dariusz chlastawa 589 #251 Napisano 8 Maja 2006 Tsuki - jest wiele modeli GP dla Ferrari , np z czerwonymi tarczkami i ten na taki mi wyglada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #252 Napisano 17 Maja 2006 Jeżeli ktoś twierdzi, że sportowy zegarek nie pasuje do garnituru, to niech zobaczy, co ma na ręce Bożydar Iwanow na Polsacie Sport. To jakieś półkilowe bydle na bransolecie. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lob 0 #253 Napisano 17 Maja 2006 Kto oglądał "(nie)Warto rozmawiać" w poniedziałek? Jaki zegarek miał na ręku Robert Gwiazdowski ( czarna tarcza , złoty ?). W czasie dyskusji był to najbardziej ekponowany , raczej mimowolnie "martwy" przedmiot ". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #254 Napisano 21 Maja 2006 Zapomniałem sobie o tych fotkach. Tydzień temu miałem okazję byc na spotkaniu z Wojciechem Mannem. Niestety już blizej jakos krępowałem się podejść 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #255 Napisano 21 Maja 2006 Bruce Willis na nagrodach w CannesA taką maszynę nosił w najnowszym filmie "Lucky number slevin" No i duzo było w tym filmie o tym zegraku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #256 Napisano 21 Maja 2006 moim zdaniem Mann ma Blancpaina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #257 Napisano 21 Maja 2006 Masz rację Darku, kiedyś było o tym w CKM-ie http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=413 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Derdi 0 #258 Napisano 31 Maja 2006 Widzialem dzisiaj reportaż w tv, którego głównym bohaterem był Bono (tematem była inicjatywa RED) i wydaje mi się, że jest nosicielem czasomierza Panerai. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #259 Napisano 31 Maja 2006 Bono jest fajny. To czerwone to motorola slr. Na zachodzie 5% z faktury co miesiac idzie na jakis szczytny cel. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #260 Napisano 4 Czerwca 2006 ale to na czerwonym pasku to Panerai Marina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 760 #261 Napisano 5 Czerwca 2006 ale to na czerwonym pasku to Panerai MarinaA w kazdym razie jakis Panerai z serii Luminor, Marina jest bardzo prawdopodobna, ale kto wie, może to coś nieco bardziej wyszukanego? Może Marina Militare, albo 1950? W każdym razie swój chłop z Bono 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1273 #262 Napisano 5 Czerwca 2006 Ja faceta bardzo cenię. Dla mnie może nosić jakiegoś chińskiego kwarca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzezly 0 #263 Napisano 11 Czerwca 2006 witama może koledzy wiecie co to nosi Kuba Wojewódzki na nadgarstku. Albo dopiero teraz zauważyłem albo wcześniej nie nosił zegarka w swoim programie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #264 Napisano 11 Czerwca 2006 Odkad kuba zajal sie reklamowaniem czegos tam to odtad moze miec na reku co zechce. zwykly jednak merkantylny cwaniaczek z niego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #265 Napisano 11 Czerwca 2006 Odkad kuba zajal sie reklamowaniem czegos tam to odtad moze miec na reku co zechce. zwykly jednak merkantylny cwaniaczek z niego. Pewno, że moze mieć na ręku co zechce, też bym tak chciał.Poza tym, kto wg Ciebie jest "niemerkantylny" w tv? 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #266 Napisano 12 Czerwca 2006 Było już wcześniej pisane gdzieś - Kuba nosi najprawdopodobniej Taga Carrere 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #267 Napisano 12 Czerwca 2006 Kubuś był kiedyś na okładce "Przekroju" gdzie to miał na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #268 Napisano 12 Czerwca 2006 deem nie bron go. bizantyjski sprzedawca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #269 Napisano 12 Czerwca 2006 Moimi idolami sa Piotr Gadzinowski, Joanna Szenyszyn i karnista profesor Filar. I to pisze powaznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #270 Napisano 13 Czerwca 2006 Hm... J.Senyszyn jakoś ostatnio "spada w dół" przez swoje wypowiedzi. Prof. Filar może jest i karnistą ale jego wypowiedzi, które mają przełożyć język prawniczy na zrozumiały dla mas, trochę rozczarowują- za dużo żargonu za mało merytoryki... Mi osobiście podobają się spostrzeżenia Jadwigi Staniszkis. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1273 #271 Napisano 13 Czerwca 2006 Z całym szacunkiem ale pani Staniszkis należy do tkz. grupy medialnej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #272 Napisano 15 Czerwca 2006 Breitlingi: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #273 Napisano 15 Czerwca 2006 Nie spodziewałem się, że M. Gibson nosi Breitlinga; sądziłem, że coś bardziej tradycyjnego, tzn. połączenie sportowej klasyki z garniturowcem (np. AP 'RO' w spokojniejszej wersji). Ciekawe jaki zegarek nosi Chuck Norris Może ktoś wie? EDITCoś znalazłem: Chuck Norris doesn't wear a watch, He decides what time it is.:wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qoobson 0 #274 Napisano 17 Czerwca 2006 http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/5,73496,3420797.html?i=3 victoria beckham i de grisogono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolmar 0 #275 Napisano 19 Czerwca 2006 a w sobotnim "Tunelu" Sylwester miał na ręku Paneraia niestety nie rozpoznałem modelu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach