GitBit 645 #34426 Napisano 12 Grudnia 2016 Jak dla mnie to W100 jest ładniejszy i ciekawszy z uwagi na ten czarny bezel i tą czerwoną obwódkę ale nie podoba mi się w nim to że cyfry na LCD ma takie jakby różowawe. Zapewne jest to dostosowane do tej czerwonej plastikowej obwódki żeby razem stylistycznie współgrało jedno z drugim ale osobiście wolałbym gdyby cyfry były w nim białe tak jak w W110. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #34427 Napisano 12 Grudnia 2016 Jeśli nowy moduł, to taniej raczej w ZIBI. I raczej taniej niż zegarek.A pomógł byś mi znależć to na ich stronie bo za nic nie mogę znależć działu części 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34428 Napisano 12 Grudnia 2016 A pomógł byś mi znależć to na ich stronie bo za nic nie mogę znależć działu części Nie ma takiego działu na ich stronie. Musisz zapytać mailowo o dostępność wybranych części, a jeśli są dostępne, to potwierdzić zamówienie. Czas oczekiwania ~ 2 miesiące. Płatność przy odbiorze + 17 zł za przesyłkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korass 12 #34429 Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) GPW?Jak była okazja to warto było skorzystać A co do GST to polecam! Edytowane 12 Grudnia 2016 przez korass 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #34430 Napisano 12 Grudnia 2016 Ale bez synchro to trochę słabo Nie chciał złapać w nocy, rano jeszcze wymuszałem ale się uparł, że nie i już Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fesou 8 #34431 Napisano 12 Grudnia 2016 Propagacja ma duży wpływ na odbiór, więc nisko chmury deszczowe powodują zakłócenia. Ja w moim nowym nabytku próbowałem wymusić 4 dni. Zrobiło sie samo dziś w nocy Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #34432 Napisano 12 Grudnia 2016 Kto ma Facebooka i jest na grupie fanów G to widziałem, a jak nie to i tutaj się pochwalę swoim nowym nabytkiem Casio G-shock GW-1700DE Pozdrawiam Kamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vog 0 #34433 Napisano 12 Grudnia 2016 Może ktoś ma real foty porównawcze wersji całej metalowej i tej z plastikowym pierścieniem czerwonym?W google są ale mało jest takich co są dwa od razu na jednej fotce, a to jest ważne. takie porównanie wystarczy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niemamloginu 0 #34434 Napisano 12 Grudnia 2016 Witam! Przymierzam się do zakupu G-SHOCK GA-1A1ER. Pytanie brzmi czy warto i czy ta aukcja ( http://allegro.pl/zegarek-casio-ga-100-1a1er-g-shock-20bar-puszka-i6287336466.html ) jest pewna? To ma byc prezent dla mojego chłopaka i chciałabym żeby nie okazał się podróbką Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #34435 Napisano 12 Grudnia 2016 Sprzedawca jak najbardziej zaufany. Spokojnie można brać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niemamloginu 0 #34436 Napisano 12 Grudnia 2016 Sprzedawca jak najbardziej zaufany. Spokojnie można brać.Dziękuję bardzo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KICIAFIREREK 3 #34437 Napisano 12 Grudnia 2016 Nie ma takiego działu na ich stronie. Musisz zapytać mailowo o dostępność wybranych części, a jeśli są dostępne, to potwierdzić zamówienie. Czas oczekiwania ~ 2 miesiące. Płatność przy odbiorze + 17 zł za przesyłkę. Dzięki . Jutro wysle maila z zapytaniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2255 #34438 Napisano 13 Grudnia 2016 Witam! Przymierzam się do zakupu G-SHOCK GA-1A1ER. Pytanie brzmi czy warto i czy ta aukcja ( http://allegro.pl/zegarek-casio-ga-100-1a1er-g-shock-20bar-puszka-i6287336466.html ) jest pewna? To ma byc prezent dla mojego chłopaka i chciałabym żeby nie okazał się podróbką Pozdrawiam kupowałem ten sam zegarek u tego sprzedawcy, wszystko w porządku u niego, sprawdzony sprzedawca, oryginały oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #34439 Napisano 13 Grudnia 2016 Takie pytanie, miałby ktoś na zbyciu kopertę do Mudmana G-9000? Nie chodzi mi o bezel. Pozdrawiam Kamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #34440 Napisano 13 Grudnia 2016 takie porównanie wystarczy ?Dzięki Wybór chyba padnie jednak na wersję W110 całą w metalu, a później postaram się go zmodzić trochę 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korass 12 #34441 Napisano 13 Grudnia 2016 Takie pytanie, miałby ktoś na zbyciu kopertę do Mudmana G-9000? Nie chodzi mi o bezel. Pozdrawiam KamilNa alldrogo byla chyba za 170 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doc 12 #34442 Napisano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Takie pytanie, miałby ktoś na zbyciu kopertę do Mudmana G-9000? Nie chodzi mi o bezel.Pozdrawiam KamilWitam. Masz na oku tego Mudmana z OLX? Edytowane 13 Grudnia 2016 przez doc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 301 #34443 Napisano 13 Grudnia 2016 (edytowane) czy ksztalt blaszanych puszek od G-shocka zmienial sie na przestrzeni ostatnich lat?zauwazylem w sieci ten sam model G-shocka z 2012r w puszce o ksztalcie oktagonu i ten sam z 2015r w puszce o ksztalcie walca?czy puszki sa jakos cechowane? mozna odroznic oryginalna od podrobki? Edytowane 13 Grudnia 2016 przez neclocus 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #34444 Napisano 13 Grudnia 2016 Przewiduje tu niedoje...niemózgowe https://www.olx.pl/oferta/zegarek-casio-retro-g-shock-lays-CID87-IDjfG6L.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #34445 Napisano 13 Grudnia 2016 Przewiduje tu niedoje...niemózgowe https://www.olx.pl/oferta/zegarek-casio-retro-g-shock-lays-CID87-IDjfG6L.htmlZastanawiające... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #34446 Napisano 13 Grudnia 2016 czy ksztalt blaszanych puszek od G-shocka zmienial sie na przestrzeni ostatnich lat?zauwazylem w sieci ten sam model G-shocka z 2012r w puszce o ksztalcie oktagonu i ten sam z 2015r w puszce o ksztalcie walca?czy puszki sa jakos cechowane? mozna odroznic oryginalna od podrobki?Zmieniały się tak jak mówisz, ale raczej na odwrót. Kiedyś Risemany miały puszkę złotą w kształcie walca.Można odróżnić, napisy są gorzej namalowane i tak jakoś to czuć, nie potrafię tłumaczyć 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 301 #34447 Napisano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Przewiduje tu niedoje...niemózgowe https://www.olx.pl/oferta/zegarek-casio-retro-g-shock-lays-CID87-IDjfG6L.htmlpo prostu trzeba na olx kliknac 'zglos naruszenie'zrobione! Edytowane 13 Grudnia 2016 przez neclocus 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #34448 Napisano 13 Grudnia 2016 Przewiduje tu niedoje...niemózgowe https://www.olx.pl/oferta/zegarek-casio-retro-g-shock-lays-CID87-IDjfG6L.htmlTestoviron wrócił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #34449 Napisano 13 Grudnia 2016 Witam. Masz na oku tego Mudmana z OLX?Dokładnie, choć to może być zbyt drogi interes jak na jego stan. Pozdrawiam Kamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #34450 Napisano 13 Grudnia 2016 Taniej będzie jak wszystko zamówisz w częściaci i sobie złożysz Tam tylko moduł do uratowania a do tego stary, działający od 9 lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach