Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

A ja też go miałem i nie żałuję sprzedaży  ^_^

A teraz jak już miałbym wrócić do niego to wybrałbym wersję czarną   :)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie był po 1545 :P

Dokładnie :D

Tomasz zgadza się byly w TT za okolo 1.5k pamietam kupilem go sobie po drodze na wakacje :)

Pózniej go nawet przebralem :) ale jakos nie wytrzymał u mnie próby czasu :)

X3GMcIG.jpg

Edytowane przez szuwar1978

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna ta żółta kostka... :) Piotrek na słoneczo z nim bo bateria na M :)

Edytowane przez szuwar1978

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie bardziej seledynowy niż żółty. Poza tym dzisiaj zobaczyłem jak szybko brud łapie szlufka od paska. Qwa pi jednym dniu noszenia

E6A734AD-CB60-4B37-AB31-021365FB72ED_zps

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wygarnąłem swojego za mniej niż 1k, na ebay. Za nówkę oczywiście :)

Zegarek zwraca na siebie uwagę. Jest bardzo charakterystyczny w tej pomarańczy.

To jest duży plus, ale i minus .. Nie każdy lubi taką ekspresję kolorystyczną ..

Daito, jak widać lubi. I m nie również podoba się kosteczka, którą pokazuje na zdjęciu :)

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna świetna, podobnie jak czerwona.  Też chyba sobie złożę takiego żółtasa ale może z wyświetlaczem od wersji D dla od miany.

Wczoraj trafiłem jeszcze na takiego jegomościa..  GW-S5600B

img57114389.jpg

Pasek i bezel naturalnie nie do zamówienia ale szybka i dekiel całkiem spoko. Swoją drogą nie wiedziałam że ten dekiel występuje w czarnej wersji.

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byś zamawiał dekiel to ja poproszę jeden do żółtego  M5610  :)

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest jakiś czerwone ubranko do 5610? Czy tylko pomarańczowe?

Edytowane przez zetrov

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Deficyt słońca niestety...

Wczoraj trafiłem jeszcze na takiego jegomościa..  GW-S5600B

Pasek i bezel naturalnie nie do zamówienia ale szybka i dekiel całkiem spoko. Swoją drogą nie wiedziałam że ten dekiel występuje w czarnej wersji.

Jeśli da się zamówić kopertę to i bezel zdobędziesz - pasek to jest problem... a fajny okrutnie... :)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byś zamawiał dekiel to ja poproszę jeden do żółtego  M5610  :)

Michał Pamiętam o Tobie ale to raczej już początek przyszłego roku styczeń luty. Jutro odbieram ostatnie zamówienie z Zibi i na ten rok koniec z zamówieniami od nich, mam dosyć i muszę odpocząć.. <_<  

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest jakiś czerwone ubranko do 5610? Czy tylko pomarańczowe?

Jeszcze był DW-5600ED-4 ale nie wiem czy on nie jest nieco większy i czy jest do zdobycia ubranie:

DW-5600ED_089.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie chyba dw-5600 nie pasuje do gw-m5610 a szkoda. Taki kolor byłby ok. Ostatnio specjalnie kupiłem kostkę bo sprzedawca napisał że na żółte ubranko. Gdybym wiedział że to takie"żółte" to chyba bym się za zastanowił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uuuuu Panowie zrobiło się tu kolorowo i tak pantoflowo  ^_^

Piotrek był w moich oczach wcześniej srogim drwalem co to się drzazg nie boi a wyszło szydło z wora  :D  :P 

;)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek był w moich oczach wcześniej srogim drwalem co to się drzazg nie boi a wyszło szydło z wora  :D  :P

;)  

Tomek wiesz jak to jest - małe samochody, młode kobiety, kolorowe zegarki, gitarę z piwnicy przytargałem - kryzys wieku średniego jak nic... :D :D :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, wiadomo ale Ty lepiej zoba co tam z tych ciepłych krajów przywieź pożytecznego dla Kolegi swego cool.gif

I żeby czasami żaden Rolnix Cię nie skusił  :D

Tomek wiesz jak to jest - małe samochody, młode kobiety, kolorowe zegarki, gitarę z piwnicy przytargałem - kryzys wieku średniego jak nic... :D :D :D

Oooo, gitara drinks.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie nawet nie dotkne podroby pisz co chcesz a przywiozę poza słońcem

A ktoś poleca jakieś paski i bezele do gw-m5610 które nie będę jak po zabawie z moim psem po jednym dniu?

Edytowane przez zetrov

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie nawet nie dotkne podroby pisz co chcesz a przywiozę poza słońcem

A ktoś poleca jakieś paski i bezele do gw-m5610 które nie będę jak po zabawie z moim psem po jednym dniu?

No takim to dobrze, lata się po Dubajach, ZEA itp ... worek kasy zabierz :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co kombinować. Masz zegarek na gwarancji więc z niej skorzystaj.

Samodzielna ingerencja może przynieść więcej szkód niż pożytku, nie wspominając o utracie gwarancji ..

Dzięki za szybką odpowiedź.

Masz rację, że najbezpieczniej skorzystać z gwarancji.

Zresztą nie zamierzalem za bardzo samodzielnie grzebać w zegarku, zastanawiałem się raczej, czy nie psiknac na blokujacy się przycisk olejem silikonowy czy wd 40.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, podpowiecie gdzie można kupić "przyzwoicie" GWG-1000? Na ALL są w fajnej cenie z lokalizacją w Wielkiej Brytanii ale zawsze mam obawy przed takimi aukcjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi