Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

g7900

Kiedyś miałem ten zegarek w tej wersji kolorystycznej. Sprzedałem. Nosiłem się z kupnem, ale zawsze coś innego było ważniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłem na shoppingu z żoną w centrum handlowym. W ramach odstresowania patrzyłem na łapki facetów (jakkolwiek to zabrzmi), co kto ma ciekawego z G. Dżizas 9/10 to tzw. kosiory czyli GA-100 i to niekoniecznie w wersji ori :D Wypatrzyłem tylko jedną sztukę GW-6900, reszta to jakieś majtkowce typu DIESEL, Armani itp... Świat schodzi na manowce.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio widziałem gościa w Tesco z Ryśkiem na łapie, a tak to też głównie GA-100 i GA-110. A wczoraj w innym sklepie sprzedawca miał GD-400 w czarnych barwach. Aaaa, i jeszcze raz w Castoramie zagadujemy z Tatą sprzedawcę, żeby nam doradził, gadamy z nim dłuższą chwilę, w pewnym momencie gość podnosi rękę wyżej i rękaw odsłania Gieza GS-1100-1AER. Zagaduję do niego, czy zadowolony, czy wie, jak się ustawia itd., to powiedział, że jak mu się kiedyś wskazówki rozjechały, to u zegarmistrza zapłacił 50zł za ich kalibrację. Poprosiłem, żeby wyciągnął telefon, odpalił Youtuba i pokazałem mu mój film, który akurat zrobiłem dosłownie tydzień wcześniej, to się bardzo ucieszył i jednocześnie chyba trochę wku**ił, że tyle kasy zabulił za usługę, którą ma opisaną w instrukcji własnego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłem na shoppingu z żoną w centrum handlowym. W ramach odstresowania patrzyłem na łapki facetów (jakkolwiek to zabrzmi), co kto ma ciekawego z G. Dżizas 9/10 to tzw. kosiory czyli GA-100 i to niekoniecznie w wersji ori :D Wypatrzyłem tylko jedną sztukę GW-6900, reszta to jakieś majtkowce typu DIESEL, Armani itp... Świat schodzi na manowce.

Niestety samo życie :( Z takich konkretniejszych modeli na łapkach to widziałem Ryśka, gieza- myślę szacun :P i Kinga- pamiętam moje zdziwienie... jaki kolos ale wtedy nosiłem tylko jajka więc wiecie... :P

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa, faktycznie, kinga też widziałem - na nadgarstku chirurga, który miał u mnie obchód. :) Nawet Piowa dopisał go do listy posiadaczy jako "chirurg ze szpitala praskiego".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja oprócz ga-100 to ostatnio łepek miał ga-400 kiedyś g-9300 kilka gw-9200. Najczęściej perfect, casio, fuji :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj jakiś wysyp! Też zazwyczaj nie wpada mi w oko nic ciekawego, a tu dzisiaj czerwony 9330 i Rysiek w jednym miejscu, no i mój Roman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że temat jest często wałkowany, ale... czy mogę prosić o e-mail do którejś pani z Zibi? Bo właśnie chcę złożyć zamówienie, a na infolinii tym razem mnie odesłała, żeby właśnie przez e-mail złożyć zamówienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie oto ciekawe zestawienie :)

IMG_20170529_214439.jpg

IMG_20170529_214352.jpg

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum nuda, 8 szt. w tym samym kolorze... więc...

post-43549-0-29959600-1496088946_thumb.jpg

Edytowane przez pompek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby za mały jak na mój nadgarstek, ale go lubię...

0c2d45e6a12c67f2136785bae24df96e.jpg

Edytowane przez tap

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się, czy ludzie, którzy kupują takie zegarki są nieświadomi, że chodzą w podróbkach, czy robią to z premedytacją, bo taniej i może się nikt nie zorientuje. Ostatnio widziałem gościa w centrum w "replice" GWG-1000, już z kilku metrów podejrzewałem, że coś jest nie tak, zbliżyłem się tak na 2 metry i aż ten GWG kłuł w oczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstyd coś takiego założyć, mnie by ręka uschła bankowo, ale może ich nie parzy ???? Mogłeś zapytać....

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie podobnie :) w sensie na ręku a nie że chce sprzedać ;)

IMG_20170531_111705.jpg

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi