Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Albo nie wysłano, bo nie ma takiego adresu (źle wpisałeś) albo odebrano odpowiedź jako spam, bo tak zadecydował serwer, na którym masz pocztę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jeszcze jest taka możliwość, że serwer pocztowy, z którego Kolega pisał, jest rozpoznawany przez "inteligentne oprogramowanie" serwera adresata jako źródło spamu. Tak, czy siak, Kolega ma inklinacje do spamu, np. poprzez pisanie postu pod postem. ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo uparliście się na te maile do Sylwii, zamiast użyć zakładki "kontakt" na stronie zibi.pl.

Wybierając tą opcję odpisze ktoś, do kogo akurat trafi ta wiadomość i kto akurat jest w pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-M5610 czy GW-9200?

Mam bardzo mały nadgarstek (16cm) i nie chcę wyglądać jak z doczepionym komputerem do ręki.

5610 dzisiaj mierzyłem i wyglądał bardzo ok. 9200 jeszcze nie widziałem na żywo.

Możecie proszę mi polecić jeszcze coś innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy takim nadgarstku pozostał bym przy GW-M5610, zegarek ma wszystko czego potrzeba i jest ponadczasowy  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-M5610 czy GW-9200?

Mam bardzo mały nadgarstek (16cm) i nie chcę wyglądać jak z doczepionym komputerem do ręki.

5610 dzisiaj mierzyłem i wyglądał bardzo ok. 9200 jeszcze nie widziałem na żywo.

Możecie proszę mi polecić jeszcze coś innego?

Również polecam GW-M5610, takowy model kupisz jeszcze nowy i zapłacisz mniej niż za GW-9200 o ile w ogóle uda Ci się go gdzieś znaleźć nowego.

Jeśli nie są Ci do niczego potrzebne takie bajery jak barometr, termometr i wykokosciomierz to bierz 5610.  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również polecam GW-M5610, takowy model kupisz jeszcze nowy i zapłacisz mniej niż za GW-9200 o ile w ogóle uda Ci się go gdzieś znaleźć nowego.

Jeśli nie są Ci do niczego potrzebne takie bajery jak barometr, termometr i wykokosciomierz to bierz 5610. ;)

Przy takim nadgarstku pozostał bym przy GW-M5610, zegarek ma wszystko czego potrzeba i jest ponadczasowy :)

Nic dodać nic ująć.

Zakładasz i zapominasz.

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Widmoo

Bartek nie zrozumieliśmy się :) chodziło mi o inne czerwono-niebiesko-białe lub czerwono-niebieskie g-shocki. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło chyba o inne modele a nie inne kolory:p

Bartek nie zrozumieliśmy się :) chodziło mi o inne czerwono-niebiesko-białe lub czerwono-niebieskie g-shocki. :)

Wiem Panowie, już się poprawiłem ;)

post-38269-0-87981000-1450635437.jpg

Edytowane przez barteq891

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DW 5600BB, prosty, klasyczny, bez wodotrysków i tęczy na blacie.

3f29bc512f14c91c.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś tego czarnucha, fajny minimalistyczny model :). Mi przeszkadzało jednak ograniczenie wyświetlacza przez czarną ramkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No no, dobra tęcza na blacie nie jest zła paluszkiem.gif

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idąc za radami tego miłego pana:

http://forums.watchuseek.com/f43/boiling-your-g-shock-mudman-101161.html

wygotowałem dzisiaj bezel i pasek swojego muda (dokładnie przez 20 minut, jak miły pan radzi).

O ile w przypadku przycisków efekt nie jest porażający (ale jest zauważalny) to pasek jest po całej operacji dużo miększy. Z efektów ubocznych to nabrał trochę takiego połysku, jakby był dłużej używany, ale za to jak się wyjałowił... ;)

"I own the watch, the watch does not own me"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po jakiego uja on ten dekiel odkręcał ;) to się normalnie ściąga,wystarczy pociągnąć i gotowe chyba za dużo hamburgerow ;)

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, ten krok pominąłem ;) Widać facet miał nadmiar czasu i chciał się trochę pobawić... Zresztą hamerykany to dziwne ludzie. Z jednej strony trzeba im na kubkach do kawy pisać żeby uważali bo w środku gorące, z drugiej rozbierają cały zegarek jak nie muszą... ;)

"I own the watch, the watch does not own me"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lub trzeba w instrukcji obsługi samochodu pisać,że tempomat to nie jest automatyczny pilot,były takie asy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi