Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Marzyłem o tym zegarku od bardzo dawna, marzenia się spełniają udanego dnia

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Gratuluję!

Chętnie zobaczę więcej fotek w świetle dziennym

Kaboom!!!

Taplaltakl.

Furka pierwsza klasa :)

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie cytujcie zdjęć, bo nie wolno tego robić na forum.

Czasami zajrzy tu jakiś mod i po co go drażnić ;)

Gratki Matej :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, już sam nie wiem ile dni podejmuje decyzje co do zakupu G - Shocka... Może pomożecie mi w zakończeniu tych dylematów.

Eglobalcentral to sklep godny zaufania? Pytam się, bo różne opinie krążą, a chce finalnie się upewnić. Planuje zakupić tam GW-9400DCJ-1. Tylko też pojawia się pytanie. Kosztuje on tam aktualnie 1025zł (z 2950). Inne rangemany kosztują tam około 850zł. Różnica tych dwustu złotych to tylko kolorystyka, czy jest coś jeszcze?

Na samym początku rozpatrywałem opcje zakupu GG1000 (na eglobal ok.750, poza ok.1k) lub GA1000 (eglobal ok.650, poza ok.800), jednak uznałem, że są to dość "zwykłe" G - shocki i skoro parę stówek więcej i mam naprawdę solidnego Rangemana z solarem i zegarem atomowym to chyba jednak warto dopłacić. Sprawę komplikuje też fakt, że romki za bardzo nigdy mi się nie podobały wizualnie (GG1000 natomiast według mnie to dużo atrakcyjniejszy zegarek), ale wersja kolorystyczna GW-9400DCJ-1 faktycznie dość przypadła mi do gustu. Co wy o tym myślicie? Rangeman jest faktycznie bezkonkurencyjny w tym wypadku?

Edytowane przez Sami96

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaak, wiem o tym i pamiętam, aby usuwać zdjęcia z cytatów, ale ostatnio mi zaktualizowało Tapatalka i w cytacie zdjęć nie było widać, ale po wysłaniu odpowiedzi już tak... A na Tapatalku nie da się niestety edytować postów... Co ciekawe, jak próbuję się normalnie z telefonu zalogować na forum przez www, to od razu odpala mi Tapatalka i nie otwiera żądanej www, a kiedyś tak nie było. Macie pomysł, jak się logować przez www na forum bez odinstalowywania apki Tapatalk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, już sam nie wiem ile dni podejmuje decyzje co do zakupu G - Shocka... Może pomożecie mi w zakończeniu tych dylematów.

Eglobalcentral to sklep godny zaufania? Pytam się, bo różne opinie krążą, a chce finalnie się upewnić. Planuje zakupić tam GW-9400DCJ-1. Tylko też pojawia się pytanie. Kosztuje on tam aktualnie 1025zł (z 2950). Inne rangemany kosztują tam około 850zł. Różnica tych dwustu złotych to tylko kolorystyka, czy jest coś jeszcze?

Na samym początku rozpatrywałem opcje zakupu GG1000 (na eglobal ok.750, poza ok.1k) lub GA1000 (eglobal ok.650, poza ok.800), jednak uznałem, że są to dość "zwykłe" G - shocki i skoro parę stówek więcej i mam naprawdę solidnego Rangemana z solarem i zegarem atomowym to chyba jednak warto dopłacić. Sprawę komplikuje też fakt, że ryśki za bardzo nigdy mi się nie podobały wizualnie (GG1000 natomiast według mnie to dużo atrakcyjniejszy zegarek), ale wersja kolorystyczna GW-9400DCJ-1 faktycznie dość przypadła mi do gustu. Co wy o tym myślicie? Rangeman jest faktycznie bezkonkurencyjny w tym wypadku?

Nie wiem, gdzie szukałeś opinii o eGlobal ale tu raczej są pochlebne.

Bierz Romka póki jest w takiej cenie, z tych modeli co wymieniłeś to najlepszy wybór. DCJ ma pasek carbonowy, bardziej miękki przez co też wygodniejszy niż standardowy np. czarny. 

Edytowane przez lemonln

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

marzenia się spełniają

W sumie to po to właśnie są ;)

Również gratuluje zakupu :)

U mnie zawitał dzisiaj taki jegomość i jestem zadowolony:

DSC08858.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eglobalcentral to sklep godny zaufania? Pytam się, bo różne opinie krążą, a chce finalnie się upewnić. Planuje zakupić tam GW-9400DCJ-1. Tylko też pojawia się pytanie. Kosztuje on tam aktualnie 1025zł (z 2950). Inne rangemany kosztują tam około 850zł. Różnica tych dwustu złotych to tylko kolorystyka, czy jest coś jeszcze?

Na samym początku rozpatrywałem opcje zakupu GG1000 (na eglobal ok.750, poza ok.1k) lub GA1000 (eglobal ok.650, poza ok.800), jednak uznałem, że są to dość "zwykłe" G - shocki i skoro parę stówek więcej i mam naprawdę solidnego Rangemana z solarem i zegarem atomowym to chyba jednak warto dopłacić. Sprawę komplikuje też fakt, że ryśki za bardzo nigdy mi się nie podobały wizualnie (GG1000 natomiast według mnie to dużo atrakcyjniejszy zegarek), ale wersja kolorystyczna GW-9400DCJ-1 faktycznie dość przypadła mi do gustu. Co wy o tym myślicie? Rangeman jest faktycznie bezkonkurencyjny w tym wypadku?

W DCJ masz karbonowy pasek i jest to limitowana edycja - stąd wyższa cena. Eglobal godny zaufania, tylko paczka idzie ok. 8-10 dni, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Romany się nie psują, jeśli chodzi o elektronikę, więc gwarancję kupuje się bardziej dla własnej satysfakcji i świętego spokoju, niż faktycznej potrzeby jej wykorzystania.

Poczytaj trochę wątek o Romanach - znajdziesz tam wszystkie potrzebne informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to po to właśnie są ;)

Również gratuluje zakupu :)

U mnie zawitał dzisiaj taki jegomość i jestem zadowolony:

Dzięki i również graty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SRU :)

IMG_8899.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie strasz nie strasz.

Tu diabeł mówi dobraboc

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Capri

Gratuluję :) , to dlatego wyzbywasz się GWNQ?  Nie rób tego  :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaak, wiem o tym i pamiętam, aby usuwać zdjęcia z cytatów, ale ostatnio mi zaktualizowało Tapatalka i w cytacie zdjęć nie było widać, ale po wysłaniu odpowiedzi już tak... A na Tapatalku nie da się niestety edytować postów... Co ciekawe, jak próbuję się normalnie z telefonu zalogować na forum przez www, to od razu odpala mi Tapatalka i nie otwiera żądanej www, a kiedyś tak nie było. Macie pomysł, jak się logować przez www na forum bez odinstalowywania apki Tapatalk?

Da się edytować posty w tapatalku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się edytować posty w tapatalku

O, dobrze wiedzieć - muszę zatem sprawdzić, jak to się robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję :) , to dlatego wyzbywasz się GWNQ?  Nie rób tego  :angry:

Ciekawe kiedy wypuszczą model pod kodem GQWNO

Sorry, tak i się skojarzyło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe kiedy wypuszczą model pod kodem GQWNO

Sorry, tak i się skojarzyło :D

Mnie bardziej zastanawia o co chodzi z tym "rosnącym rozmiarem" g-shock'ów  - na razie jeszcze ze swoja łapą ogarniam, choć w przypadku GPW było już trudno a MTG - G mnie przerósł, jak wyjdzie coś większego to ciekawe kto to będzie nosił?? :D :D

Edytowane przez Daito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, dobrze wiedzieć - muszę zatem sprawdzić, jak to się robi.

Edytować posty można,ale to co po tym zostaje nie wygląda dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z cyklu "kuchenne rewolucje"  :P 

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graty Matej, w końcu jakiś konkret kolor tego MTG pojawił się na forum  :D  Niech się nosi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytować posty można,ale to co po tym zostaje nie wygląda dobrze

Nie no nie jest źle. Ja jedynie nie umiem zdjęć nie cytować. Reszta do ogarnięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi