Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe za ile pójdzie 8150.

A jeszcze kilka dni temu miałem do niego kopertę z bezelem.

Ale nie wiadomo czy w tym moduł odpali.

Mocno zajechany :blink:

Na poprzedniej aukcji zakończonej 30.10.16 nie było ofert kupna, można go było mieć za 1 zł :o plus koszt wysyłki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam na uwadze ten zegarek ... ktoś coś wie na temat firmy ?? chodzi mi oczywiście o sprzedawcę bo markę Casio raczej znam ;)

http://allegro.pl/zegarek-meski-casio-ga-100l-7aer-g-shock-i6561312901.html

lub

https://www.royaltime.eu/pl/p/CASIO-GA-100B-7AER/23075858?gclid=CJ-_nKKpltACFaExcgod4MgAyg

pozdrawiam.

Kupowałem i bez problemów , co do serwisu nie mam pojęcia ( nigdy od ponad 20 lat nie oddawałem żadnego G na gwarancję i oby tak zostało )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki tydzień temu kumpel z czasów kawalerskich odezwał się do mnie w sprawie zakupu G-Shock'a. Jest maniakiem jakiś limitowanych adidasów, wiec pytam się czy ma być jakiś "zwykły" G, czy jakaś limitka. Odpowiedz była jednoznaczna i wiedziałem co mu doradzić. Dziś wysłał foty

fa77c6a72b0c0b14487e17b54e1d83f5.jpg1eb59a2da3444b9e4d0b518d4dc1ab84.jpg1e056ce56844b396608a28ceff1fc3d9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super jest ten Romek,podoba mi się bardziej niż BJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nikt nie chce go kupić, więc ...

.

Hehe, ja bym kupil z mila checia... aaaallee zaraz, przeciez kupilem juz od Ciebie gulfmastera. Coz zrobic.

tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super jest ten Romek,podoba mi się bardziej niż BJ

Mi też mega się podoba. W porównaniu do tego mój jest taki normalny

a8298bd13732897714d1866df63d49ed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nr 1 jeśli chodzi o Rangemana ale do ideału brakuje mu negatywa moim zdaniem :) , wtedy by pozamiatał ( gdzie kupowany ? ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nr 1 jeśli chodzi o Rangemana ale do ideału brakuje mu negatywa moim zdaniem  :) , wtedy by pozamiatał ( gdzie kupowany ? ) 

Mieszkam w Holandii, wiec podesłałem mu tą stronę :

https://plazajuwelier.nl/casio-limited-edition-gw-9400dcj-1er-horloge

W środę zamówił, dziś odebrał (w Warszawie)

Co do negatywu; tak jak zawsze uwielbiałem G w negatywie, tak w Rangeman'ie to po prostu niewypał. Sam uparcie chciałem Rangeman'a w negatywie do momentu przymiarki oliwki, niebieskiego i czerwonego

Edytowane przez pepepatryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nowy nabytek

Fajny! Ja zalicytowałem w podlinkowanej tu wczoraj aukcji, ale raczej nie liczę na sukces, bo nie jestem nadto zdeterminowany z uwagi na stan tego z licytacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam w Holandii, wiec podesłałem mu tą stronę :

https://plazajuwelier.nl/casio-limited-edition-gw-9400dcj-1er-horloge

W środę zamówił, dziś odebrał (w Warszawie)

Co do negatywu; tak jak zawsze uwielbiałem G w negatywie, tak w Rangeman'ie to po prostu niewypał. Sam uparcie chciałem Rangeman'a w negatywie do momentu przymiarki oliwki, niebieskiego i czerwonego

Ja mam właśnie green olive i tylko dlatego że jest w negatywie ( jak tak patrzę wstecz to w sumie na kilkadziesiąt sztuk G które posiadałem bez negatywu było może z 5-6 , obecnie na 9 sztuk 8 to negatyw :) 1 pozytyw, i robiłem to w sumie nieświadomie jak tak myślę , kupowanie typowo na wygląd :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam właśnie green olive i tylko dlatego że jest w negatywie ( jak tak patrzę wstecz to w sumie na kilkadziesiąt sztuk G które posiadałem bez negatywu było może z 5-6 , obecnie na 9 sztuk 8 to negatyw :) 1 pozytyw, i robiłem to w sumie nieświadomie jak tak myślę , kupowanie typowo na wygląd :)

Jeżeli chodzi o aspekt wizualny, to zgodzę się z Tobą w 100%, jeszcze jak dobrze światło "wpadnie" na wyświetlacz to super to wyglada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A ja mojego 9400 jakoś ostatnio nie noszę...  <_< 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mojego 9400 jakoś ostatnio nie noszę...  <_<

Może wystarczy zmienić obudowę i pasek? :)

Żółty to intensywny kolor, robi WOW (zwłaszcza przy twoim wyświetlaczu z oliwki, w pozytywie w ogóle do mnie nie trafia takie połączenie), ale może już się opatrzył? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani a gdzie wyjdzie najtaniej zakup gw-9300 camo? Muszę wiedzieć ile uzbierać :D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani a gdzie wyjdzie najtaniej zakup gw-9300 camo? Muszę wiedzieć ile uzbierać :D

1099,99 był w sizeerach na wyprzedaży z 1999,99 przeceniony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej od razu na Romana zbierać? 9300 i 9400 to praktycznie takie same kloce :) A jak mieć kloca to już na wypasie :) Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trez, fajny ten staruszek.

Może kogoś zainteresuje, że w sklepie Sizeer w Arkadii można kupić GW-9300CM za 1100 pln.

A u mnie tak:

pozdrawiam, Piowa

A jest dostępny gdzieś na www, bo szukam , szukam, szukam jeszcze raz szukam i nie mogę znaleźć

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1099,99 był w sizeerach na wyprzedaży z 1999,99 przeceniony

I taka cena byłaby super :)

A nie lepiej od razu na Romana zbierać? 9300 i 9400 to praktycznie takie same kloce :) A jak mieć kloca to już na wypasie :)

A czym się różnią? G9300 po pierwsze jest mniejszy a ja mam nadgarstek ok 16 cm, po drugie Romkom lubią pękać uszy a po trzecie tylko negatyw mi się tak podoba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym się różnią? Wszystkim na korzyść Romana oczywiście.

Jakie uszy . Na tyle tysięcy zegarków temat o uszach może był z 5 razy. Tak samo mogę powiedzieć,że 9300 paruja na potęgę :) Różnica w wielkości też wcale nie jest duża. Oba dwa są wielkie klocki i tyle.

Co do techniki wszystko znajdziesz w necie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym się różnią? Wszystkim na korzyść Romana oczywiście.

Jakie uszy . Na tyle tysięcy zegarków temat o uszach może był z 5 razy. Tak samo mogę powiedzieć,że 9300 paruja na potęgę :) Różnica w wielkości też wcale nie jest duża. Oba dwa są wielkie klocki i tyle.

Co do techniki wszystko znajdziesz w necie.

No tak, tylko Roman jest chyba już dla mnie za drogi no i ten negatyw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałeś wyżej,że chcesz GW 9300 a ten kosztuje wcale nie mniej niż Roman :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi