carlito1 59 #2276 Napisano 1 Grudnia 2010 Pi - Hublot a pepe goli rece ...jakis chopard ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiroki 1 #2277 Napisano 1 Grudnia 2010 Człowieku ( bartekkg)!!! Zmniejsz te zdjęcia przed wrzuceniem na forum!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2278 Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Kolega michu to dziwny typ czlowieka - ocenia ludzi wogóle ich nie znając. Tak samo jak ocenił moją osobe, wrzucając mnie do wora z typami od czarnego BMW Drogi Kolego, ja nie oceniłem Ciebie jako człowieka. Akurat na tej fotce w danym ubiorze skojarzyłeś mi się tak, a nie inaczej. Zatem ściśle mówiąc oceniłem Twój wizerunek na danym zdjęciu PS nie mówcie mi, że nie macie tak czasem, że jakaś osoba z tv działa Wam na nerwy samą powierzchownością. Edytowane 1 Grudnia 2010 przez michu 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2279 Napisano 1 Grudnia 2010 Bo mam kurtke i czapke na spacerze z psem? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2280 Napisano 1 Grudnia 2010 No tak mi się kojarzy. Dajmy już temu spokój. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2281 Napisano 1 Grudnia 2010 Guardiola ma na ręku CHOPARDA Mille Miglia Chronograph 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekg 1 #2282 Napisano 2 Grudnia 2010 Dzięki Carlito1 i SphinX. Ten Hublot jest na prawdę świetny! Człowieku ( bartekkg)!!! Zmniejsz te zdjęcia przed wrzuceniem na forum!!!!!chodzi Ci o to, żeby nie widać było zegarka, tak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2283 Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #2284 Napisano 2 Grudnia 2010 Jash, PNG!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2285 Napisano 2 Grudnia 2010 Jash, PNG!!! Tak mi robi IrfanView. Nie chce mi się przestawiać. Coś nie tak jest z tym rozszerzenie?PSWiedziałem, że to napiszesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thekenias 0 #2286 Napisano 2 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2287 Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Nie mam pojęcia co nosi ten właściciel Red Bull'a, ale zegarek ten wygląda obrzydliwie Niestety kasa nie zawsze idzie w parze z dobrym gustem. Edytowane 3 Grudnia 2010 przez michu 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2288 Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) A może jest to zegarek (prezent) od bliskiej osoby lub zegarek który jest dla niego ważny emocjonalnie z jakiegoś tam powodu? może ten zegarek coś znaczy? Inna sprawa że dziadzia uronił krople moczu Edytowane 3 Grudnia 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2289 Napisano 3 Grudnia 2010 Możliwe, to by było jedyne wytłumaczenie dla noszenia czegoś tak tandetnego:) 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4362 #2290 Napisano 3 Grudnia 2010 Wszystko jest możliwe.Mój wujek pracuje dla prezesa który nosi jakieś plastikowe badziewie warte z 10pln...nosi zawsze bo to jego ulubiony zegarek.I ma gdzieś konwenanse i nawet na biznesowych spotkaniach go ma : ) 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #2291 Napisano 3 Grudnia 2010 Druga sprawa, że ten zegarek tak na prawdę może być droższy niż niejednego tam kierowcy, a o gustach podobno się nie dyskutuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2292 Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Zaryzykowalbym stwierdzenie ze jest to jakis Corum . Oni maja niesamowite emaliowane tarcze w niektorych modelach . Edytowane 3 Grudnia 2010 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #2293 Napisano 3 Grudnia 2010 Nie sądzę, żeby to była jakaś pamiątka. Nosił różne zegarki. tutaj chyba Louis Vuitton 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #2294 Napisano 3 Grudnia 2010 Pierwsze skojarzenie tego kolorowego to Gerald Genta - jakaś Myszka Miki 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #2295 Napisano 5 Grudnia 2010 Co ma MJK? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
destro 22 #2296 Napisano 5 Grudnia 2010 Co ma MJK? Porsche Design Dashboard 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2297 Napisano 5 Grudnia 2010 Była już prośba, aby dodając fotkę znanej osoby wpisywać jednak jej imię i nazwisko i kim jest. Ten koleś powyżej to jakaś łysa pała opisana jako MJK - nic mi to nie mówi. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialek 0 #2298 Napisano 5 Grudnia 2010 to Maynard James Keenan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #2299 Napisano 6 Grudnia 2010 to Maynard James Keenan Może dopisujmy krótką biografię.Ktoś kto nie zna może się czegoś nauczy Maynard James Keenan, właściwie James Herbert Keenan (ur. 17 kwietnia 1964 w Ravennie w stanie Ohio) - amerykański wokalista metalowy. W 2006 roku piosenkarz został sklasyfikowany na 21. miejscu listy 100 najlepszych wokalistów wszech czasów wg Hit Parader[1]. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #2300 Napisano 6 Grudnia 2010 Co ma Danny Trejo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach