Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Kot20 Genialny jest ten Twój 8300  :wub:

Dzięki!

Na mnie też robi wrażenie, jest kanciasty jak polonez :)

Retro Future Style :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klasycznie-kwadratowo :)

Jaka ten ma referencję ?

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SWC-05

post-93923-0-95143500-1518267264_thumb.jpg

Edytowane przez Kot20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest świetny, zakręcany dekiel zawsze wydawał mi się pewniejszy do pływania niż mocowany na 4 wkręty.

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego pływania, ja go z gabloty tylko do zdjęcia wyjmuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w takim razie mówię: dekiel przykręcany lepiej zabezpiecza przed kurzem  :D

... a  z innej beczki: kupiłem zegarek w Japonii, w opisie podawali że przyjdzie do ~ 05. lutego , do dzisiaj nic się nie dzieje. Przejmować się ?

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie.

Mogą dzwonić z celnej do Ciebie.

Też czekam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mnie trochę uspokoiłeś, a z celnej, cóż jak mus to mus  ;)

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w takim razie mówię: dekiel przykręcany lepiej zabezpiecza przed kurzem :D

... a z innej beczki: kupiłem zegarek w Japonii, w opisie podawali że przyjdzie do ~ 05. lutego , do dzisiaj nic się nie dzieje. Przejmować się ?

Spokojnie.u mnie opóźnione dostarczenie o ponad miesiąc a w tej chwili jeszcze zalega w uc Edytowane przez G-Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś może jakieś foto wszystkich gw-6900 ?, chodzi mi o kolory bezeli i pasków , powoli przymierzam się do zmiany garnituru na styranym gw i szukam jakiegoś ciekawego koloru i drugie pytanie czy będą pasować szaty z dw-6900 ? bo tu chyba znacznie większy wybór barw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezel z DW nie pasuje do GW ewentualnie pasuja te od GB.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd wpadł na czarną branse prawie nie schodzi z nadgarstka :)

Pics_Art_02-11-03.40.41.jpg

Pics_Art_02-11-03.45.20.jpg

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, znajdzie się osoba która pomoże w kupnie pierwszego g shocka? Nie chcę kupować nowego bo nie wiem czy spodoba mi się noszenie zegarka więc szukam używki a średnio się na tym znam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, znajdzie się osoba która pomoże w kupnie pierwszego g shocka? Nie chcę kupować nowego bo nie wiem czy spodoba mi się noszenie zegarka więc szukam używki a średnio się na tym znam

Osoba, która by Ci pomogła pewnie by się znalazła, ale wróżbitów z tego co wiem to tutaj nie ma, więc sprecyzuj trochę pytanie. Jaki masz budżet, co Ci się podoba, jakich funkcji potrzebujesz itp.

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na oku kilka zegarków GA110 albo 120. Chodzi bardziej o obejrzenie podesłanych przeze mnie ofert i ocenę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło Panie! Szybko ryżyki działają :o

I to w limitowanej wersji kolorystycznej I. C. E. R. C.

https://www.olx.pl/i2/oferta/zegarek-casio-g-shock-frogman-gwe-1000-bp-model-2017-CID87-IDs1Kux.html#:3977b275ca

Szkoda że tak ujmują renomy limitowanym zegarkom za parę tysi, robiąc tandete w tej samej formie i kolorystyce.

Echh...

Na szczęście śmierdzi tandetą z daleka. Dla porównania oryginał

https://m.ebay.com/itm/CASIO-G-SHOCK-FROGMAN-ICERC-GWF-D1000K-7JR-LOVE-THE-SEA-THE-EARTH-SPECIAL-ED/112766871305?hash=item1a416de709:g:9GEAAOSwbP1aY8Ky

Edytowane przez Kot20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś może jakieś foto wszystkich gw-6900 ?, chodzi mi o kolory bezeli i pasków , powoli przymierzam się do zmiany garnituru na styranym gw i szukam jakiegoś ciekawego koloru i drugie pytanie czy będą pasować szaty z dw-6900 ? bo tu chyba znacznie większy wybór barw.

http://watchshock.com/search-watches.html?keyword=Gw-6900

Tak jak wcześniej napisał ShoRite bezele od DW-6900 nie będą pasować do GW-6900, jdynie te od GB-6900 a tu wybór jest mizerny. 

http://watchshock.com/search-watches.html?keyword=Gb-6900

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję bardzo panowie, miałem nadzieję na pomarańcze albo kilka innych ciekawych kolorów a tu widzę ze wybór bedzie mocno ograniczony..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi