seiko z serii SQ 100 (Kinetic), tyle że wersja z czarną tarczą, możliwe, że w tytanie. 0 Pozdrawiam,GONZOTISSOT "Le Locle"SEIKO SKX807 "Aviator"SEIKO SKX781 "Orange Monster"SEIKO SND371 "Daytona"ORIENT CEM65002 "Blue Mako"Glashütte SpezimaticPisano Skeleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #2204 Napisano 22 Listopada 2010 co mial palikot u olejnik? caly pomaranczowy nadgarstek.. przyjrzal sie moze ktos uwaznie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #2205 Napisano 22 Listopada 2010 G-SHOCK? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meras 0 #2206 Napisano 22 Listopada 2010 Co nosi Grzegorz Lato? Grzegorz Lato nosi koperty do fryzjera Zgadłem :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #2207 Napisano 22 Listopada 2010 (edytowane) Powiedzcie mi, dlaczego tak dużo ludzi nosi teraz takie wielkie plastikowe zegarki, dokładnie chodzi mi ohttp://allegro.pl/najmodniejszy-zegarek-2010-jelly-z-duza-tarcza-i1293605254.html Palikot też raz go miał. To jakaś specjalna moda na konkretnie ten model? http://i848.photobucket.com/albums/ab41/muminek_2010/pppp1.jpg Edytowane 22 Listopada 2010 przez tomekr89 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grizz 1 #2208 Napisano 23 Listopada 2010 Takie zegarkowe crocsy fuj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3892 #2209 Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) Co nosi Pan Dubieniecki, mąż Marty Kaczyńskiej: Wygląda na jakiegoś Pilota Edytowane 24 Listopada 2010 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2210 Napisano 24 Listopada 2010 IWC Mark XVI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 0 #2211 Napisano 24 Listopada 2010 0 "The only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one" J. Clarkson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Adamandy Kochański 0 #2212 Napisano 26 Listopada 2010 Co za malenstwo ma na reku Gubernator Arni? Ten wątek w lipcu już omawiałem tutaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24444 #2213 Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) IWC Mark XVIMogę się mylić ale mi to wygląda na mark XV (choć bransoleta jak z nowego..) Edytowane 26 Listopada 2010 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #2214 Napisano 27 Listopada 2010 eye_lip nie myslisz sie to na pewno Mark XV - dlaczego ? Wskazówka godzina jest ścięta jak jak to w Marku XV jest. W Mark XVI nie ma sciętej wskazowki godzinowej. Mark XV : Mark XVI : PZDR. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marw 19 #2215 Napisano 27 Listopada 2010 Oglądałem przed chwilą tv i zastanawiam się co w reklamie banku nosi Hubert Urbański. Zegarek widać tylko przez moment, ale na moje oko to może być omega speedmaster. A co Wy sądzicie? http://www.youtube.com/watch?v=UXXLM9jA6jY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2216 Napisano 27 Listopada 2010 Oglądałem przed chwilą tv i zastanawiam się co w reklamie banku nosi Hubert Urbański. Zegarek widać tylko przez moment, ale na moje oko to może być omega speedmaster. A co Wy sądzicie? http://www.youtube.c...h?v=UXXLM9jA6jY Hubert nosi Speedmastera. Było już. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #2217 Napisano 27 Listopada 2010 A co nosi MB? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2218 Napisano 27 Listopada 2010 Urbański ma niewiele wspólnego z mężczyzną 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #2219 Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) Jaki zegarek miał Jean Todt, prezydent Międzynarodowej Federacji Samochodowej, podczas niedawnej wizyty w Krakowie?(niestety aktualnie nie mam lepszego ujęcia...) Wygląda mi na coś ze stajni : FP Journe ? Tutaj inne zdjęcie Jean Todt-a. A na łapie na 100% Richard Mille - modelu nie podam Zresztą tutaj też inne zdjęcie także z tym samym modelem Richarda Mille : A tutaj też Richard Mille jednak model w złocie : Z tego co widzę , sporo ludzi w tej branży nosi zegarki ze stajni Richarda Mille Edytowane 27 Listopada 2010 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2220 Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) Co ma na ręku Tom Jones ? Edytowane 27 Listopada 2010 przez michu 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #2221 Napisano 27 Listopada 2010 A co nosi MB? Już kiedyś pisaliśmy o tym , by postujący podawali choć 2 słowa na temat osoby, której tożsamość nie jest powszechnie znana.Jeśli tego nie robisz: - uważasz siebie za kogoś innego = "lepszego", niż czytający (ja jestem WTAJEMNICZONY, a ty nie) - zmniejszasz swoje szanse na odpowiedź - ktoś może wyszukać potrzebną informację za Ciebie na przykład Gdzieś musi być jakaś równowaga pomiędzy tym, kto jest opisany np. na ostatnim zdjęciu jako Tom, a tym, to jest MB. PozdrawiamIko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3892 #2222 Napisano 27 Listopada 2010 Już kiedyś pisaliśmy o tym , by postujący podawali choć 2 słowa na temat osoby, której tożsamość nie jest powszechnie znana.Jeśli tego nie robisz: - uważasz siebie za kogoś innego = "lepszego", niż czytający (ja jestem WTAJEMNICZONY, a ty nie) - zmniejszasz swoje szanse na odpowiedź - ktoś może wyszukać potrzebną informację za Ciebie na przykład Gdzieś musi być jakaś równowaga pomiędzy tym, kto jest opisany np. na ostatnim zdjęciu jako Tom, a tym, to jest MB. PozdrawiamIko Dokładnie. Dla mnie na ten przykład ''MB'' to Mercedes Benz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #2223 Napisano 27 Listopada 2010 Dokładnie. Dla mnie na ten przykład ''MB'' to Mercedes Benz Dla mnie też 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #2224 Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) Panowie dla Was Mercedes Benz a dla mnie Martin Braun Fajne zegarki robią Martin Braun Hyperion Edytowane 27 Listopada 2010 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #2225 Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) - uważasz siebie za kogoś innego = "lepszego", niż czytający (ja jestem WTAJEMNICZONY, a ty nie)Bawisz się w psychoanalityka ? Ten MB to wokalista Dżemu,Maciej Balcar.Czy może teraz,znając jego imię i nazwisko będzie Ci łatwiej udzielić odpowiedzi? Edytowane 27 Listopada 2010 przez Pagan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach