Arthoor 9 #34126 Napisano 30 Listopada 2016 Jak dla mnie to jest koperta z DW 6600 z modułem od DW-002Module 1299 w obudowie 6600 http://www.ebay.ph/itm/191784794764 tak mi się raczej wydaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #34127 Napisano 30 Listopada 2016 ciach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34128 Napisano 30 Listopada 2016 No nie wiem, gdzie te ryski, o których wspominałeś. Na tym zdjęciu wygląda, jak egzemplarz magazynowy. Baaardzo fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #34129 Napisano 30 Listopada 2016 W świetle dziennym w oczy się nie rzucają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mucha76 30 #34130 Napisano 1 Grudnia 2016 Jednak zrezygnowałem ze wskazówek i kupiłem mudmana - G9300. Ale czytam instrukcję i zaczynam się niepokoić, że producent tak bardzo się niepokoi o stan akumulatora. Wynika z tej instrukcji, że główną funkcją zegarka ma być ciągłe wystawianie go na słońce żeby się czasem nie rozładował. :-)Jak to jest z tym solarem? Czy w codziennym użytkowaniu naprawdę trzeba zwracać uwagę na ładowanie i "oszczędzać światło"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #34131 Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Miałem kilka solarów i powiem Ci tak... zakładasz na łape i nosisz i tyle...Chyba że będziesz go nosił cały dzień pod rękawem a później trzymał w szufladzie to wtedy trzeba zadbać żeby troszkę słoneczka dostał... w innym przypadku nić się nie martw baw się i ciesz zegarkiem. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34132 Napisano 1 Grudnia 2016 Zwłaszcza w lato jest bez problemu. Przy takiej pogodzie jak dziś to trochę lipa. A światło sztuczne tak nie ładuje Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #34133 Napisano 1 Grudnia 2016 Power saver polecam Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #34134 Napisano 1 Grudnia 2016 Nowa nowość Nie widziałem w G tak długiego paska Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #34135 Napisano 1 Grudnia 2016 Od czterech tygodni codziennie na ręku. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34136 Napisano 1 Grudnia 2016 Dokładnie, wystarczy tryb oszczędzania na noc i byle nie trzymać tygodniami w szufladzie. A nawet jak potrzymasz w szufladzie i wskoczy na M, to też tragedii nie będzie. Ponieważ ja lubię mieć moje zegarki na H, a sprowadziem się do miasta na zimowisko, to korzystam z parapetu. Parapet xenocratexa: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #34137 Napisano 1 Grudnia 2016 U mnie "drabina mocy" Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34138 Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Nowa nowość Nie widziałem w G tak długiego paskaTapatalkNo bo to spory zegar aż się boję gw9400... ten to mi będzie odstawał... :/ Dokładnie, wystarczy tryb oszczędzania na noc i byle nie trzymać tygodniami w szufladzie. A nawet jak potrzymasz w szufladzie i wskoczy na M, to też tragedii nie będzie. Ponieważ ja lubię mieć moje zegarki na H, a sprowadziem się do miasta na zimowisko, to korzystam z parapetu. Parapet xenocratexa: A skąd masz ten stojak po prawej? Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Hub3rtus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34139 Napisano 1 Grudnia 2016 ... A skąd masz ten stojak po prawej? Przyszedł w pudełku razem z 56-ką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #34140 Napisano 1 Grudnia 2016 Jednak zrezygnowałem ze wskazówek i kupiłem mudmana - G9300. Ale czytam instrukcję i zaczynam się niepokoić, że producent tak bardzo się niepokoi o stan akumulatora. Wynika z tej instrukcji, że główną funkcją zegarka ma być ciągłe wystawianie go na słońce żeby się czasem nie rozładował. :-)Jak to jest z tym solarem? Czy w codziennym użytkowaniu naprawdę trzeba zwracać uwagę na ładowanie i "oszczędzać światło"? Mudman jest super, będziesz zadowolony. Ostatnio częściej go noszę niż Romana.Nie martw się o baterię. Jak normalnie zegarek będzie noszony tzn odsłonięty, nie pod rękawem ciągle to latem będziesz miał na H a zimą spadnie na M i tak w kółko. A jeśli nie będziesz miał włączonego A.EL i żadnych dźwięków to może nawet cały czas na H będzie. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #34141 Napisano 1 Grudnia 2016 piowa co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #34142 Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) GD-100-1B Trochę zapomniany model. 16 kolorów do wyboru: Wczoraj kupiłem mu do pary GD-100MS-1. Pozdrawiam, Piowa Edytowane 1 Grudnia 2016 przez piowa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #34143 Napisano 1 Grudnia 2016 SRU 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #34144 Napisano 1 Grudnia 2016 Nie widziałem w G tak długiego paska Mundman nie ma jakoś szczególnie długiego paska - chyba wszystkie "G" maja pasek standardowy - nie jestem pewien jedynie 56XX bo nigdy nie miałem malucha - jedyne co to frogman chyba ma dłuższy z tego co pamiętam. Zwykle zapinam "G" na czwartą dziurkę od końca - we frogmanie z tego co pamiętam to na piata zapinałem, ale frogman w ogóle ma inny pasek, chyba najfajniejszy z wszystkich "G". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #34145 Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) DaitoSpierał się nie będę ale mam takie wrażenie, że to pierwszy pasek, który widzę "z długiej strony" Niemniej bardzo miękki i wygodny Edytowane 1 Grudnia 2016 przez xavras_s 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34146 Napisano 1 Grudnia 2016 Mundman nie ma jakoś szczególnie długiego paska - chyba wszystkie "G" maja pasek standardowy - nie jestem pewien jedynie 56XX bo nigdy nie miałem malucha - jedyne co to frogman chyba ma dłuższy z tego co pamiętam. Zwykle zapinam "G" na czwartą dziurkę od końca - we frogmanie z tego co pamiętam to na piata zapinałem, ale frogman w ogóle ma inny pasek, chyba najfajniejszy z wszystkich "G". Przywołany "maluch" ma tak samo długi pasek, jak Rangeman. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doc 12 #34147 Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Dokładnie, wystarczy tryb oszczędzania na noc i byle nie trzymać tygodniami w szufladzie. A nawet jak potrzymasz w szufladzie i wskoczy na M, to też tragedii nie będzie. Ponieważ ja lubię mieć moje zegarki na H, a sprowadziem się do miasta na zimowisko, to korzystam z parapetu. Parapet xenocratexa: Witam.Na moim parapecie na razie wygrywają ilością storczyki ale pracuje nad tym i może w przyszłości też dorobię się takiego "parapetu" jak kol.xenocratex .Na dzień dzisiejszy, u mnie "parapetowanie" wygląda tak (żółto czarny stoi tam dla towarzystwa ) : Pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #34148 Napisano 1 Grudnia 2016 Przywołany "maluch" ma tak samo długi pasek, jak Rangeman. No to Rangeman ma tak samo długi pasek jak Mundman, Riseman, King, 8900... czyli wychodzi na to że wszystkie "G" mają taką sama długość... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #34149 Napisano 1 Grudnia 2016 w Kingu jest trochę dłuższy pasek od paska Rangemana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #34150 Napisano 1 Grudnia 2016 Witam panowie czy g 9000 paruje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach