Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy, raczej mało popularny model na aukcji: http://allegro.pl/zegarek-casio-g-shock-g-301br-jak-nowy-i6903304265.html#imglayer 

Ja przynajmniej pierwszy raz taki widzę ;)

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Classified chyba kupię taką skrzynkę, bo moim zdaniem do G pasuje, nada im charakteru.

G-Mario, solary często leżakują na rolce od papieru kuchennego, więc nie potrzebuję pudełka z oknem na świat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy, raczej mało popularny model na aukcji: http://allegro.pl/zegarek-casio-g-shock-g-301br-jak-nowy-i6903304265.html#imglayer

Ja przynajmniej pierwszy raz taki widzę ;)

Owszem, fajny, chyba najładniejszy z serii 300. Ja miałem u siebie w teście G-300 oraz G-306X, ale ten G-301 z aukcji jest chyba najciekawszy. Cała seria 300 jest realizowana na tym samym układzie elektronicznym (czyli ten sam układ funkcji), tylko mają różne wyświetlacze. To już starszy model, teraz nie oferowany.

Dla porównania G-300:

https://youtu.be/X4zoaryfKgc

oraz G-306:

https://youtu.be/19AUMgtYTeM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fejki nie ale pewnie ich nie ma albo nie ma zamiaru sprzedawać i moze ktoś naiwny kasę mu przeleje :) tak mi się wydaje, dużo tego typu ofert  G było jakiś czas temu na olx.

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo party time się włączył i kasa potrzebna na szybko. Myślałem żeby złożyć ofertę na camo muda ale też myślę że naiwnego szuka.

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno może wysłać za pobraniem ;)

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie koniecznie zegarek. Jak ktoś może odebrać osobiście to może być niezły deal.

Sam zegar + puszka zero papierów to też dobry znak nie jest.

Edytowane przez GeRmAnOs

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To druga strona medalu.

Ludzie nieodbierają przesyłek a potem się czeka na zwrot.

Ja nigdy nic nie ukrywam ale na taką opcję zgodziem się 2x i o 2 za dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście odebrać jak najbardziej, dla mnie za daleko niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To druga strona medalu.

Ludzie nieodbierają przesyłek a potem się czeka na zwrot.

Ja nigdy nic nie ukrywam ale na taką opcję zgodziem się 2x i o 2 za dużo.

No lekko z ludkami nie ma.. :) ostatnio też zegarek spakowałem ogloszenia usuniete cały weekend przeleciał a w niedziele w nocy sms "ja sie jednak jeszcze zastanowie" i spij tu pozniej spokojnie jak Cie taki obudzi i cisnienie podniesie... i tak dobrze że nie po wysyłce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy G.... ale to już ostatni.... ;)

31f627b34d914dfe33f0c9b628c5c987.jpg

no i od razu pasek podmieniłem na fajniejszy... ;)

e898bba4fff2442e36bdfe7a7dd9aec4.jpg

8e9a5064ab6f6f3e0feed3e050eaf4da.jpg

58d40fee41d6395039640970d1132a57.jpg

51bb43d58c60e065f8e4f5ae6777c97f.jpg

zajefajny jest ;)

Edytowane przez tap

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,..dokładnie tak, nie ma takich, sa ladne, brzydkie, drogie i tanie, używane i nowe..no rozne, ale niezniszczalnych nie ma, nie było i nie będzie, a co do osobistych preferencji, albo jak kto woli fetyszu, to ja mam taki,.. ma być zawsze nowy, podobać  mi się na moim przegubie, tani i...w miare dokładny,  

Nowy, tani i dokładny ... to tak można? :P:D  ale chyba nie w G.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Który byście wybrali? Dodam tylko, że zegarek z przeznaczeniem do jakże wymagających prac ogródkowych i zabaw na placu z maluchem. :)

20246420_156773461562526_388919500600193

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do ogródka i piaskownicy, to zdecydowanie jakiegoś MUD'a raczej. No chyba, że masz w ogrodzie oczko wodne, to Frogmana wtedy ;)

A tak serio, to nie wiem dlaczego, ale wygląd Rangemana do mnie nie przemawia (no chyba, że żółty). Ja wybrałbym Froga.

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta akcja na olx to były oryginały, ja się spóźniłem niestety tak jak część z Was, ten gw-9300cm poszedł za 500 :( pytano mnie czy CHG można odratować, dało się. Echch

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja go mogłem mieć już w poniedziałek... Gość zaoferował, że za 20zł podjedzie z Pruszkowa do Warszawy, ale odmówiłem, bo chciałem sam podjechać, żeby najpierw organoleptycznie zapoznać się ze sprzętem, ale w Pruszkowie mogłem być dopiero w czwartek no i okazja przeszła koło nosa. Ciekawe, czy to camo wypłynie gdzieś na forum za parę dni, jak się naładuje... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem możliwość wczoraj dopiąć transakcję, tyle że opcją wysyłki za pobraniem. Gość nawet podesłał mi dodatkowe fotki na szybko (jakościowo takie sobie) ale ostatecznie nie zdecydowałem się zaryzykować.

No i wychodzi na to, że potwierdza się powiedzenie "jest ryzyko jest przyjemność" ;)

Edytowane przez lemonln

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do froga vs romek - głównie przez forum odbieram romka jak golfa w dieslu - dużo tego, poprawny, ma wszystko co mieć powinien ale jak ktoś kupuje golfa z 1.9tdi i mówi że to auto jego marzeń to bidne ma te marzenia  :lol:  Roman to taki najrozsądniejszy G ale czy zawsze człowiek kieruje się rozsądkiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz tam golf... Co najmniej Pasek w dieslu :)

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz tam golf... Co najmniej Pasek w dieslu :)

Obowiązkowo B5 1,9 TDI z przebiegiem poniżej dwustu tysięcy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi