Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magik.

AP jest najlepsze

To oczywiste. Niech no tylko ktoś spróbuje napisać coś innego to...

rampagejackson_ap3.jpg

:)  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On uwaza innaczej..;)post-48316-0-66881600-1451519289.jpg

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

On uwaza innaczej.. ;)

Na ściance Hublot?  :D  Tyson... wybitny pięściarz, ale poza sportem niestety marny człowiek. Po śmierci Cus D'Amato, Tyson nie poradził sobie z życiem. Szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ap,Hublot,Rolex...nic się wśród znanych nie wyróżnisz...nuda. ;)

Johnny Depp miał ciekawszy zegarek.

1998haddi016.jpg

2uPabks.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezły rusek . Jest kilka ciekawszych ( i bez czołgu) . No ale , jak ktoś potrzebuje prestiżu rozpoznawalnego przez masy to kanał ( i jeszcze ta czerwona gwiazda - katastrofa jak ostatnio gdzieś czytałem ) .

Edytowane przez LMed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niezły rusek . Jest kilka ciekawszych ( i bez czołgu) . No ale , jak ktoś potrzebuje prestiżu to kanał ( i jeszcze ta czerwona gwiazda - katastrofa jak ostatnio gdzieś czytałem ) .[/quote)

W temacie 'Zuan' ;)...

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Andrzej Klesyk, Prezes Zarządu PZU,jeszcze nie wiem co ma na ręku, ale moze jutro będę wiedział ;)https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPkYDAwHyyToLV-Q9JorZMYFbOOYS1kmYK-rweUR7O60-G70kL

Jak na Yodę, to strasznie niedoinformowany jesteś, Marku :-) I nie chodzi o zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na Yodę, to strasznie niedoinformowany jesteś, Marku :-) I nie chodzi o zegarek.

Na zdjęciu był jeszcze prezesem :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Wracając do tematu... Gerard Pique (obok na zdjęciach Shakira), środkowy obrońca najlepszej klubowej drużyny świata, a na ręku zegarki Audemars Piguet. 

pique_ap2.jpg

pique_ap3.jpg

Zna się gość na rzeczy. Co prawda zdarzało mu się nosić zegarki innych firm, ale w końcu zrozumiał swój błąd i się nawrócił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie wiekszosc powyzszych fotek potwierdza, ze Ci ludzie kupuja AP, gdyz to zegarki drogie, a oni chca pokazywac na rekach zegarki drogie - nie dla wszystkich. Nie sadze by kupowali gustem, ale oczywiscie moze sie zdazyc, ze faktycznie maja tak kiepski .... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie z Hublotem - zegarki dla pilkarzykow i innych sportowcow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy okazji dyskusji o CEO, wszyscy podobno wiedzą, co to... Zależy od tego, czym się zajmują ;) Mi się kojarzy w pierwszej kolejności tak:

http://www.ceo.org.pl/pl

Małe zegarki mierzą czas tak samo jak duże ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

No wlasnie wiekszosc powyzszych fotek potwierdza, ze Ci ludzie kupuja AP, gdyz to zegarki drogie, a oni chca pokazywac na rekach zegarki drogie - nie dla wszystkich. Nie sadze by kupowali gustem, ale oczywiscie moze sie zdazyc, ze faktycznie maja tak kiepski .... ;)

Pozwolę sobie dołączyć do grona ludzi z kiepskim gustem  :). Kiedyś bardzo często zmieniałem zegarki. W krótkim czasie przewinęło się przez mój nadgarstek kilka zegarków IWC (7 lub 8, dokładnie nie pamiętam), Breguet Marine, Vacheron Constantin Patrimony Contemporaine, Jaeger-LeCoultre itd. Ale to właśnie AP Royal Oak cieszy mnie najbardziej i ma status - nie na sprzedaż. Zostanie na moim nadgarstku do końca moich dni. Co do Pique, widać, że kupuje zegarki AP, bo powyższe zdjęcia to nie jakieś reklamówki tylko fotki prywatne. Z tego co wiem, Pique jest fanem Audemars Piguet i kolekcjonuje zegarki manufaktury z Le Brassus. Nie jest więc to zakup pod publiczkę jak sugerujesz. Nie musi się też obnosić z kosztownymi zegarami, bo wszyscy wiedzą, że kasę ma. W końcu jest jednym z podstawowych zawodników Barcy.

Podobnie z Hublotem - zegarki dla pilkarzykow i innych sportowcow :)

Zostawmy stereotypy portalom takim jak WP, Onet, bo na forum zegarkowym nie wypada się nimi posługiwać.

Edytowane przez Magik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie kazdy pilkarz ma Hublota i gdyby nie ta grupa odbiorcow firma by tak dobrze nie stala - tak mi sie wydaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady, to prawda piłkarze i inni sportowcy, czy gwiazdy rapu promują te marki, ale ich zakupy same w sobie nie tworzą sprzedaży, bo są odsetkiem całości.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok :) zapomnialem jeszcze o nowobogackich mieszkancach Rosji :) i szejkach

Edytowane przez ecipeci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Prawie kazdy pilkarz ma Hublota i gdyby nie ta grupa odbiorcow firma by tak dobrze nie stala - tak mi sie wydaje

A mnie się "wydaje", że gdyby nie rozwój oferty w kontekście designu oraz dużego postępu zegarmistrzowskiego, to firma Hublot nie byłaby w tym miejscu, w którym jest. Marketing jest oczywiście ważny, ale trzeba uczciwie przyznać, że Hublot ma co promować. Firma bardzo się rozwinęła więc to nie jest pusty, nadmuchany balon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja np. gdybym mial srodki i wybor miedzy Hublotem a AP to nawet sekundy bym sie nie zastanawial :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Ja np. gdybym mial srodki i wybor miedzy Hublotem a AP to nawet sekundy bym sie nie zastanawial :)

Domyślam się, że będąc fanem Manchester United wybrałbyś Hublot "King Power Red Devil"  :)  ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu Cie zaskocze :) wybralbym pokazany na poprzedniej stronie przez Ciebie AP RO Offshore Diver :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

A tu Cie zaskocze :) wybralbym pokazany na poprzedniej stronie przez Ciebie AP RO Offshore Diver :)

Nie jestem zaskoczony :). Też wybrałbym AP. Świetne zestawy głośnikowe robią... Avanti, Tempo, Virgo... Audio Physic to jest klasa !  :)  ;). O Audemars Piguet w kontekście swojej osoby pisał nie będę, bo to jest zbyt oczywiste  :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Kolumny to akurat B&W ;)

Z brytyjskiego audio wolę klasyczne Spendory, Harbethy, ale nie ma to jak niemiecki i amerykański high-end. Lubię też francuskiego Focala... ale zostańmy w temacie zegarków, bo zaraz nas moderator wytnie  :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby naprawdę było tak jak piszesz to są przecież zegarki znacznie droższe i bardziej elitarne, a ich akurat na nie stać.

Astona, Bentleya, Ferrari, Lambo też uznasz za niegustowne samochody? To też są ulubione marki piłkarzy.

Ja uważam że tutaj akurat nie cena, a moda na daną firmę/markę ma kluczowe znaczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi