Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Recommended Posts

Genialny architekt Oscar Niemeyer nosił JLC Memovox (chyba?):

http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/brazilian-architect-oscar-niemeyer-smoking-a-cigarette-in-news-photo/472141066?esource=SEO_GIS_CDN_Redirect#brazilian-architect-oscar-niemeyer-smoking-a-cigarette-in-his-studio-picture-id472141066

A kiedy miał już jakieś 104 lata, to uznał, że lepiej założyć coś bardziej stonowanego, np. Hublota Big Bang:

Oscar-Neimeyer-Hublot-watch.jpg

;) kontrowersyjna opinia. Pearce jako prawdziwy Edmund nosił coś jeszcze ciekawszego - na poniższym filmie (skądinąd świetna kompilacja) to 0:48:

https://www.youtube.com/watch?v=HHvuN6i8Urk

Ale ja napisałem, że Edmund z forum nosi fajniejsze zegarki niż Pearce, a nie niż... Edmund. :D;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Deiter Meier (z zespołu muzycznego Yello, posiadacz bardzo niskiego i charakterystycznego głosu) i jego Rolex. Czyżby Daytona?

post-35535-0-23935800-1513944699_thumb.jpg

Edited by Walter_87

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Nieee, nie jestem, ale najbardziej przypominał mi ten zegarek Rolexa :)

Pewnie masz rację. Zdjęcie trochę niewyraźne.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Dieter Meier to bardzo ciekawa osobowość, lubię sobie czasem Yello włączyć - jak np. w tej chwili. Ale chyba jednak tym razem jest to rzeczywiście Rolex Daytona:

maxresdefault.jpg

Dieter Meier to bardzo ciekawa osobowość, lubię sobie czasem Yello włączyć - jak np. w tej chwili. Ale chyba jednak tym razem jest to rzeczywiście Rolex Daytona

Po czym poznajesz, że to Daytona?

Edited by gustaw6666

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Kościkiewicz stara PO i to w rozmiarze big size zdaje się.

Edited by golumiasty

️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec.

Rozumiem, że ma ale po czym Edmundzie poznajesz na zdjęciu zapięcia, że to Daytona a nie np. GMTM?

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Edmundowi chyba chodzi o to, że udało mu się zweryfikować w necie, iż Meier jest posiadaczem Daytony, co czyni sugestię, że to ją ma na zdjęciu w miarę prawdopodobną. Jednocześnie (ja tak to zrozumiałem) zaznaczył, że jako fan zegarków, Meier pewnie posiada z parę różnych Rolexów. :)

Edited by Lincoln Six Echo

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

No dobra, dwa moje kolejne pytania, bo nurtuje mnie od jakiegoś czasu jaki zegarek nosi Łukasz Jakóbiak, znany prowadzący 20m2, youtuber, ostatnio już trochę celebryta.

Nie wdaję się czy jest znany, ale zegarki (dwa różne) nosi ładne. Przynajmniej na takie wyglądają z odległości.

oraz drugi zegarek:

Też się kiedyś zastanawiałem. Jedyne, co może posłużyć za podpowiedź, to to zbliżenie:

post-90102-0-64464800-1514337715_thumb.jpg

Nie wiem, co to za model, ale znając zamiłowanie tego Pana do modnych ubrań, może też mieć podobny stosunek do "męskiej biżuterii".

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking