Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Mocno wpadł mi w oko nowy MTG.... tu jest w dobrej  cenie:

https://www.bijourama.com/p-montre-casio-mtg-b1000-1aer-g-shock-mt-g-connectee-lunette-crystal-saphir-resistance-aux-chocs-homme-casio-293465-203.html

Zna ktoś ten sklep???

Bo podejrzanie niska ta cena.... nie chciałbym czekać pół miesiąca żeby mi później jakiś numer odstawili

Edytowane przez szuwar1978

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szuwar bierz, sklep sprawdzony i mają punkt stacjonarny w Paryżu który kuzyn mi sprawdził.

Poza tym jest PayPal i HTTPS także powinno być bezpiecznie, u mnie jakiś błąd przy płatności PP jest ale to pewnie od nich coś.

Poza tym kolo z WUS klepał 4 sztuki i wysyłka już w drodze.

Edytowane przez GeRmAnOs

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jest sprawa. Potrzebuję bransoletę do  GW-M5610-1ER. Nic taniej niż 330 pln nie widzę w internecie, a to 35 pln więcej niż dałem za nowy zegarek :D:( Nie do przyjęcia innymi słowy nie ważne jaka ona by była zarąbista. Ma ktoś może na sprzedaż, albo wie coś o czymś tańszym? Kieedyś coś czytałem o zamawianiu w Zibi, ale pamiętam, że trzeba się było uzbrajać w mega cierpliwość, której zazwyczaj nie mam za dużo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś zamawiałem z Zibi i za dwa dni bransa była u mnie. Ale wtedy akurat mieli jedną na stanie, nie musieli sprowadzać. Kosztowała zdaje się 240 + przesyłka.

Napisz do nich, zapytaj może będziesz miał farta.

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, tak sobie myślę, że przydałby mi się jakiś nowy zegarek, ale nie potrafię się zdecydować: GWF-D1000, czy GWG-1000... Pomożecie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja GWG polecam każdemu, kto ma choć jedną rękę - dla mnie cały czas jest na pierwszym miejscu. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio sobie mówiłem po doświadczeniach z GWN-Q1000, że najlepszy G, to taki, gdzie nie muszę uprawiać ekwilibrystyki, żeby cokolwiek z wyświetlacza odczytać, czy kombinować z koronką, żeby timer ustawić... i najlepszy dla mnie jest GW-9300/9400, ale jako że dziś słomianym wdowcem jestem i samotność mi doskwiera, raczę się napojem z Irlandii i myślę, że taki frog, czy mud byłby całkiem miłym prezentem dla mojej uciśnionej duszy ;)

Całkiem poważnie zastanawiam się nad GWF-D1000NV, ale z drugiej strony chcę coś, co byłoby "na co dzień", więc czarna wersja raczej, ale GWG kusi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt - jak często korzystasz z timera czy alarmu, ro kręcenie koronką jest z lekka irytujące, ale wygląd GWG wynagradza trudy z tym związane. Polecam chociaż przymierzyć. GWF'a nie miałem okazji przymierzać, więc się nie wypowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem wielu G na ręku, ale ostatnio przymierzyłem froga w sklepie i pasek zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Gruby, mięsisty, miękki... naprawdę mega wygodny! Cóż, jeszcze ze dwie szklaneczki i kupię oba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, jeszcze ze dwie szklaneczki i kupię oba

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, się kliknął, sam... i tego się będę trzymać ;)

Najważniejsze żeby nie żałować. Raz się żyje

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez ulan66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jest sprawa. Potrzebuję bransoletę do  GW-M5610-1ER. Nic taniej niż 330 pln nie widzę w internecie, a to 35 pln więcej niż dałem za nowy zegarek :D:( Nie do przyjęcia innymi słowy nie ważne jaka ona by była zarąbista. Ma ktoś może na sprzedaż, albo wie coś o czymś tańszym? Kieedyś coś czytałem o zamawianiu w Zibi, ale pamiętam, że trzeba się było uzbrajać w mega cierpliwość, której zazwyczaj nie mam za dużo :)

ta z linku to moja mogę na okrągło zrobić Ci za nią 250zł z wysyłką jak się zdecydujesz to pisz, jak nówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem poważnie zastanawiam się nad GWF-D1000NV, ale z drugiej strony chcę coś, co byłoby "na co dzień", więc czarna wersja raczej, ale GWG kusi ;)

A dlaczego GWF nie może być "na co dzień"??

GWG świetnie wygląda, ale pod względem użytkowym nie pobije żadnego "G" z LCD i bez "wskazówków" :D - nawet tego najtańszego ;) Tak że jak nie chcesz sie wkurzać że Ci wskazówki wskazania stopera zasłaniają to lepiej żeby Ci się sam kliknął… GWF-D ;)  :D  

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Daito

Chodzilo mi o czarnego froga na co dzien, a nie NV, ktory mi sie bardziej podoba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież wszystko masz napisane  :P Tak nowy, można się domyśleć po aplikacji na smarfona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kumam tego sklepu... pisza ze wysylka darmowa a jak wrzuciłem do koszyka MTG to mi 16€ doliczyli za wysylke... hm....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi