Nagib 2 #1 Napisano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #2 Napisano 3 Sierpnia 2007 w sumie na ten temat wiem wiecej niz na temat zegarkow to zaczne:-)ja nie mam nic przeciwko, a wrecz przeciwnie autor Juniori jeszcze ze dwa by sie znalazly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość holden #3 Napisano 3 Sierpnia 2007 Antjama kimże ty jesteś? Ja też mam dziarę od juniorka i też trenowałem w Beribazu. Bardzo fajne dziarki. jak będę miał cza to wrzuce swoją .Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #4 Napisano 3 Sierpnia 2007 Raz byłem bliski. Bardzo bliski, czekałem na tatuującą się kobietę, przeglądałem wzory i tak, zrobię. Ale naparłem się, że na łopatce. Facet powiedział, że na łopatce to mi może niedźwiedzia brunatnego strzelić. Twierdził, żem zbyt włochaty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #5 Napisano 3 Sierpnia 2007 tatuaze sa ponoc passe- teraz sie kase robi na ich usuwaniu :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6 Napisano 3 Sierpnia 2007 jak mawiaja: tatuaze dziela sie na te tragiczne i na te, na ktore mozna przymknac oko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #7 Napisano 3 Sierpnia 2007 tatuaze sa ponoc passe- teraz sie kase robi na ich usuwaniu :wink:oj na razie chyba jeszcze sie robi kase na ich robieniu, czasami az zaluje, ze nawet kolka nie umiem przyzwoicie narysowac.najblizsze wolne terminy u znajomego dziaratora to mniej wiecej luty 2008 (gosc pracuje rowniez w soboty) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #8 Napisano 3 Sierpnia 2007 Blizny mówią prawdę - nie tatuaże ... ;-) Tatuażu nigdy sobie nie zrobię. Ps. chociaż jeden osobnik uświadomil mi jakiś czas temu, że blizny też umie "robić" ... w związku z tym ... sam nie wiem co mówi prawdę o człowieku. Może biling z komórki ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #9 Napisano 3 Sierpnia 2007 co tam blizny... popatrz na to:http://fishki.net/comment.php?id=19147 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #10 Napisano 3 Sierpnia 2007 Reklama hurtowni artykułów metalowych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #11 Napisano 3 Sierpnia 2007 parktyki medyczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #12 Napisano 3 Sierpnia 2007 Jakby tak sobie na czole budzik Slava oprawić. Tylko jak nakręcać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #13 Napisano 3 Sierpnia 2007 Ech to nie na moje nerwy ale może warto wszyć sobie w nadgarstek zegarek - nie byłoby problemu który dzisiaj założyć :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 381 #14 Napisano 3 Sierpnia 2007 co tam blizny... popatrz na to:http://fishki.net/comment.php?id=19147 niedobrze mi sie zrobilo :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #15 Napisano 3 Sierpnia 2007 Nienormalnych nie brakuje jak widac. 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #16 Napisano 3 Sierpnia 2007 Nienormalnych nie brakuje jak widac.A jacy są normalni :?: :roll: prosze zapodaj jakiś link - chętnie zobaczę - gdyż jakoś dawno już nie widziałem 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marp 0 #17 Napisano 3 Sierpnia 2007 Jacy są normalni? Dobre pytanie. Świadczy o tym, że już ciężko odróżnić ich od nienormalnych.Krańcowy debilizm. Bez najmniejszego sensu.Zawsze jak patrzę na tatuaże i takie metalowe praktyki myślę sobie jak będą ci ludzie wyglądać mając powiedzmy 70 lat. W polskiej tradycji tatuaż powinien chyba jednak pozostać przywilejem (tak) ludzi, którzy w ten sposób chcieli pokazać swoją odrębność a może wyobcowanie. Są takie rzeczy jak np. trzymanie rąk w kieszeniach, które nie są zgodne z polską tradycją. No chyba, że to już kompletnie nie ma żadnego znaczenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #18 Napisano 3 Sierpnia 2007 widzialem na discovery goscia ktory myslal psychicznie ze jest tygrysem i np caly sie wytatuowal w pasy, zrobil jakies dluzsze brwi, poszerzyl szczenke spilowal zeby itd...byl tez gosc ktory myslal ze jest kojotem:D 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marp 0 #19 Napisano 3 Sierpnia 2007 Świetny post.To wszystko tłumaczy...Dobrze, że nie pomyślał, że jest słoniem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #20 Napisano 3 Sierpnia 2007 Nie chciałbym być żle zrozumiany :roll: więc http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Googlei pierwsze dwa linki http://rozmowy.onet.pl/1,34,8,4347664,1309...9102,0,for.htmlhttp://www.bankier.pl/forum/temat_czy-ludz...da,4410310.htmljak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :!: a więc na poważnie - kto wobec tego jest normalny :?: Ja tam wcale się za takiego nie uważam :roll: dlatego proszę zaoszczędzić takich pochopnych opinii . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marp 0 #21 Napisano 3 Sierpnia 2007 Sorry za zły odbiór. Ja się uważam za normalnego.Co jest normalne każdy wie i nie ma sensu tego opisywać choć można dyskutować o tym do nieprzytomności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #22 Napisano 3 Sierpnia 2007 Marp napisał A ja od września 1976 blues, w aucie, w domu, na leżaku, rano i wieczorem, i w ciągu dnia.dla każdego norma to co innego :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #23 Napisano 3 Sierpnia 2007 Marp napisał : Najgorsze jest to, że przez to wasze forum sam dostałem jakiegoś odchyłu na tym tle... Rozumiem że to norma u nas 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marp 0 #24 Napisano 3 Sierpnia 2007 Sporo pracy wkładasz w to, żeby udowodnić, że wszystko co ludziom się w głowach rodzi jest normalne.Wiesz jest jakaś taka drobna tak jakby różnica pomiędzy odczuwaniem dźwięków a robieniem dodatkowych otworów w nosie. Jedni tą różnicę łapią inni nie.Moje podejście do tych innych jest takie, że do nich nie strzelam. Bo tolerancja ma miejsce wtedy, że najpierw trzeba zdać sobie sprawę z różnic, takich nie do zaakceptowania a potem dopiero zapanować nad sobą i nie strzelać, mimo tych różnic w poglądach. Nie wyklucza to jednakowoż oceny, do której każdy ma prawo.Tam gdzie jest akceptacja nie ma tolerancji. Poza tym nie ma norm dla każdego. Są normy międzyludzkie, społeczne. Na takiej zasadzie normą jest wszystko. Wtedy życie byłoby piekłem.Odchył na tle małych mechanizmów nie jest żadną normą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #25 Napisano 3 Sierpnia 2007 444 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach