Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.10.2025 o 17:15, Artur74 napisał(-a):

20251007_151345.jpg

Mam taki sam i od jakiegoś czasu nie schodzi z ręki. Lekki, bezobsługowy, designerski i podobno mocno odmładzający wizerunek. Zastanawiam się czy nadaje się też do koszuli tak jak np; sneakersy? Ciekawie by to wyglądało? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kupiłem , wymienić baterie CR 1616 I będzie działał. Obudowa i pasek rozleciała się .Dostalem oryginalną instrukcję w języku duńskim.  proszę zwrócić uwagę na piktogramy jakie mogą być wyświetlane. Nie mam pojęcia z którego roku jest . Jest cały metalowy.Sprawia bardzo dobre wrażenie. ps A wciągnęliście mnie panowie w

G Shocki :) Pozdrawiam. 

IMG_0298.jpeg

IMG_0302.jpeg

IMG_0301.jpeg

Edytowane przez disciputus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój 5610U koło Krakowa się nie zsynchronizował. Zaniosłem na pierwsze piętro, załączyłem synchronizację i przy oknie już złapał sygnał i się przestawił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Mój 5610U koło Krakowa się nie zsynchronizował. Zaniosłem na pierwsze piętro, załączyłem synchronizację i przy oknie już złapał sygnał i się przestawił.

W Krakowie jesteśmy na granicy zasięgu nadajnika z Niemiec- z reguły trzeba układać zegarek przy oknie i to najlepiej skierowanego na zachód.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie gabinet jest z oknem na wschód . Tym niemniej raz na kilka dni łapie sygnał i się synchronizuje. Na piętrze, przy oknie jak wymuszę synchronizację, to zawsze z sukcesem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W Krakowie jesteśmy na granicy zasięgu nadajnika z Niemiec- z reguły trzeba układać zegarek przy oknie i to najlepiej skierowanego na zachód.
W Krakowie na granicy zasięgu? Gość w Chorwacji złapał z niego sygnał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, TomG80 napisał(-a):

W Krakowie na granicy zasięgu? emoji15.png Gość w Chorwacji złapał z niego sygnał.

Pomyliłem się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi