Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Te zegarki mozesz sobie zobaczyc w kazdej chwili w necie, takie custom klamki raczej sa tylko te dwie :) Dlatego bardziej przykuly moja uwage.

Wysłane z mojego LG-D855

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych akurat pokazanych, to żaden mi się nie podoba, ale niektóre modele Hublota czy AP chętnie bym przygarnął ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze - większość pokazywanych w tym temacie zegarków w ogóle mi się nie podoba, nie wydałbym żadnej kasy na ich zakup, a co dopiero dużo kasy. One są robione chyba tylko po to, żeby kosztowały i przyciągały wzrok

edit: w zasadzie nie większość, lecz wszystkie (może z jakimś wyjątkiem) wielkie, kowadłowate, grube, drogie ;) (drogie jako cecha, a nie przyczyna). Wszedłem na stronę hublota - żaden mi się nie podoba. Ogółnie nie podoba mi się większość drogich ekstrawaganckich diverów (nie omeg, lecz jakichś dziwolągów).

W zasadzie z drogich zegarków podobają mi się takie w stylu IWC - klasyczny, biała tarcza, nie gruba koperta, bez udziwnień. Nie wiem, co bym nosił, gdybym był bogaty i niezwiązany kontraktem reklamowym. Może jakieś mechaniczne chrono, ale w stylu IWC portuguese, tylko mniejsze i cieńsze. I chyba tez nie drogie, mam awersję do drogich rzeczy.

Edytowane przez Tomek z Wrocławia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajcie, że to dział po godzinach i każdy ma inny gust. W dobrym tonie jest nie wypominanie go innym, a skupienie się na swoim poczuciu smaku. Innym się podoba dana rzecz - uszanuj to.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kwestionuję niczyjego gustu, piszę tylko, które zegarki mi się podobają, a które nie. Wydaje mi się, że to jak najbardziej jest związane z tematem. A no właśnie, jaki jest motyw, cel tego tematu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cyrhla

.

Edytowane przez Konrad Wróblewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jacek Olszewski
Chociaż materiał filmowy załączony poniżej, nie należy do najnowszych, ale w moim subiektywnym odczuciu raczej nie stracił zbyt dużo na aktualności, a przede wszystkim, co najważniejsze powinien pasować do przedmiotowego tematu...  ;)

W filmie zostały wymienione konkretne modele zegarków, natomiast ich ceny oczywiście obecnie mogą kształtować się nieco inaczej niż podano:

Blancpain Leman Flyback (10.000 USD), Blancpain Leman Aqualung Grande Date (10.500 USD), Breguet Marine (15.000 USD), Patek Philippe Calatrava (18.000 USD), Patek Philippe Perpetual Calendar (60.000 USD), A. Lange & Söhne Tourbograph Pour le Merite (500.000 USD).

Edytowane przez Jacek Olszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no właśnie, jaki jest motyw, cel tego tematu?

Prezentowanie zegarków noszonych przez znanych ludzi, być moze jako inspiracja do zakupów,zaspokojenie ciekawosci, czy też poznania aktualnie panujących trendów...

Miło jak przy 'okazji' padnie kilka informacji na temat samego zegarka...:)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trendów może, ale panujących wśród znanych. Warto dodać informację, czy znany nosi ten zegarek jako ambasador marki (lub na podstawie jakiejś innej umowy marketingowej), czy to jego prywatny wybór. Ale to może informacja znana bywalcom..... albo dla nich nieistotna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto dodać informację, czy znany nosi ten zegarek jako ambasador marki (lub na podstawie jakiejś innej umowy marketingowej), czy to jego prywatny wybór.

Oczywiście ze warto, ale to już zależy od zamieszczającego informację.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Młody człowiek do którego należą te zegarki na pewno nie jest ambasadorem marki Richard Mille.Dlatego musiał kupić zegarki za pieniądze ciężko zarobione przez tatę.,Tak wygląda milion dolarów ulokowany w zegarkach Richard Mille

post-67292-0-88561600-1456851763.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jacek Olszewski

trendów może, ale panujących wśród znanych. Warto dodać informację, czy znany nosi ten zegarek jako ambasador marki (lub na podstawie jakiejś innej umowy marketingowej), czy to jego prywatny wybór. Ale to może informacja znana bywalcom..... albo dla nich nieistotna.

Zegarki znanych marek reklamują nie tylko tzw. znani szerokiemu gronu odbiorców, ale także osoby znane w ściśle określonych kręgach: sportowych. muzycznych i artystycznych. Dobrym przykładem w mojej subiektywnej ocenie jest linia G-SHOCK, której tzw. twarzami są między innymi: Nico Zacek - freeskiing, Miuosh - rap i Tim Okamura - streetart.

Marketing przecież polega na tym, że nie tylko jednostki, ale i całe grupy otrzymują to, czego potrzebują... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cyrhla

Czyj to dzieciak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-67292-0-68090400-1456854681_thumb.jpgTatuś tego młodzieńca jest nie tylko wielką gwiazdą w Meksyku.,Kilka miast w USA walczy ze sobą o możliwość zaproszenia go do siebie, a instytucja federalna z Colorado pragnie zapewnić mu gościnę na wiele lat.,

Edytowane przez mayor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na domiar zlego wujek Sean jakos urwał kontakt;)

instagram.com/average_watch_enjoyer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anderson Cooper jeden z najwybitniejszych dziennikarzy amerykańskich .,Prywatnie praprawnuk Corneliusa Vanderbilta i spadkobierca olbrzymiej fortuny.,Od wielu lat skromny stalowy GMT Master II . 

post-67292-0-14816200-1456890625_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasuje mojego posta w całości bo choć nie było w nim niezgodnego z regulaminem to został on dwukrotnie zMODyfikowany przez dwie różne osoby w odstępiekilkunastu minut tracąc tym samym sens mojej wypowiedzi.

Powodzenia Panowie

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł, nie warto się na nich złościć, szkoda nerw. Nie mam pojęcia, co moglibyśmy zrobić, jako obywatele, wyborcy, żeby zmusić rządy do pomocy głodującym. Po co w UE są kontyngenty i limity? Bo taniej płacić odszkodowanie rolnikom za nieuprawianie ziemi, niż niszczyć zbiory. W USA jest tak wydajne rolnictwo, że wyżywiłoby pół planety - zamiast pomóc biednym, słyszymy o klęska URODZAJU i niszczeniu zbiorów. A ludzie umierają z głodu - tysiące dziennie, to prawdziwe dane. Jeden F-22 Raptor jest wart tyle, co transport żywności chyba na rok, albo dłużej do Afryki. 

Zamiast wojny sprawiedliwej, o ocalenie głodnych, Zachód prowadzi petro-wojny...

Trzeba tęż sobie zadać pytanie, czy ja pomagam na miarę swoich mozliwości. Można np. adoptować dziecko na odległość, wpłaca się miesięcznie, bodajże 120 USD i to idzie na wyżywienie i edukację malucha z Afryki. On wie, kto go adoptował w ten sposób, jest możliwość kontaktu (maile, listy) i nawet można do niego pojechać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba przeszedłeś obok tematu  <_< Przecież wyżej jest mowa o gimbusach sławnych ludzi, a nie o samych bogaczach. Synek tego barona narkotykowego też ciężko na wszystko zapracował? ;) Inna sprawa, że tak czy owak wg mnie także takie zachowanie zalatuje żenadą z daleka.

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzajcie, biznes narkotykowy to bardzo ciężka i niebezpieczna praca nacechowana tym, że na ogół żyje się w dużym dostatku ale krótko. :)  

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

El Chapito Ivan Archivaldo Guzman to przykład chorej pasji zegarkowej całkowitego braku gustu i uzależnienia od mediów społecznościowych.,Nawet jeżeli przejmie firmę po ojcu to nie wróżę mu wielu sukcesów i długich rządów,gdyż dzieciak ma ptasi móżdżek.,Nie jest to jednak regułą wśród dzieci przywódców przestępczego podziemia,.Wiele dzieci bossów nowojorskiej LCN  prowadzi obecnie legalne biznesy i jest szanowanymi obywatelami. 

Edytowane przez mayor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cyrhla

Omega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi