tommly 11801 #15501 Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) A mi się podoba ten Roman kolorystycznie, tylko cena już nie http://timetrend.pl/zegarki/2310-casio-g-shock.html Edytowane 9 Lipca 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #15502 Napisano 9 Lipca 2015 5600 fajne są. Mój ostatni nabytek przebił Romka i froga. Gratuluję fajny G tez na niego miałem ochotę ile dałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #15503 Napisano 10 Lipca 2015 Z opłatami celnymi coś koło 900 pln. Skoro temat kwadraciaków to i ja pochwale się nową 56ką Dzięki bartek891 za udaną transakcję Po wakacjach zrobię jakiegoś moda, moduł 5630 z....? Też się czaję na ten czerwony tylko trzeba by mu zmienić bezel i pasek na czarny i będzie miód malina. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #15504 Napisano 10 Lipca 2015 Koledzy możliwe ze po tym parowaniu pod szkiełkiem pozostał minimalny "nalot" po parze wodnej? Wcześniej sie nie przyglądałem tak zegarkwoi ale po tym zdarzeniu zauważyłem ze pod pewnym katem i pod mocnym światłem dostrzegam ledwo widoczne zaszarzenie. Wcześniej tego nie zauważyłem i nie wiem czy juz tak było czy to przez te zdarzenia na basenie ?;o Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #15505 Napisano 10 Lipca 2015 Jest to możliwe.. Kiedyś miałem taki nalot na panelu słonecznym w GR-8900 ale on mi nigdy nie zaparował więc albo fabrycznie już taki był albo gdzieś podczas transportu lub przechowywania się pojawił.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #15506 Napisano 10 Lipca 2015 Myślę, że to smuga po wyschnięciu kropelki wody. Jak są krople na szybie i wysychają to też zostają ślady, smugi czy zacieki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #15507 Napisano 10 Lipca 2015 Koledzy możliwe ze po tym parowaniu pod szkiełkiem pozostał minimalny "nalot" po parze wodnej? Wcześniej sie nie przyglądałem tak zegarkwoi ale po tym zdarzeniu zauważyłem ze pod pewnym katem i pod mocnym światłem dostrzegam ledwo widoczne zaszarzenie. Wcześniej tego nie zauważyłem i nie wiem czy juz tak było czy to przez te zdarzenia na basenie ?;o Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkjak sam dobrze napisałeś, postanowiłeś zrobić doświadczenie... udało Ci się bo udowodniłeś że zaparował, przy okazji może na przyszłość powstrzymasz się od takich pomysłów to tak jakbym wziął swojego gshocka i zaczął nim rzucać po ścianach i ziemi... teoretycznie jest wytrzymały slady naturalnie pozostają jak masz nawet małą kroplę wody zaparowanieto nie jest wynikiem faktu że zegarek jest nieszczelny i przecieka... po prostu wymuszasz bardzo szybką zmianę temp. czego efektu doświadczyłeś na swoich zegarkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #15508 Napisano 10 Lipca 2015 Jak napisałem wszystko zaczęło sie od pobytu na basenie gdzie nie zamierzałem przeprowadzać żadnego doświadczenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11801 #15509 Napisano 10 Lipca 2015 \Wczoraj znalazłem na allegro takiego GW-M5610 - co powiecie, jak Wam się widzi kolorystyka? Byłem dzisiaj w TT zobaczyć i przymierzyć na żywo, ale nie mieli, dopiero po południu przyjedzie z dostawą. Natomiast założyłem na łapkę to cudo iiiii się zakochałem i to do tego stopnia, że go chyba kupię, nawet w tym kolorze wygląda zajefajnie.Może pozbędę się za to orange Monstera. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #15510 Napisano 10 Lipca 2015 A w jakiej cenie GW-A1100 teraz w TT? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11801 #15511 Napisano 10 Lipca 2015 Nie mogę powiedzieć Ale żałuję, że nie wziąłem od razu... 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #15512 Napisano 10 Lipca 2015 A nie możesz dlaczego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11801 #15513 Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Normalna cena na pasku to 2400 z groszami bodajże, albo 2270, już dokładnie nie pamiętam, bo zerkałem jeszcze na MTG i dwa inne. Edytowane 10 Lipca 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #15514 Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Moje kolorowe trojaczki ... żółtym paskiem i bezelem. Wyjdzie GW-M5630-9 No i gratuluję oczywiście. pozdr, Piowa GW-M5630-9 jak dla mnie fajniejszy z uwagi na czarne przyciski, klamrę oraz metalowa szalówkę, szkoda jednak ze u nas nie dostępny. Pytałem o niego swego czasu w Zibi ale nie dostałem żadnej odpowiedzi niestety. Też się czaję na ten czerwony tylko trzeba by mu zmienić bezel i pasek na czarny i będzie miód malina. Kiedyś już miałem ten model i zamieniałem mu pasek i bezel na czarny mat, jak dla mnie tracił na wyglądzie. Nie wiem może w czarnym połysku było by okey. Docelowo i tak planuje przełożyć ten moduł do G-5600E lub do GW-5000 jak uda się go dorwać gdzieś w przystępnej cenie więc czerwony kolorek i te limitowane mosiężne wstawki są tylko przejściowe. Edytowane 10 Lipca 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #15515 Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Na stronie TT cena tego modelu to 1959 pln.Kilka tygodni temu był za 1500 pln. To żadna tajemnica.Cena ta już nie jest do negocjacji zgodnie z tym co próbowaliśmy negocjować z kolegami z forum w tamtym okresie. http://timetrend.pl/zegarki/11217-casio-g-shock.html Edytowane 10 Lipca 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11801 #15516 Napisano 10 Lipca 2015 Moje kolorowe trojaczki Czerwony najfajniejszy, ja nie wiem, coś mnie ostatnio kręcą takie ostre barwy? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #15517 Napisano 10 Lipca 2015 Pani Sylwia z Zibi odpisała, że na zamówione części (pasek do dw5600) czeka się ok. 4 tygodni. To reguła czy można liczyć na szybszą realizację?TapatalkLumia 1320Nie wiem czy to spotykana praktyka ale zamówiłem ten pasek w miejscowym serwisie Casio. Cena w zasadzie ta sama a koszty wysyłki wzięli na siebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #15518 Napisano 10 Lipca 2015 GW-M5630-9 jak dla mnie fajniejszy z uwagi na czarne przyciski, klamrę oraz metalowa szalówkę, szkoda jednak ze u nas nie dostępny. Pytałem o niego swego czasu w Zibi ale nie dostałem żadnej odpowiedzi niestety. Dziwna sprawa z tym zegarem. Niby jest na stronie Zibi, http://casio.zibi.pl/produkt/gw-m5630e-9er/ ale nigdy go nie widziałem na stronie Time Trend, w żadnym sklepie, po prostu nigdzie.8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #15519 Napisano 10 Lipca 2015 Na stronie TT cena tego modelu to 1959 pln.Kilka tygodni temu był za 1500 pln. To żadna tajemnica.Cena ta już nie jest do negocjacji zgodnie z tym co próbowaliśmy negocjować z kolegami z forum w tamtym okresie.http://timetrend.pl/zegarki/11217-casio-g-shock.html Dokładnie tak jak Waldzior pisze GW-A1100 pomaranczowy był za 1539zl bo kupiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11801 #15520 Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Dokładnie tak jak Waldzior pisze GW-A1100 pomaranczowy był za 1539zl bo kupiłem A no fakt, to Ty go kupiłeś, a ja myślałem o Waldku a pamiętałem fotki na plaży, sorki Edytowane 10 Lipca 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #15521 Napisano 10 Lipca 2015 Dziwna sprawa z tym zegarem. Niby jest na stronie Zibi, http://casio.zibi.pl/produkt/gw-m5630e-9er/ ale nigdy go nie widziałem na stronie Time Trend, w żadnym sklepie, po prostu nigdzie.8-) Dokładnie, pisząc do nich podesłałem im nawet tego linka i nic zero odzewu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szer 0 #15522 Napisano 10 Lipca 2015 Czy bezel i pasek z G-5600 pasuje do DW-5600? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #15523 Napisano 10 Lipca 2015 Nie pasuje. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #15524 Napisano 10 Lipca 2015 Czy bezel i pasek z G-5600 pasuje do DW-5600? Bezel nie, pasek tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #15525 Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Andrzej78 napisz jakieś Twoje spostrzeżenia na temat gulfmastera jak działają sensory? czy jest wygodny w noszeniu? Gdzie kupiłeś? Może zdjęcie jakieś wrzucisz Zegarek jest super wygodny do noszenia na codzień, natomiast nie jeżdzę z nim na rowerze. Sensor temperatury działa poprawnie, reszty jakoś nie skalibrowałem. Łapie nadajnik bez problemu. Kupiłem miesiąc temu na allegro za 1499 zł, nówka sztuka z gwarancją 3 lata+3 lata za opłatą i instrukcją w rodzimym języku. Edytowane 10 Lipca 2015 przez Andrzej78 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach