Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy z innej beczki-poradźcie jakiś model,nie drogi, z dużymi czytelnymi cyframi i z super podświetleniem dla starszej osoby,może mieć WC i solara.

Zegar potrzebny do tyrania,może być używka,koniecznie na pasku-kolega jest elektrykiem a dodam że ma 70 lat i prężnie jeszcze pracuje,miał starego Casio ale zgubił na robocie.

Dzięki za pomoc i pozdrawiam.

Tapnięte z MI 5s Plus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy z innej beczki-poradźcie jakiś model,nie drogi, z dużymi czytelnymi cyframi i z super podświetleniem dla starszej osoby,może mieć WC i solara.

Zegar potrzebny do tyrania,może być używka,koniecznie na pasku-kolega jest elektrykiem a dodam że ma 70 lat i prężnie jeszcze pracuje,miał starego Casio ale zgubił na robocie.

Dzięki za pomoc i pozdrawiam.

Tapnięte z MI 5s Plus.

A pamiętasz mojego GW-9000 ze spotkania? Chyba się łapie w parametry. :)

P.S. Cały czas zastanawiam się nad tough testami dla Twojego GWG - chyba przebijemy filmik Mateja, nie? ;)b6161a44a45bac326ff124c6ae932eb0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaram się :D

SLICZNY JEST !!! Edytowane przez Zibi8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pikny :)

Ten wyświetlacz to jakaś specjalna wersja? Znaczy, czy ori, czy jakaś folia naklejona. Nie znam się, więc nie bijcie ;)

Czy do DW-5600 też taki można zanabyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to oryginalny LCD od GW-M5630. Do DW-5600 też taki można włożyć jednak jest jedno ale.. Trzeba zakupić cały moduł od DW-5030D gdyż nie można kupić samego LCD do tych modeli razem z blaszką która daje ten mieniący się efekt. Koszt modułu do DW-5030D to 85PLN plus wysyłka pobraniowa.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak oceniłbyś stopień trudności wymiany takiego modułu przez osobę z dwiema lewymi rękoma do prac precyzyjnych? Czy to jest plug&play, czy nie wystarczy wiedza w którą stronę wkręca się i wykręca śrubki ;)

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkrecasz śrubki dekla wyjmujesz moduł i wkładasz nowy od DW-5030D, żadna filozofia. Dla osoby z dwiema lewymi rękoma stopień trudności to myślę 5/10 ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dzięki za info. Zatem mam 50% szans, że sobie poradzę ;)

Edyta:

Ha, i stuknęła mi stówka... idę się napić ;)

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

Często zastanawiam się ile jeszcze fajnych sztuk można dorwać w sklepach stacjonarnych, które w sklepach internetowych już dawno zostały wyprzedane :)  Giezik, myślę, że przeleżał w sklepie spokojnie z 6 lat.  Upolowany dla naszego forumowego kolegi ;)

Ale z niego farciarz :))

A tak powaznie - Giez jest kupiony dla mnie i nie jest na sprzedaz :P

murcins  - dziekuje Ci bardzo kolejna za pomoc z Twojej strony.

Tak sie zastanowilem czy nie zalozyc jakiegos tematu,by ludzie w postach,udostepniali informacje na temat modeli juz praktycznie wyprzedanych,a mimo to,gdzies znalezionch w jakis malych stacjonarnych sklepach.

Edytowane przez mrovka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

ja bym reklamowal..takie parowanie na dluzsza mete napewno by mnie zyirytowalo :P heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Często zastanawiam się ile jeszcze fajnych sztuk można dorwać w sklepach stacjonarnych, które w sklepach internetowych już dawno zostały wyprzedane :) Giezik, myślę, że przeleżał w sklepie spokojnie z 6 lat. Upolowany dla naszego forumowego kolegi ;)

Czyżby z Wrocławia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie dziś coś takiego wylicytowałem jako woła roboczego na alledrogo.

514b875d47a180d482ad7bcb5636_zpsho4uz5er

Foto z aukcji z tej kolekcji 6 zegarków kilka stron wcześniej. Czekamy na dostawe :)

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po Ryśku od kolegi X-Ray 2 lata temu kupiłem wymarzonego dawno temu Romana od szanownego kolegi Sol.

Jaka radość. Jak u dzieciaka. A tu 43 wiosny na karku.

post-52375-0-63606500-1506792164_thumb.jpg

Edytowane przez kastor44

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuć jakieś foto, bo mi się za nim tęskni ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rychu z Romanem. Światło strasznie marne, jutro walne jakościowo lepsze. Chyba, że będę leczył kacyka.

post-52375-0-18258700-1506792821_thumb.jpg

Edytowane przez kastor44

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rysiek jakiś taki biedny obok Romka :)

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez dudi998

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to dużo mniejszy zegar od Romka, Rysiek fajnie leży na wąskich nadgarstkach. Zresztą jak masz ochotę, zajrzyj sobie na mój kanał, na którym niegdyś popełniłem porównanie Ryśka GW-9200, Mundka G-9300 i Romka GW-9400 - tam dobrze widać różnicę w wielkości tych zegarków.

A ja właśnie pozbyłem się Romka na rzecz nowego zegara i "natenczas" kupiłem sobie Ryśka - to bardzo przyjemny zegar. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi