Gość #34476 Napisano 13 Grudnia 2016 No to coś mi się widzi, że nowa walizeczka szybko się zapełni. Gratuluję nabytków! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #34477 Napisano 13 Grudnia 2016 Może ktoś wrzucić zdjęcie porównawcze MTG i GW-A1000??? Takie może być? No to coś mi się widzi, że nowa walizeczka szybko się zapełni. Gratuluję nabytków!Może tak być dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5849 #34478 Napisano 14 Grudnia 2016 Takie może być? Pewnie ze może - dziękiWychodzi mi z tego że MTG to ewidentnie zegarek dla mnie... GWA jest jednak ciut mały na mojej łapie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manieek 0 #34479 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Czesc, Stalem sie posiadaczem dokladnie tego modelu: https://www.amazon.de/gp/product/B00SBP7BYO/ref=ya_st_dp_summary Mam pytanie dot wyswietlacza kolowego po lewej stronie. Jezeli funkcja jest wlaczona "cwiartka" powinna ciemna czy / zielona ? (np. funkcja autopodswietlania jest wlaczona (cwiartka jest zielona funkcja dziala - zaczerniona funkcja nie dziala) czy mam to rozumiec w ten sposob Edytowane 14 Grudnia 2016 przez manieek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1083 #34480 Napisano 14 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #34481 Napisano 14 Grudnia 2016 Jak jest kolor to jest włączone W pozytywie masz na czarno a w negatywie jasny kolor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manieek 0 #34482 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) no to w takim razie mam odwrotnie w tym modelu. W momencie kiedy jest funkcja jest na czarno- jest wylaczona. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez manieek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #34483 Napisano 14 Grudnia 2016 no to w takim razie mam odwrotnie w tym modelu. W momencie kiedy jest funkcja jest na czarno- jest wylaczona.Może sprowadzony z Anglii? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manieek 0 #34484 Napisano 14 Grudnia 2016 Może sprowadzony z Anglii? )) Z niemiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34485 Napisano 14 Grudnia 2016 no to w takim razie mam odwrotnie w tym modelu. W momencie kiedy jest funkcja jest na czarno- jest wylaczona. No to jest tak, jak napisał X-Ray, masz negatyw: Jak jest kolor to jest włączone W pozytywie masz na czarno a w negatywie jasny kolor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #34486 Napisano 14 Grudnia 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6641048313 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2263 #34487 Napisano 14 Grudnia 2016 No powinno być zielone światełko przy włączeniu funkcji np. alarm w tym zegarku. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #34488 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Witam Mój pierwszy g,zostal zabity przez zegarmistrza partacza który przyciął uszczelkę deklem po wymianie baterii a że było to ok.20 lat temu i doświadczenia brakowało,nie zauważyłem tego.Graty. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2263 #34489 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) . Edytowane 24 Lipca 2017 przez Admof 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23202 #34490 Napisano 14 Grudnia 2016 Też od dawna, co jakiś czas myślę o tym Mudzie Tylko po co mi on? Przerobiłem klikadziesiąt G, obecnie i najczęściej z g-shocków noszę Rangemana.Nigdy nie miałem G-9000, miałem inne Mudy, różne Gulfy, Risemana ... i.t.d., i.t.p.Czy on może mnie czymś zaskoczyć?Co jakiś czas o nim myślę, ale już sam nie wiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35551 #34491 Napisano 14 Grudnia 2016 Też nigdy nie miałem muda i jakoś nie mam potrzeby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #34492 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Miałem i jakoś mnie nie ujął a do tego mały wypierdek, któremu ciężko wcisnąć przyciski Edytowane 14 Grudnia 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34493 Napisano 14 Grudnia 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6641048313Co sprzedający ma na myśli pisząc o tym "sensorze sterującym"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plusman 1 #34494 Napisano 14 Grudnia 2016 dostałem w prezencie od zony AMG M100 przy okazji mam do was pytanie bo mam go w kolorze czarnym (granatowa tarcza obie wskazówki białe) chciałbym sobie do niego dokupić pasek i bezel pomarańczowy (ewentualnie biały ale boję się że nie będzie to wyglądało dobrze). znalazłem na allegro po wpisaniu amg m100 - tylko wątpliwość mam czy to rzeczywiście będzie pasować bo jakoś nie widzę amg 100 sprzedawanych z innym niż czarny paskiem i bezelem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #34495 Napisano 14 Grudnia 2016 Co sprzedający ma na myśli pisząc o tym "sensorze sterującym"? Nie wiem, może o moduł mu chodzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #34496 Napisano 14 Grudnia 2016 dostałem w prezencie od zony AMG M100 przy okazji mam do was pytanie bo mam go w kolorze czarnym (granatowa tarcza obie wskazówki białe) chciałbym sobie do niego dokupić pasek i bezel pomarańczowy (ewentualnie biały ale boję się że nie będzie to wyglądało dobrze). znalazłem na allegro po wpisaniu amg m100 - tylko wątpliwość mam czy to rzeczywiście będzie pasować bo jakoś nie widzę amg 100 sprzedawanych z innym niż czarny paskiem i bezelemPogubiłem się... Chodzi Ci o awg-m100? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #34497 Napisano 14 Grudnia 2016 dostałem w prezencie od zony AMG M100 przy okazji mam do was pytanie bo mam go w kolorze czarnym (granatowa tarcza obie wskazówki białe) chciałbym sobie do niego dokupić pasek i bezel pomarańczowy (ewentualnie biały ale boję się że nie będzie to wyglądało dobrze). znalazłem na allegro po wpisaniu amg m100 - tylko wątpliwość mam czy to rzeczywiście będzie pasować bo jakoś nie widzę amg 100 sprzedawanych z innym niż czarny paskiem i bezelem Nie ma takiego modelu jak AMG tylko AWG-M100. Tu masz link do pasujących części http://allegro.pl/listing/listing.php?order=d&string=AWG-M100&bmatch=base-relevance-floki-5-biz-1-1-1012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plusman 1 #34498 Napisano 14 Grudnia 2016 Tak oczywiście chodziło o AWG-M100 - dzięki. była jeszcze taka strona casio oficjalna z akcesoriami - wpisywało się model i wyskakiwała lista wszystkich kompatybilnych. na allegro tylko czarne pomarańczowe i białe. ciekawi mnie czemu na necie nie znajduje tak robionych modyfikacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34499 Napisano 14 Grudnia 2016 Może masz na myśli PacParts? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fesou 8 #34500 Napisano 14 Grudnia 2016 Witam Zawitał do mnie na stół G-2310. Niby na chodzie, zmęczony bezel, pasek nie ten, ale ogólnie fajnie. Po bliższym zapoznaniu stwierdziłem brak dzwięków. I tak miałem rozkręcić, więc kilka ciekawych spostrzeżeń: - solar na płytce metalowej nie sklejony ze szkłem- zielony smar między kopertą a gumową uszczelką osłaniającą moduł - bateria CR2016 zamiast akumulatora (jescze nie wiem jaki, ale sprawdzę)- chyba brakuje mi dwóch sprężynek na górze Rozglądam się za jakimś złomem od casio, żeby pozyskać te sprężynki, bo chyba nie występują w sprzedaży bez modułu, racja? Bezela do tego modelu nie ma, ściągam taki od g-2300 z czerwonymi a nie białymi napisami - zobaczymy. Poszło też zapytanie do zibi. Przy okazji, jak długo się czeka na odzew z ich strony? wysłane z SG Note 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach