wacha56ks 12 #25376 Napisano 4 Kwietnia 2016 Dzięki.Pytałem bo szukam jakiegoś do pracy bo Mudmastera będzie szkoda,za drogi żeby go w robocie poniewierać.Chyba będę czekał na okazję na 5610. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #25377 Napisano 4 Kwietnia 2016 ''Rura'' powoli mu miękknie,było 500 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6100885903 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #25378 Napisano 4 Kwietnia 2016 Oprócz aukcji muszę zacząć chodzić po okolicznych lombardach....dziś przez przypadek znalazłem takiego G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25379 Napisano 4 Kwietnia 2016 Ło... fajne znalezisko! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #25380 Napisano 4 Kwietnia 2016 Kurcze, fajny jest, można wiedzieć ile dałeś?Ten górny bezel jest stalowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #25381 Napisano 4 Kwietnia 2016 O Ty gadzie!!! Fajny! Co to? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #25382 Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) No podoba mi się nie jest za dużych rozmiarów ale fajnie się prezentuje...tylko jest za ciasny na moją rękę i mam nadzieję, że jak zjadę na zapięciu to będzie git radio nie działa w EU ale co tam GW-600DA Bezel jest stalowy 170zł Tutaj ktoś go fajnie uchwycił : Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #25383 Napisano 4 Kwietnia 2016 Jakby nie podszedł "biere" 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #25384 Napisano 4 Kwietnia 2016 Jakby nie podszedł "biere" Będę miał w pamięci:) póki co chyba go wyczyszcze, widzę tylko 2 śrubki po bokach.Po wczorajszym incydencie z zaparowanym dw 6900r aż boję się go moczyc... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #25385 Napisano 4 Kwietnia 2016 Bardzo fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #25386 Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Będę miał w pamięci:) póki co chyba go wyczyszcze, widzę tylko 2 śrubki po bokach.Po wczorajszym incydencie z zaparowanym dw 6900r aż boję się go moczyc...Jak śrubki dekla nie wyglądają na ruszane to "powinno" być ok i trzymać szczelność ale jak z lombardu to prewencyjnie odkręciłbym dekiel obadał czy nie ma jakiejś maniany i przesmarował uszczelkę. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25387 Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) ... radio nie działa w EU ale co tam ... A nie było wersji w radiem działającym w Europie? Jeśli tak, to może możnaby podmienić moduł z jakiegoś odrapanego egzemplarza. Ten wizualnie jest w świetnym stanie. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #25388 Napisano 4 Kwietnia 2016 A nie było wersji w radiem działającym w Europie? Jeśli tak, to może możnaby podmienić moduł z jakiegoś odrapanego egzemplarza. Ten wizualnie jest w świetnym stanie.Była wersja EU ale weź znajdź taki model odkąd przegladam aukcje to tylko raz go widziałem i dawno temu.Ale nie przeszkadza mi to w tym modelu akurat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25389 Napisano 4 Kwietnia 2016 Nie no, pewnie że nie przeszkadza, bo i tak świetny jest, ale jakby się trafił jakiś ogryzek na chodzie, to warto spróbować podmienić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #25390 Napisano 4 Kwietnia 2016 Witam, Nowy wiosenny nabytek na ręce ( dzięki Marcin ) pierwsze wrażenia ....... o takiego G mi chodziło , mały, nie odstaje jak ruski budzik, a funkcjonalność mnie zaskoczyła - pozytywnie Cieszę się, że się podoba Nie no, pewnie że nie przeszkadza, bo i tak świetny jest, ale jakby się trafił jakiś ogryzek na chodzie, to warto spróbować podmienić. Jak się trafi to pomyślę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #25391 Napisano 4 Kwietnia 2016 To jest przycisk podświetlenia fajny smaczek, na początku jak widziałem przez szybę to myślałem, że maskownica 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniu10 7 #25392 Napisano 4 Kwietnia 2016 Jutro atakuje na lombardy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #25393 Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Akurat że to przycisk podświetlenia to było dla mnie jasne jak słońce Prosto jest?Można ciąć? Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #25394 Napisano 4 Kwietnia 2016 No podoba mi się to MTG 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manyekh2 0 #25395 Napisano 4 Kwietnia 2016 Fajny ten lombardziak. Teraz g to odpustowe plastiki - nie licząc drogich mtg. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #25396 Napisano 4 Kwietnia 2016 Fajny ten lombardziak. Teraz g to odpustowe plastiki - nie licząc drogich mtg.No niestety co zrobisz, zaraz zrobię spis lombardów w mojej mieścinie i jutro zwiedzanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #25397 Napisano 4 Kwietnia 2016 No to teraz lombardy będą przeżywać oblężenie Mnie też się zdarza zerknąć czasem na jakąś lombardową wystawkę - skoro wystawiają sporo G na aukcjach to i muszą mieć jeszcze więcej powystawiane w sklepach Niestety mieszkam na zad...iu i rzadko mam okazję i przyjemność obcować z lombardową rzeczywistością... 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #25398 Napisano 4 Kwietnia 2016 ... Niestety mieszkam na zad...iu i rzadko mam okazję i przyjemność obcować z lombardową rzeczywistością...Patrząc na to, co wystawiają na alle, to nie ma czego żałować. Marcinowi trafił się rodzyn, co nie znaczy, że u każdego lichwiarza taki czeka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #25399 Napisano 4 Kwietnia 2016 Ja pierwszy raz w życiu nawiedziłem lombard, normalnie bym nie wszedł ale z ciekawości czekając na drugą połówkę zobaczyłem go na wystawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #25400 Napisano 4 Kwietnia 2016 Patrząc na to, co wystawiają na alle, to nie ma czego żałować. Marcinowi trafił się rodzyn, co nie znaczy, że u każdego lichwiarza taki czeka. +pierdylion 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach