Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Plus vat;)

Świetny.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest genialny :) 

Moj budzet na zegarki w tym roku juz sie wyczerpal, ale walcze z samym soba (cos czuje ze wpadnie pre order), tak mi sie podoba. O dziwo wersja tansza, szczotkowana jest dla mnie ladniejsza i czytelniejsza. 

Edytowane przez DawidM86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi się bardzo podoba aczkolwiek smieszy mnie to ze cena którą podają wszystkie media jest bez vat ale juz o tym malo kto pisze. Tak czy siak zegarek za 3k euro robi wrażenie. 

2026-05-09-08-30-53-Baltic_x_SpaceOne_Seconde_Majeure_6.jpg

2026-05-09-08-30-41-Baltic_x_SpaceOne_Seconde_Majeure_14.jpg

2026-05-09-08-30-19-Baltic_x_SpaceOne_Seconde_Majeure_11.jpg

2026-05-09-08-30-06-Baltic_x_SpaceOne_Seconde_Majeure_9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie juz na chlodno ma jedna wade, grubosc. Bylby znacznie lepszy gdyby byl o te 5mm cienszy. Natomiast to wymagalo by innej bazy mechanizmu.

Co by nie mowic, jest swietny, i cos czuje ze to moze byc idealny zegarek na zamkniecie mojej kolekcji. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, DawidM86 napisał(-a):

idealny zegarek na zamkniecie mojej kolekcji

Powiedział każdy przed zakupem kolejnego zegarka 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minutes ago, Jan said:

Powiedział każdy przed zakupem kolejnego zegarka 😅

Haha Jasne można przeciągnąć gonienie za nowym lepszym zegarkiem w nieskończoność. 😅

Tylko ja jestem zadowolony z tego co mam. Może w przyszłości jeden czy dwa zegarki zamienię na cos innego ale to juz bez presji. Obecnie moj limitowany TH szuka nowego domu.

Ten Baltic to fajny zegarek na coś nietypowego w kolekcji za znośną cenę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha Jasne można przeciągnąć gonienie za nowym lepszym zegarkiem w nieskończoność.

Tylko ja jestem zadowolony z tego co mam. Może w przyszłości jeden czy dwa zegarki zamienię na cos innego ale to juz bez presji. Obecnie moj limitowany TH szuka nowego domu.

Ten Baltic to fajny zegarek na coś nietypowego w kolekcji za znośną cenę. 

No zegarek robi wrażenie i pomyślałem o tym samym. Fajny nietypowy zegarek do kolekcji. Tylko jedna rzecz mnie jakoś mierzi… 3050€ za Baltic

Sam się zastanawiam czy kupić i wiele umiem zrozumieć co za ta cena stoi…. Ale to dalej Baltic. To samo było rozważanie jak wyszedł ChW BelCanto. Przyjęła sie ta cena mimo że to microbrand. Kolejna marka w tym samym kierunku idzie. Z jedną różnicą i to znaczącą. Tu nie ma jakiegoś mechanizmu odkrywczego, nowatorskiego, INHOUSE! To jest po prostu Soprod P024 zmodyfikowany. W ChW za ceną stała jakość i mechanizm.
Pytanie czy za ceną pójdzie aż taka jakość wykończenia?

Wyprowadźcie mnie z błędu bo chcę sobie wytłumaczyć tą cenę i kupić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jestem trochę adwokatem diabła szukając dziury w calym bo też mnie korci(ł). Moze to tez przesyt bo ten zegarek dosłownie wychodzi mi z lodówki w ciagu ostatnich dni.

O ile tarcza jest super i cena relatywnie dobra (ten zwykły Soprod sam w sobie kosztuje ~200€) to to prawie kazde (nie sesyjne) zdjecie i film nadgarstkowy pokazuja ze ucha mocno odstają (przy 38mm koperty zegarek ma 47.5mm L2L! ) a profil dodatkowo podkreśla 12,5mm grubosci zegarka.

No i mimo ze wszystko powyżej to prawda to zegarek wciaz fajny😅

IMG_20260510_110503.jpg

IMG_20260510_110524.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, Picy said:

No zegarek robi wrażenie i pomyślałem o tym samym. Fajny nietypowy zegarek do kolekcji. Tylko jedna rzecz mnie jakoś mierzi… 3050€ za Baltic emoji2962.png

Sam się zastanawiam czy kupić i wiele umiem zrozumieć co za ta cena stoi…. Ale to dalej Baltic. To samo było rozważanie jak wyszedł ChW BelCanto. Przyjęła sie ta cena mimo że to microbrand. Kolejna marka w tym samym kierunku idzie. Z jedną różnicą i to znaczącą. Tu nie ma jakiegoś mechanizmu odkrywczego, nowatorskiego, INHOUSE! To jest po prostu Soprod P024 zmodyfikowany. W ChW za ceną stała jakość i mechanizm.
Pytanie czy za ceną pójdzie aż taka jakość wykończenia?

Wyprowadźcie mnie z błędu bo chcę sobie wytłumaczyć tą cenę i kupić emoji23.png

Nazwisko zegarmistrza ktora zrobil modul do tego zegarka oraz to ze kolejny juz nie powstanie. To nie jest tylko zegarek od Baltica, co zreszta mowi sam zegarek. Jest tylko jedna szansa na zakup tego zegarka jako nowy. Ta szansa zaczyna sie w nowym tygodniu. 

Ja ciagle bardzo mocno rozwazam, pomimo tego ze uwazam ze powinien byc te 5mm cienszy by byl idealny w tej cenie.

Ps. Dla mnie rozmiar calego zegarka to nie problem, mam MB 1858 ktory ma L2L 49mm i jest to moj najbardziej wygodny zegarek w kolekcji, jakby byl stworzony pod moj nadgarstek. :) 

Edytowane przez DawidM86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi