tap 85 #38876 Napisano 2 Czerwca 2017 byłem w tym GShock store... mają większość nowych i wysokich modeli... mtg wszystkie mudmastery i gulfmastery... katalogi wziąłem i wyszedłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #38877 Napisano 2 Czerwca 2017 (edytowane) byłem w tym GShock store... mają większość nowych i wysokich modeli... mtg wszystkie mudmastery i gulfmastery... katalogi wziąłem i wyszedłem... A MRG mają? Dziś dotarł do mnie Mudman camo, super zegar, dwudziesty drugi G w kolekcji.A do Kinga niedawno przyszły nowe ciuchy, więc teraz jest to neonowa filigranowa pomarańcza. Edytowane 2 Czerwca 2017 przez Marca101 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tap 85 #38878 Napisano 2 Czerwca 2017 mają.... i inne też... ogólnie bardzo miła obsługa i sporo modeli, a ma być podobnojeszcze więcej... warto odwiedzić... kilka fotek na zachętę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeby 36 #38879 Napisano 2 Czerwca 2017 Ostatnie zdjęcie wymiotło To figurka z Fallouta przy żabci? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #38880 Napisano 2 Czerwca 2017 Eee no, po obejrzeniu zdjęć stwierdzam, że trzeba się będzie wybrać przy okazji do Białegostoku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #38881 Napisano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Gotowy do wysyłki Edytowane 2 Czerwca 2017 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #38882 Napisano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 2 Czerwca 2017 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #38883 Napisano 2 Czerwca 2017 Dzisiaj byłem na shoppingu z żoną w centrum handlowym. W ramach odstresowania patrzyłem na łapki facetów (jakkolwiek to zabrzmi), co kto ma ciekawego z G. Dżizas 9/10 to tzw. kosiory czyli GA-100 i to niekoniecznie w wersji ori Wypatrzyłem tylko jedną sztukę GW-6900, reszta to jakieś majtkowce typu DIESEL, Armani itp... Świat schodzi na manowce.Ja ostatnio odbyłem bardzo ciekawe szkolenie praktyczne, które prowadzili ratownicy medyczni / strażacy. Odsetek G na ich nadgarstkach był spory, co ciekawe głównie tańsze modele, jak G-2900, czy AW-590, był też 1 Timex chyba z serii Ironman. G-Shocki mają raczej swoje grupy docelowe i głównie tam można je spotkać (również bardzo popularne wśród żołnierzy). Lub u nielicznych (w skali kraju, nie w skali tego forum) entuzjastów. Nie powiem jednak, zawsze cieszy mnie (sam nie wiem czemu), gdy spotkam posiadacza jakiegokolwiek G;-) 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #38884 Napisano 2 Czerwca 2017 Ostatnio na mszy ksiądz, który odprawiał mszę miał jakieś G, ale nie mogłem dojrzeć jakie. Okazja nadarzyła się podczas komunii - wówczas przy podniesieniu ręki dostrzegłem DW-5600E - dokładnie takiego, jakiego ostatnio recenzował Matej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35471 #38885 Napisano 3 Czerwca 2017 Ostatnio na mszy ksiądz, który odprawiał mszę miał jakieś G, ale nie mogłem dojrzeć jakie. Okazja nadarzyła się podczas komunii - wówczas przy podniesieniu ręki dostrzegłem DW-5600E - dokładnie takiego, jakiego ostatnio recenzował Matej. A już myślałem, że jakiegoś Baby G:p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #38886 Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Gotowy do wysyłki Waldzior czemu sprzedajesz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Czerwca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #38887 Napisano 3 Czerwca 2017 DW-5600E - dokładnie takiego, jakiego ostatnio recenzował Matej. A dokładnie taki, jaki recenzowałeś ostatnio Ty, właśnie "leci" do mnie. Pochwalę się w przyszłym tygodniu ;-) 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #38888 Napisano 3 Czerwca 2017 Waldzior czemu sprzedajesz? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPonosiłem kilka dni i wkurza mnie negatyw.Wole pozytywnego Romka w pozytywnych kolorach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #38889 Napisano 3 Czerwca 2017 A dokładnie taki, jaki recenzowałeś ostatnio Ty, właśnie "leci" do mnie. Pochwalę się w przyszłym tygodniu ;-)Mówisz o GW-6900? Fajny, klasyczny zegar w odświeżonej formie. Niech się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #38890 Napisano 3 Czerwca 2017 Mówisz o GW-6900? Fajny, klasyczny zegar w odświeżonej formie. Niech się nosi. Nie, nie. Pisząc "ostatnio", słabo sprecyzowałem czas. Chodzi o model, którego filmy pojawiły się ok. 2 tyg. temu, czyli G-9000. Nie załapałem się u Ciebie, ale udało się od innego forumowego Kolegi :-) 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #38891 Napisano 3 Czerwca 2017 Mudman G-9000 - bardzo przyjemny zegar. Fajny, bardzo kontrastowy wyświetlacz, świetne podświetlenie, nieźle rozwiązany stoper. Będzie Ci służył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #38892 Napisano 3 Czerwca 2017 Będzie Ci służył. Mam taką nadzieję:-) Jak już wpadnie mi w ręce, podeślę parę fotek. 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #38893 Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Weekendowo Edytowane 3 Czerwca 2017 przez pechagto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #38894 Napisano 3 Czerwca 2017 Dzielnie mierzy czas grillowania :-) 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #38895 Napisano 3 Czerwca 2017 "Żubr, bóbr, k*R ₩@, łoś" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #38896 Napisano 3 Czerwca 2017 A u mnie Weselnie-Poprawiny z G w Kadynach Tapnięte z MI 5s Plus. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #38897 Napisano 3 Czerwca 2017 Poprawiny w sobotę?Wacha, nie pij już 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #38898 Napisano 3 Czerwca 2017 Poprawiny w sobotę?Wacha, nie pij już bo coś już jest niewyraźny co nie? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84567 #38899 Napisano 3 Czerwca 2017 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #38900 Napisano 3 Czerwca 2017 A ja byłem dzisiaj na RODOS 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach