Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczymy na ile fundusz pozwoli i może zdecyduje się również na pasek :) dziś wyślę do Zibi zapytanie o części

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Otis31

Witam wszystkich czy ktoś może orientuje się gdzie mógłbym dostać protektor (bull bar) do DW5600e?Dodam że na ebayu nie znalazłem,a  w krainie czasu niestety nie ma ani jednej sztuki do sprzedania i nie wiadomo czy będą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beng

Świeżak

f52452692d833fe8a507037673dbfc6d.jpg

c59b7706aadd7a9b22904733e44b5dbd.jpg

Btw wiecie jak się pozbyc bledu KURZA TWARZ na postimage.org? Sugerowane rozwiazania na stronie nie pomagaja.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich czy ktoś może orientuje się gdzie mógłbym dostać protektor (bull bar) do DW5600e?Dodam że na ebayu nie znalazłem,a w krainie czasu niestety nie ma ani jednej sztuki do sprzedania i nie wiadomo czy będą.

Wieść gminna niesie, że mają być w tym tyg. Posłusznie odniosę w piątek czy juz są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Otis31

Wieść gminna niesie, że mają być w tym tyg. Posłusznie odniosę w piątek czy juz są.

Bądź pozdrowiony dobry człowieku za te szczodre  wieści,byłbym rad dowiedzieć się jak już w gminie protektory na mój czasomierz się pojawią ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powoli dojrzewam do zdania, że mam za dużo G-Shocków, na dobrą sprawę wystarczy mi GA-100, DW-5600E, Mudman, GW-M5610...chyba zacznę rozmyślać nad sprzedażą DW-5600BB i DW-6900MF...Kupiłbym może jeszcze jakiś inny zegarek, ale G-Shockow mi już wystarczy. ;)

Edytowane przez Admof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bądź pozdrowiony dobry człowieku za te szczodre wieści,byłbym rad dowiedzieć się jak już w gminie protektory na mój czasomierz się pojawią ;)

Dopytam w piątek i dam znać. Czekam Juz na nie miesiąc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

Powoli dojrzewam do zdania, że mam za dużo G-Shocków, na dobrą sprawę wystarczy mi GA-100, DW-5600E, Mudman, GW-M5610...chyba zacznę rozmyślać nad sprzedażą DW-5600BB i DW-6900MF...Kupiłbym może jeszcze jakiś inny zegarek, ale G-Shockow mi już wystarczy. ;)

ja tez mialem taki okres w zyciu..nawet sie zdarzylo tak ze mialem na stanie tylko DW5000SL i GW5000

-ale to byl bardzo kruciutki okres hehehe

nie wiem jak bardzo jestes sentymentalny i czy mocna przywiazujesz sie do rzeczy,ale z autopsji wiem ze moze byc tak ze jak sprzedaz jakis zegar to akurat za nim bedziesz tesknil :))

Na poczatek przestan kupowac,ale nie sprzedawaj bo je znow odkupisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

Edytowane przez Admof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DW5600BB najlepszy, noszę go hmm...na pewno półtorej roku, praktycznie codziennie, nie dbam o ten zegarek w ogóle a dalej wyglada jak nowy :) rozmiar wygodny, nie jest zbyt duży i prosty design, to lubię :)

Edytowane przez gąssi_gąsqi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie chyba trochę wyleczyło z kolejnych G kupno mtg  :)

Edytowane przez G-Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Otis31

Dopytam w piątek i dam znać. Czekam Juz na nie miesiąc.

Ok w takim razie czekam na jakieś info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie chyba trochę wyleczyło z kolejnych G kupno mtg  :)

U mnie było dokładnie odwrotnie:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio wyleczyłem się z kupowania G, już mnie nic nie rusza, jedyny model który bym kupił jeszcze to gdx6930 i mtg-1500 z ciekawości która chodzi za mną od lat :P

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie seria GPW wcale nie rusza, nie moja bajka i całkowity analog.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie wszystkie ostatnie nowości G zupełnie nie ruszają. Nowe GPW i GWN to wg mnie jakaś abstrakcja, kompletnie nie moja bajka i zgodzę się z zasadą, że: lepsze jest wrogiem dobrego.

No może GD-400 wpadły mi w oko i okazuje się, że wcale zegarek nie musi być drogi, żeby mieć w sobie to coś.

Pozbyłem się tego czego ostatnio nie nosiłem, czyli: GW-6900 i GW-M5610. Tak wiem, że to pozycje MUST HAVE, ok miałem i na razie mi przeszło. Mudmastera też sprzedałem mimo, że to bardzo fajny zegar i cały czas o nim gdzieś tam myślę.

Jednak na chwilę obecną GPW robi najlepszą robotę :) I kto by się spodziewał prawda? Mówcie co chcecie, ale to inna lepsza jakość wykonania, choć też plastik fantastic.

A ostatnio to chyba znowu wzięło mnie na automaty i eco-drive.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też tak myślałem dopóki nie przymierzyłem nowego gulfa i powiem,że to świetna maszyna.myślę,że z nowym gpw będzie podobnie.chociaż gpw swego czasu przegrał u mnie na starcie z gwg

Edytowane przez G-Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wg mnie to coś po lewej jest kompletnie nieczytelne i takie gender :D

post-33253-0-46852200-1490217405_thumb.jpg

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne... :D śmigaj człowieku czym prędzej do spowiedzi bo zgrzeszyłeś  :D

Edytowane przez G-Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wg mnie to coś po lewej jest kompletnie nieczytelne i takie gender :D

Porównując te dwa modele, to temu drugiemu brakuje charakteru i pazura.

Przynajmniej na tym zdjęciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co się mialo stać WUS, FB i jeszcze kizimizi? Nie ogarniesz wszystkiego na raz :D

Edytowane przez tommly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi