Paulus57 143037 #62776 Napisano 9 godzin temu 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert74 570 #62777 Napisano 2 godziny temu W dniu 24.02.2026 o 13:31, alpaczino napisał(-a): Mam wersję czarną i polecam - bardzo dobrze wykonany i bezproblemowy zegarek. Dziękuję. Właśnie wczoraj doszedł. Tylko bateria całkiem rozładowana. Ile czasu może się ładować żeby zaczął działać? Trochę mnie to wkurza bo cały dzień leży na parapecie i dalej wyświetla CHG. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 44395 #62778 Napisano 2 godziny temu Dziękuję. Właśnie wczoraj doszedł. Tylko bateria całkiem rozładowana. Ile czasu może się ładować żeby zaczął działać? Trochę mnie to wkurza bo cały dzień leży na parapecie i dalej wyświetla CHG.To trochę niedobrze, że przysłali rozładowany do zera. No i nie wiadomo, jak długo w takim stanie leżał? Niestety ten pierwszy raz trzeba naładować na maksa (najlepiej na słoneczku) i potem nie dopuszczać do takiego rozładowania, bo to nie służy akumulatorowi.Jeżeli nie wystartuje z ładowaniem, to niestety odesłałbym. (Mam nadzieję, że masz możliwość to zrobić.) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert74 570 #62779 Napisano 2 godziny temu Pisałem do sprzedawcy. Odpisał że zegarek powinien ładować się 24 godziny pod zimnym światłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71411 #62780 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Robert74 napisał(-a): Pisałem do sprzedawcy. Odpisał że zegarek powinien ładować się 24 godziny pod zimnym światłem. Zostaw go przy widnym oknie na dwa trzy dni i zobaczysz czy coś to dało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach