neixet 11 #51 Napisano 7 Sierpnia 2007 zdradzisz nam rabek tajemnicy zwiazanej z nim? 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #52 Napisano 7 Sierpnia 2007 Jeśli chodzi o dziary, to najbardziej podoba mi się biomechanika - duże mocne wzory, czerń i biel. A kiedyś byłem o krok zrobienia sobie czegoś podobnego: Nawet byłem z dziarmistrzem dogadany, wzór był w trakcie tworezenia, ale jakoś się rozlazło.... Generalnie idea wkomponowania wizerunku twarzy w ramię jest super. Może kiedyś na starość sobie coś walnę 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #53 Napisano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #54 Napisano 7 Sierpnia 2007 Nagib - super i dobry cytat... ja od dłuższego czasu myśle o tatu (np. jakiś niezbyt grzeczny anioł) z cytatem z psalmów: Pan moim pasterzem nie brak mi niczego.. (choć to chyba bardziej nadaje sie do tematu "jest ok"...pozdrawiam i dużo zdrowia Twojej dla Twojej rodziny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 511 #55 Napisano 7 Sierpnia 2007 Neuro, ten Giger wymiata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #56 Napisano 7 Sierpnia 2007 Nagib. Genialne. 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s3pp 2 #57 Napisano 7 Sierpnia 2007 No to ja pokaze swoje. To tego co tu jest mam obecnie wytatuowana drugalydke. W planach na wrzesien troszke wiekszy projekt, tz: cala reka od lokcia zaczynajac na klatce konczac;) A tu link do galeriihttp://grono.net/gallery/3032125/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #58 Napisano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #59 Napisano 7 Sierpnia 2007 Szanowni koledzy ... tatuaż ma to do siebie, że starzeje się szybciej niż jego właściciel. Prędzej czy później każdy staje się "rozmazaną gołą babą w więziennym stylu". O gustach się nie rozprawia, ale o uplywie czssu można ? No, więc te ... rozmyte gołe baby wyglądają paskudnie. Zastanawiam się co jest dla mnie tak ważne, że chciałbym to umieścić na "sobie" ? Napewno nie kobietę - matki nie wypada ;-) a pozostałe zmieniają się częściej niż bym sobie życzył ... Jakaś banalna "prawda" ? Jeżeli jest banalna to po cholerę niebanalnemu ;-) facetowi taki tatuaż. Chiński smok ? Nie jestem Chińczykiem ? Samuraj - różnież odpada z tych samych względów. "Maryja z dzieciątkiem" ? Hmmm ... "na ateiście" wyglądała by dziwnie ;-) Może jakąś mapkę ? Może mapkę Śródziemia ? Albo "trybal" ? Ale ja cywilizowany jestem ... taki ze mnie Aborygen jak z koziej... wiadomo. Loga firmowe to już kompletny idiotyzm. Wiem ... 2 linijki na łokciach ! Jedna w centymetrach a druga calowa ! Może się przydać jak zgubię multitula ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
capt66 13 #60 Napisano 9 Sierpnia 2007 widząc temat o dziarach myślałem że będzie to jakaś normalna rozmowa o normalnych rysunkach ale myliłem sie temat zszedł na jakieś chore motywy typu blizny gwoździe 80% ciała wytatuowane. ja osobiście jestem zwolennikiem tatuażu jeżeli wzór jest przemyślany i robiony dla siebie nie dla kogoś sam mam w planach zrobienie sobie 4 tatuaży., a poniżej tatuaż mojego dobrego znajomego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #61 Napisano 9 Sierpnia 2007 Nie pytam ile to procent - ale pewnie z 20 będzie co ? Od ilu zaczyna się "chory motyw" ? ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #62 Napisano 9 Sierpnia 2007 (...) a poniżej tatuaż mojego dobrego znajomegoTwój znajomy był jakoś blisko związany z Tupac'iem? Co tam jest na górze napisane? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #63 Napisano 9 Sierpnia 2007 a to dziarka mojego znajomego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
capt66 13 #64 Napisano 9 Sierpnia 2007 antjama ja ten tatuaż już gdzieś widziałem. powiem szczerze nie wiem co tam jest napisane jutro będę sie z nim widział to się spytam. a co do zwiazania z pakiem, on jest fanem i posiada to już duuuużo lat wygrał dożo konkursów w Polsce i zagranica a to nie jest jeszcze skończone. dla mnie "chorość" zaczyna sie wtedy gdy jest za dużo tatuażów i są za bardzo widoczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #65 Napisano 9 Sierpnia 2007 tez gdzies widzialem ten tatuaz co antjama pokazalbtw ten napis na dole totalna kicha 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
capt66 13 #66 Napisano 9 Sierpnia 2007 a ja wiem ka teledysku dody spawary widziałem, który był na plaży.napis faktycznie nie za bardzo niby tag ale nie za specjalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #67 Napisano 9 Sierpnia 2007 :shock: Jezus, Maria ... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #68 Napisano 9 Sierpnia 2007 a poniżej tatuaż mojego dobrego znajomego zeby cos takiego sobie zrobic trzeba byc skonczonym debilem :shock: predzej bym zrozumial jelenia na rykowisku niz tatuaz z murzynami jak sie domyslam z jakiegos raperskiego zespolu sorki, ale nie moglem sie powstrzymac :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #69 Napisano 9 Sierpnia 2007 a poniżej tatuaż mojego dobrego znajomego zeby cos takiego sobie zrobic trzeba byc skonczonym debilem :shock: sorki, ale nie moglem sie powstrzymac :oops: no jesli ktos by wytatuowal sobie zalozmy Floydow, albo tekst piosenki ktory zalozmy odmienil ich dotychczasowe zycie - rozumiem jednak takiego tatuazu nie zrobilbym sobie za najwieksze pieniadze Tak btw. ostatnio spotkalem kolezanke ktora miala wytatuowany na reku napis po zalozmy angielsku "Tylko samochody" - zdebialem 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #70 Napisano 9 Sierpnia 2007 Nie da się ukryć. Zupełnie nie zrozumiałe dla mnie "zjawisko". Ps. Jak tu być sam na sam z kobietą ? Jak człowiekowi dwóch "czarnych braci" na plecach siedzi ? :-D I jeszcze to lustro na suficie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #71 Napisano 9 Sierpnia 2007 Ps. Jak tu być sam na sam z kobietą ? Jak człowiekowi dwóch "czarnych braci" na plecach siedzi ? :-D I jeszcze to lustro na suficie a pomysl jakby to kobieta miala taki tatuaz;) 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #72 Napisano 9 Sierpnia 2007 a pomysl jakby to kobieta miala taki tatuaz;) jestem pewien, ze mogloby to destrukcyjnie wplynac na pożycie (przynajmniej w pewnych pozycjach) pomyslcie sobie jak ten czlowiek bedzie komicznie wygladal za lat 10 czy 20 :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #73 Napisano 9 Sierpnia 2007 pomyslcie sobie jak ten czlowiek bedzie komicznie wygladal za lat 10 czy 20 :wink: No fakt. Dziewczyna wytatuuje sobie np. rybę na piersi, a za parę latjak będzie już teściową, rybka zmieni się w żmiję. Normalnie teoria ewolucji w przyspieszeniu. :wink: Ps. Debilny temat. A papier komuś przeszkadzał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #74 Napisano 9 Sierpnia 2007 Ps. Debilny temat. A papier komuś przeszkadzał. na tym tatuazu chociaz zegarek jest :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #75 Napisano 9 Sierpnia 2007 na tym tatuazu chociaz zegarek jest :wink: A papierem można zegarek przetrzeć :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach