Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

A myślisz że ja nie? :)

Ty też ale na łapę jakoś przypakowałeś  :huh:

No nie wiem co Ty z tymi nadgarstkami wyprawiasz  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie wiem:) stracilem 10 kilo a rączka została :)

Pewnie od dźwigania butelek :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dojechał :)

Jest świetny i mega wygodny nie wiem na co narzekacie. Jest o wiele bardziej komfortowy niż GWG. Przynajmniej na mojej łapie.

4uN2YT1.jpg

Edytowane przez szuwar1978

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje :)do drugiego T już też dotarł chyba. A na mnie czeka jakaś paczka w pracy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dojechał :)

Jest świetny i mega wygodny nie wiem na co narzekacie. Jest o wiele bardziej komfortowy niż GWG. Przynajmniej na mojej łapie.

Gratuluję Panie Tomku  :)

I prawda jest wygodny, pasek nie pieję w niebiosa jak u innych  :D

Nie ma już dobrego światła ale musicie uwierzyć na słowo  :P

1.jpg2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomasz dla Ciebie również gratulacje ... świetny wybór :) Ja mam ten zegar dzięki Tobie bo mnie tak nakręciłeś że kupiłem :D

Leży świetnie jest mile zaskoczony :)

yMQWgjp.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najfajniejsza wersja GPW! :-) Gratulacje!

Dziękuje... Mnie też się bardzo podoba. Piotrek narzekał na te szare indeksy ale na żywo wyglądają bardzo dobrze. Mnie pasują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czy ja dobrze widzę, że to tytan jest? Pokażcie proszę dekielek. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oba Tomki gratulacje :D

Tylko nie zapomnijcie opić, bo będą źle wskazywały czas post-33253-0-67239700-1509464935.gif post-33253-0-64807800-1509464973.gif

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, ta wersja jest najlepsza, gratuluję!

Dobrze że jest wam w nim wygodnie, mi niestety bardzo przeszkadzał, nie układał się dobrze, wrzynał się w nadgarstek i rozciągał rękaw, no ale........ i tak jest bardzo fajny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również do gratulacji się przyłączam - fajnie że komuś ten zegar pasuje :)

Edit:

U mnie było dokładnie tak jak opisał Kot20 - choć jak tak patrze na zdjęcia Wasze to się zaczynam zastanawiać czy to aby nie była wina tego że na bransolecie go miałem... może jakieś drugie podejście zrobię, w sumie ceny lecą no i na bazarku pewnie za jakiś czas coś się pojawi :D

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czy ja dobrze widzę, że to tytan jest? Pokażcie proszę dekielek. :)

To nie jest wersja tytanowa... ale kolorystycznie mocno podchodzi i można się pomylić .. :)

Dziękuje wszystkim za dobre słowo.

Zegarek jest naprawę wygodny ponoszę dłużej to coś więcej napiszę ale pierwsze wrażenie jest bardzo na plus...ja mam np. problem z GWG. No ten mi wybitnie źle leży... ale i tak go nie oddam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie było dokładnie tak jak opisał Kot20 - choć jak tak patrze na zdjęcia Wasze to się zaczynam zastanawiać czy to aby nie była wina tego że na bransolecie go miałem... może jakieś drugie podejście zrobię, w sumie ceny lecą no i na bazarku pewnie za jakiś czas coś się pojawi :D

Piotrek też mierzyłem wersje na bransie w TT mając swojego na łapie. Powiem Ci, że miałem podobne odczucia, a dodatkowo wydawało mi się, że bransa zwiększa L2L (choć to nie możliwe) i bardziej odstaje od uszu. Na pewno nie przylegała tak idealnie, jak carbonowy pasek do mojej chudej witki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek też mierzyłem wersje na bransie w TT mając swojego na łapie. Powiem Ci, że miałem podobne odczucia, a dodatkowo wydawało mi się, że bransa zwiększa L2L (choć to nie możliwe) i bardziej odstaje od uszu. Na pewno nie przylegała tak idealnie, jak carbonowy pasek do mojej chudej witki :)

Tyle że mnie się koronka wżynała w łapsko jeszcze - a to już nie wina bransolety... ale może faktycznie spróbuję jeszcze raz jak Tomek (któryś) będzie sprzedawał :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzień dzisiejszy u mnie tak:

Chwilowo jestem spełniony jeżeli chodzi o "G" :)

Fajnie :D a ja ciągle błądzę, to raz coś przychodzi, to raz odchodzi ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie :D a ja ciągle błądzę, to raz coś przychodzi, to raz odchodzi ...

come to papa  :D

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi