Dzidu79 35 #44776 Napisano 2 Czerwca 2018 Taki gagatek wpadłBransoleta pasuje do niego super gratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #44777 Napisano 3 Czerwca 2018 Nie ma co gratulować bo i tak go zaraz puści 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crywar 0 #44778 Napisano 3 Czerwca 2018 Część, przymierzam się do 9400 i mam pytanie czy można w nim ustawić budzik codziennie ale bez soboty i niedzieli?Jak nie to czy są modele w które mają taką funkcję?Obecnie mam mudmana 3031 i niestety nie ma takiej opcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19055 #44779 Napisano 3 Czerwca 2018 Ciekawe, jak na chudej rączce wygląda Rangeman, ciekawy ten zegarek.Mój nadgarstek całe 17cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #44780 Napisano 3 Czerwca 2018 Część, przymierzam się do 9400 i mam pytanie czy można w nim ustawić budzik codziennie ale bez soboty i niedzieli?Jak nie to czy są modele w które mają taką funkcję?Obecnie mam mudmana 3031 i niestety nie ma takiej opcji.Jest taka możliwość w modelu G-7700/G-7710, omówiłem to w recenzji tego zegarka na moim kanale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #44781 Napisano 3 Czerwca 2018 Nie ma co gratulować bo i tak go zaraz puści Nic nie musisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #44782 Napisano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Nic nie musisz Edytowane 3 Czerwca 2018 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #44783 Napisano 3 Czerwca 2018 Nie ma co gratulować bo i tak go zaraz puści Takie jego zbójeckie prawo - poza tym to się nazywa nabieranie doświadczenia :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #44784 Napisano 3 Czerwca 2018 Takie jego zbójeckie prawo - poza tym to się nazywa nabieranie doświadczenia :D Zdecydowanie nabija statystyki i po latach będzie opowiadał że miał wszystkie zegarki świata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #44785 Napisano 3 Czerwca 2018 Mój nadgarstek całe 17cm 20180321_171402.jpgNie jest źle, jak oni to robią, że tak pokracznie wyglądające zegarki, tak dobrze leżą na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barooosz 0 #44786 Napisano 3 Czerwca 2018 Boziuuu ale ten gw 6900 ładny Do jutra daje sobie czas na wybranie pierwszego g-shocka. Jak na razie mudman g9300 prowadzi, ale z kolei ten gw 6900 wygląda całkiem schludnie. Szkoda, że mudmany nie mają ( czy może praktycznie nie można ich kupić) w jakimś innym kolorze, gdzie np. na alledrogo można dokupić osobno paski itp. Zastanawiam się czy taki mudman będzie dobrze współgrał z jakimś eleganckim ubiorem, może nie mam tu na myśli garnituru, ale jakaś koszula itp. czy tylko będzie się nadawał jak tam @Daito pokazywał na grzyby (oczywiście pomijając pracę)Jeżeli chodzi o podświetlenie to czy g9300 ma też autoled ? Czy tylko poprzez kliknięcie ? Oraz czy jest możliwość jakaś ustawienia dłuższego czasu podświetlenia ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #44787 Napisano 3 Czerwca 2018 Szkoda, że mudmany nie mają ( czy może praktycznie nie można ich kupić) w jakimś innym kolorze, gdzie np. na alledrogo można dokupić osobno paski itp.Jak nie jak tak: https://www.g-central.com/casio-g-shock-g-9300-gw-9300-mudman-all-models/ Poza tym Mudman to nie tylko 9300 https://www.google.pl/search?q=Casio+G-Shock+Mudman&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjriKTksLfbAhUIKlAKHeyWAAEQ_AUICigB&biw=1225&bih=700 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barooosz 0 #44788 Napisano 3 Czerwca 2018 Rzeczywiście są, ale cenowo masakra to ja już chyba zostane przy klasycznym wyglądzie. W grę wchodził jeszcze złoty, który upatrzyłem w polskim sklepie, ale podświetlenie dziadowskie. A jak z tym wyglądem --> nosiliście takiego g9300 na bankiety czy raczej nie za bardzo pasował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #44789 Napisano 3 Czerwca 2018 W sklepach singapurskich są spore promocje na mudmany.Infantylne pytanie, ale pogubiłem się trochę w opisach - które G mają kompas i barometr ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #44790 Napisano 3 Czerwca 2018 Ciekawe, jak na chudej rączce wygląda Rangeman, ciekawy ten zegarek.7- latek ;-)Co ciekawe sam sobie założył i cały dzień jeździ. Coś czuję, że będę musiał sobie kupić drugiego ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19055 #44791 Napisano 3 Czerwca 2018 Bardzo podoba mi się ten niebieski, w sam raz na lato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #44792 Napisano 3 Czerwca 2018 Jak nie lubię modułów z pływami to tu wyglądają dość dobrze w dodatku solar i radio. Fajny.Od kiedy i po ile? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #44793 Napisano 3 Czerwca 2018 Hop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #44794 Napisano 3 Czerwca 2018 Jak nie lubię modułów z pływami to tu wyglądają dość dobrze w dodatku solar i radio. Fajny.Od kiedy i po ile? to calkiem odwrotnie niż ja, bardzo lubie moduly z plywami i fazami księżyca, jedno przydaje mi się częściej drugie troche mniej,ale no nie pasuje mi wyświetlacz kwadratowy wpisany w kolo,wiec pomimo solara i radia u mnie ten model raczej nie pojawi sie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #44795 Napisano 3 Czerwca 2018 Jak nie lubię modułów z pływami to tu wyglądają dość dobrze w dodatku solar i radio. Fajny.Od kiedy i po ile? Całkiem całkiem to wygląda moduł ten sam co w GWX-5600 - wychodzi na to że od maja jest już dostępny w Azji https://www.g-central.com/g-shock-g-lide-gwx-5700-tough-solarmulti-band-6-with-tide/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #44796 Napisano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Też nie lubię modułów z pływami i fazami, szczególnie w kostkach- szpecą strasznie cały lcd, chyba dlatego nie kupiłem nigdy froga GWF, może na nowego GWF-D się skuszę, fazy nie rzucają się tam w oczy. Edytowane 3 Czerwca 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19055 #44797 Napisano 3 Czerwca 2018 Jak nie lubię modułów z pływami to tu wyglądają dość dobrze w dodatku solar i radio. Fajny.Od kiedy i po ile?Już jesthttps://m.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m4084.l1313&_nkw=gwx5700 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #44798 Napisano 3 Czerwca 2018 Boziuuu ale ten gw 6900 ładny Do jutra daje sobie czas na wybranie pierwszego g-shocka. Jak na razie mudman g9300 prowadzi, ale z kolei ten gw 6900 wygląda całkiem schludnie. Szkoda, że mudmany nie mają ( czy może praktycznie nie można ich kupić) w jakimś innym kolorze, gdzie np. na alledrogo można dokupić osobno paski itp. Zastanawiam się czy taki mudman będzie dobrze współgrał z jakimś eleganckim ubiorem, może nie mam tu na myśli garnituru, ale jakaś koszula itp. czy tylko będzie się nadawał jak tam @Daito pokazywał na grzyby (oczywiście pomijając pracę)Jeżeli chodzi o podświetlenie to czy g9300 ma też autoled ? Czy tylko poprzez kliknięcie ? Oraz czy jest możliwość jakaś ustawienia dłuższego czasu podświetlenia ?Tez się napaliłem na g9300 tylko zalezy mi na wersji z WC, a na razie w pierwotnej sprzedaży nie ma. Ktos wstawił na OLX w wersji z paskiem Carbon Fiber za około 1000 zł 3 letni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84772 #44799 Napisano 3 Czerwca 2018 G 9300 to świetny wybór. Przerobiłem trochę g schockow i noszę go na zmianę z g 9400. Dla mnie super lekki i wygodny. Fajne podświetlenie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crywar 0 #44800 Napisano 3 Czerwca 2018 Jest taka możliwość w modelu G-7700/G-7710, omówiłem to w recenzji tego zegarka na moim kanale.Dzięki, sprawdzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach