Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajny.

Też czekam na swojego KINGA w pomarańczy i doczekać się nie mogę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dziś przyszła paczuszka do mojego GD-120 mała rzecz a jak oko cieszy i ten kolor mega

Gdzie zamawiałeś gacie?

Do mnie też dziś przyszło troche gratów :)

20170901_144133-01.jpg

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie zamawiałeś gacie?

To jest trochę? :D Ja napisałem do zibi w sprawie koperty do gw-7900 jakiś miesiąc temu i do dziś zero odpowiedzi :( Ma ktoś namiar na kogoś kompetentnego w zibi?

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio Assembly Line Piaseczno 209PL244G

8--))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie zamawiałeś gacie?

Na bogato Widzę dekiel od 30th Anniversary w DLC. Czy będzie składane DW-5030C?

Ile czekałeś od zamówienia?

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest trochę? :D Ja napisałem do zibi w sprawie koperty do gw-7900 jakiś miesiąc temu i do dziś zero odpowiedzi :( Ma ktoś namiar na kogoś kompetentnego w zibi?

Pisz na [email protected]

Na bogato Widzę dekiel od 30th Anniversary w DLC. Czy będzie składane DW-5030C?

Ile czekałeś od zamówienia?

Dekle na zapas chociaż kto wie ;)

23 czerwca złożyłem zamówienie więc przeszło dwa miesiące. Ostatnio czekałem dłużej. 

Casio Assembly Line Piaseczno 209PL244G

8--))

:)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny.

Też czekam na swojego KINGA w pomarańczy i doczekać się nie mogę.

I skąd w końcu wziąłeś? Widziałem, że ten, co kupiłeś na Alle został przez kobietę wystawiony raz jeszcze, także rozumiem, że na tamten w końcu się nie zdecydowałeś? Myślę, że słusznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To przy grupen-zakupen na WS wychodzi naprawdę fajna cena. Szkoda, że na chwilę obecną muszę mieć inne priorytety ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to siup :)

Wygląda nieźle. Zdążyłeś już zrobić użytek z części dzisiejszej przesyłki? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie, nie wiem, czy to właściwy wątek czy raczej powinienem otworzyć nowy temat, ale pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie miłośników zegarków Casio G-Shock.

Ja jestem na forum krótko, bo od kwietnia 2017, więc nie wiem, czy takie spotkanie było już kiedyś organizowane.

Co sądzicie o takim pomyśle? Proponuję spotkać się w jakimś pubie przy piwku w Warszawie i luźno pogadać o zegarkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie, nie wiem, czy to właściwy wątek czy raczej powinienem otworzyć nowy temat, ale pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie miłośników zegarków Casio G-Shock.

Ja jestem na forum krótko, bo od kwietnia 2017, więc nie wiem, czy takie spotkanie było już kiedyś organizowane.

Co sądzicie o takim pomyśle? Proponuję spotkać się w jakimś pubie przy piwku w Warszawie i luźno pogadać o zegarkach.

I znowu Warszawa :/ Echch

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/123970-spotkanie-nieformalne-warszawa/

pozdrawiam, Piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu Warszawa :/ Echch

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Matej, no co Ty - dawaj do Warszawy, kogo jak kogo, ale Ciebie nie może zabraknąć! :) Jak chcesz, to Ci sprawdzę pociągi w Internecie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matej, no co Ty - dawaj do Warszawy, kogo jak kogo, ale Ciebie nie może zabraknąć! :) Jak chcesz, to Ci sprawdzę pociągi w Internecie. ;)

To może tutaj?

https://pl.wikipedia.org/wiki/Geometryczny_%C5%9Brodek_Polski

A tak na poważnie,

30 września i 1 października organizowany jest event:

https://www.facebook.com/events/830614850436428/

Niestety z tego co wiem na wczoraj od jednego z organizatorów, nie będzie przedstawiciela marki G-Shock, ja jednak pragnę się tam wybrać na jeden dzień - być może to jest fajna sprawa, żeby się spotkać, poznać (nie koniecznie przy piwku - może być przy kawie, lub najzwyklej w świecie na festiwalu zegarków :)

Pomyślałem, że warto wspomnieć o tym festiwalu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego dnia są dwa takie eventy w Łodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj będą vintage i stara data. A w drugim miejscu, można powiedzieć konkurencji mają być microbrandy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi