myszakowaty 1 #3776 Napisano 19 Lipca 2012 Alejandro Valverde - zwycięzca dzisiejszego eatpu Tour de France.Co to? Jakiś Swatch? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #3777 Napisano 20 Lipca 2012 Alejandro Valverde - zwycięzca dzisiejszego eatpu Tour de France.Co to? Jakiś Swatch? Mi się wydaje, że to jakiś zegarek Lacoste jest . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszakowaty 1 #3778 Napisano 20 Lipca 2012 Racja. Lacoste. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1243 #3779 Napisano 20 Lipca 2012 Jak ja nie lubię zegarków z tworzyw..Dziwię się ludziom ,którzy tak podziwiają plastikowe cebule casio.Wiem,ze w srodku jest tytan ,ale dla mnie to wyglada jak licznik a nie zegarek.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3780 Napisano 20 Lipca 2012 Ja tam np. lubię moje plastikowe giszoki - na rower, czy do biegania, nie ma nic lepszego 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #3781 Napisano 20 Lipca 2012 Ja tam np. lubię moje plastikowe giszoki - na rower, czy do biegania, nie ma nic lepszego AMEN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1243 #3782 Napisano 20 Lipca 2012 Ale dla mnie zegarek to trochę bizuteria a giszok to raczej taki multimiernik.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #3783 Napisano 20 Lipca 2012 Tomasz Kammel nosi czarnego SUBa ref.16610: RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 635 #3784 Napisano 21 Lipca 2012 cyt. "dla mnie to wyglada jak licznik a nie zegarek.. " Właśnie tym kierowałem się podczas zakupu. Coś jak licznik do roweru, tylko mocowany na łapie. Współczułem koledze, który na rowerze miał Omegę. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1243 #3785 Napisano 21 Lipca 2012 Na rowerze mam licznik przy kierce więc po co mi plastikowy kajdan? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1238 #3786 Napisano 21 Lipca 2012 Współczułem koledze, który na rowerze miał Omegę. A to dlaczego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #3787 Napisano 21 Lipca 2012 Jeżeli jeździsz wyczynowo to może faktycznie szkoda Omegi, ale przy normalnej przejażdżce rowerowej nie widzę powodu żeby komuś współczuć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 635 #3788 Napisano 21 Lipca 2012 Górski maraton to nie jest naturalne środowisko dla takiego zegarka. Elegancki zegarek w połączeniu z plastikową koszulką wygląda równie groteskowo jak trampki z marynarką u tego pana na zdjęciu powyżej. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #3789 Napisano 21 Lipca 2012 Górski maraton i taki strój faktycznie nie bardzo pasują z Omegą, ale jeżeli chodzi o normalne przejażdżki jak najbardziej się nadaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3790 Napisano 21 Lipca 2012 jakby nie bylo ładna kobieta porusza nasze zmysły estetyki(i nie tylko:) Proszę Cię... ta pani udowadnia, ze kicz nie odnosi się tylko do przedmiotów martwych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #3791 Napisano 21 Lipca 2012 i rozumiem, kolego Bartek, że wszyscy mamy się pokornie podporządkować twojemu gustowi ? uwielbiam takie posty... onet siada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #3792 Napisano 22 Lipca 2012 Guti ?? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #3793 Napisano 22 Lipca 2012 deLaCour Genève 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #3794 Napisano 22 Lipca 2012 Co to za all black jest na ręku Hakkinena (fiński kierowca wyścigowy)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #3795 Napisano 23 Lipca 2012 może jakiś IWC? Oris? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petronela 0 #3796 Napisano 26 Lipca 2012 Sprawdzałem na forum ale szukajka nie pokazała wzmianki o Chris Rea.Pierwszy to TAG Heuer Professional:(zdjęcie ze strony uhrforum.de) Ma też Rakietę wersja dla niewidomych, którą otrzymał na koncercie w Helsinkach od niewidomego fana, który był na każdym jego koncercie.Taki jak na zdjęciu:zdjęcie ze strony poljot24.de a tutaj Chris Rea kupuje drugi taki zegarek:Chris Rea in St. Petersburg Tego zegarka nie rozgryzłem: 0 -To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia *Jonathan Carroll* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #3797 Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) Obrzydliwy ten Tag jak oni mogli kiedyś robić takie kalectwa stylistyczne tarcza chybza zrobiona z papieru śniadaniowego importowanego z Korei Północnej. A tą rakiete ma jeden z kolegów z Wroc i miałem okazję się bawić ...wskazówki są przystosowane do tego aby je dotykać...podobnie jak indeksy, przyciskiem zwalnia się uchylne szkiełko Edytowane 26 Lipca 2012 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1498 #3798 Napisano 26 Lipca 2012 ciekawi mnie jedno. czy oni tak noszą te zegarki bo im się podobają.albo bo im za to zapłacą firmy i sami nie wiedzą co na rękach mają tylko jest to biznes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboCop 0 #3799 Napisano 26 Lipca 2012 ciekawi mnie jedno. czy oni tak noszą te zegarki bo im się podobają.albo bo im za to zapłacą firmy i sami nie wiedzą co na rękach mają tylko jest to biznesPewnie część nie przykłada do tego większej wagi - płacą to zakłada. 0 (00)[][](00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #3800 Napisano 27 Lipca 2012 Czy Matthew Mcconaughey ma na ręku Doxe? Mi się wydaje, że tak - ale zdjęcie chyba sprzed kilku lat 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach