Vonziej 3497 #54576 Napisano 8 Kwietnia 2021 11 minut temu, Kwiatek napisał(-a): Chłopaki czy ktoś z Was miałem do czynienia z GBD-100, mam dobrą ofertę na tego czarno-zielonego, ale nawet nie wiem z czym to się je... polecacie czy sobie odpuścić?! Czytałem różne recki użytkowników no i fajny zegarek, ale ja odpuściłem. Wiele osób narzeka na bardzo powolne działanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16127 #54577 Napisano 8 Kwietnia 2021 39 minut temu, tomaliusz napisał(-a): To aktualny stan, Frog super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #54578 Napisano 8 Kwietnia 2021 To z archiwum, na wspominki mnie wzięło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11745 #54579 Napisano 8 Kwietnia 2021 Teraz, tomaliusz napisał(-a): To z archiwum, na wspominki mnie wzięło Fajny zestaw, tylko teraz to już za duuuże 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #54580 Napisano 8 Kwietnia 2021 Skąd wziąć ekspozytory na G? 6 szt potrzebuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #54581 Napisano 8 Kwietnia 2021 Na FB szukaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5849 #54582 Napisano 8 Kwietnia 2021 13 godzin temu, revolta4 napisał(-a): Jak to?!?!? To miał być najlepszy zegar na świecie 😳😳😳😳 Jest świetny - ale jednak wolę wskazówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #54583 Napisano 8 Kwietnia 2021 8 minut temu, tommly napisał(-a): Fajny zestaw, tylko teraz to już za duuuże Nooo trzeba by było znów się przestawić A Ty widzę ostro szalejesz u sąsiadów, cały bazarek Twój Widzę kostka zajumana i teraz jeszcze gacie do Romka kradniesz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14600 #54584 Napisano 8 Kwietnia 2021 32 minuty temu, Daito napisał(-a): Jest świetny - ale jednak wolę wskazówki Jak Pan lubi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #54585 Napisano 8 Kwietnia 2021 Jak jest tu jakiś Mod to można prosić o odblokowanie tematu: Było tam dużo fajnej treści a Mudmaster ostatnio na tapecie a młodsi stażem koledzy chyba nie czytali tematu a pytania wracają. Ponad rok bana chyba wystarczy? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11745 #54586 Napisano 8 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, tomaliusz napisał(-a): Nooo trzeba by było znów się przestawić A Ty widzę ostro szalejesz u sąsiadów, cały bazarek Twój Widzę kostka zajumana i teraz jeszcze gacie do Romka kradniesz Coś trzeba robić podczas pandemii, bo się człowiek zanudzi 🤣 a odrobiny koloru nigdy za wiele. 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54587 Napisano 8 Kwietnia 2021 Kto Zgadnie co to za modele - ten będzie mógł Mi postawić piwo a nawet dwa !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54588 Napisano 8 Kwietnia 2021 2 minuty temu, unadarek napisał(-a): Kto Zgadnie co to za modele - ten będzie mógł Mi postawić piwo a nawet dwa !!! Ten Frog to jest limitka na Air Force nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54589 Napisano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, Vonziej napisał(-a): Ten Frog to jest limitka na Air Force nie? ciepło ciepło nie będę dłużej trzymał w niepewności pierwszy: GWF-A1000RN-8A From FROGMAN, the MASTER OF G timepiece with ISO 200m diver-level water resistance, comes a collaboration model with the Royal Navy, the U.K. Navy with a long and proud history. This new model was designed in the image of the HMS Queen Elizabeth aircraft carrier, which is one of the largest ships of its kind. The light gray color of the case and band is inspired by the hull color of the HMS Queen Elizabeth, and this is offset by the Royal Navy red, white, and navy. The metal band ring is engraved with the Royal Navy logo, while the back cover is engraved with a frog character holding an anchor. The carbon monocoque case that integrates the case and back cover of the base model GWF-A1000 enables weight reduction and a high level of waterproofing. Linking with a smartphone running the G-SHOCK Connected app lets you easily access tide data settings for approximately 3,000 locations worldwide and makes it possible to check your diving log on your smartphone. Royal Navy The Royal Navy of England got its name in 1660, making it the oldest of the three British fighting forces. drugi GBA-900-1A ... no Mieliście okazje postawić mi piwo - wiem ze żałujecie ale będą jeszcze taki quizy - wtedy pierwszych dziesięciu szczęśliwców dostąpi tego zaszczytu Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #54590 Napisano 8 Kwietnia 2021 polecacie czy sobie odpuścić?! Zegarek fajny z rewelacyjnym wyświetlaczem i funkcjami treningowymi, ale zależy jak chcesz go używać.Jeśli tylko zegarowo, to ok. Ale jesli chcesz wykorzystywać jego wszystkie możliwości, to nie warto z uwagi na brak innego źródła zasilania niż bateria, którą szybko trzeba będzie zmienić. 1 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #54591 Napisano 8 Kwietnia 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #54592 Napisano 8 Kwietnia 2021 5 minut temu, drVanSteiner napisał(-a): Zegarek fajny z rewelacyjnym wyświetlaczem i funkcjami treningowymi, ale zależy jak chcesz go używać. Jeśli tylko zegarowo, to ok. Ale jesli chcesz wykorzystywać jego wszystkie możliwości, to nie warto z uwagi na brak innego źródła zasilania niż bateria, którą szybko trzeba będzie zmienić. Dzięki! Zegarek u mnie to tylko zegarek nic więcej, nie wykonuje wyczynowo sportów żeby potrzebować go tego specjalnego zegarka. co to znaczy zaraz wymienić baterie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5849 #54593 Napisano 8 Kwietnia 2021 5 minut temu, eddi87 napisał(-a): Ten ostatni w dolnym rzędzie po prawej jakiś taki dziwny... hmmm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #54594 Napisano 8 Kwietnia 2021 co to znaczy zaraz wymienić baterie?W sensie, że szybko się zużyje/wyczerpie.Tu rację bytu mają zegarki typu GPR-B1000 lub GBD-H1000, które mają solar i ładowanie z gniazdka 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14600 #54595 Napisano 8 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Daito napisał(-a): Transparetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #54596 Napisano 8 Kwietnia 2021 8 minut temu, Daito napisał(-a): Ten ostatni w dolnym rzędzie po prawej jakiś taki dziwny... hmmm Odmurzynia się Ma ktoś czarną klamrę 19mm? Chętnie kupię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11745 #54597 Napisano 9 Kwietnia 2021 Tadam 9 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54598 Napisano 9 Kwietnia 2021 3 minuty temu, tommly napisał(-a): Tadam żółtość widzę, żółtość widzę .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35549 #54599 Napisano 9 Kwietnia 2021 Kurier był 😛 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14600 #54600 Napisano 9 Kwietnia 2021 Idziesz grubo widzę. Graty nabytku. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach