kacprzak1991 351 #17326 Napisano 3 Września 2015 Ale po serwisie zegarek jako tako został oczyszczony i wyświetlacz wyglada normalnie ale jest jeden punkt w którym widzę ze koleś chyba nie doczyścil tego wiec chyba jednak da sie tylko fajnie jakby ktoś to zrobił dokładniej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #17327 Napisano 3 Września 2015 A ja już myślę, że masz manię na punkcie tego zegarka i jakichś mikro niedoskonałości, które dla 90% ludzi są niezauważalne. Prawda? Zapomnij o tym, przyzwyczaj się, przyjmij ten fakt na klatę i zbieraj na kolejny zegar 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #17328 Napisano 3 Września 2015 Seven tam jeszcze na początku lipca zaglądał chodź już się nie udzielał, chyba męczyły go ciągłe odpowiedzi na te same pytania . Tu się zgodzę, bo pytania zdarzały się tendencyjne Blatio miał pomysły . Czepiasz się 0,1 ... trochę kontrowersyjny ale fotę umiał strzelić . Jego foty były zdecydowanie lepsze niż w katalogach. Miał chłopak pomysł na zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #17329 Napisano 3 Września 2015 (edytowane) Chyba masz racje. I to jest niezauważalne w zwykłych warunkach ale meczy mnie to bo jednak czasem mi to mignie przed oczami. Tutaj widac nad cyfra 2 taka kropka A tu jeszcze na krawędzi na prawo od 4trójkątna smuga Jako tako juz praktycznie sie z tym pogodziłem ale wnerwiłem sie na wysokościomierz. Nie chce za bardzo rozkręcać zegarka tym bardziej ze w serwisie padl sensor po wyjęciu modułu przez co czekałem 2 miesiące na zegarek bo sprowadzało części Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 3 Września 2015 przez kacprzak1991 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #17330 Napisano 3 Września 2015 A ja już myślę, że masz manię na punkcie tego zegarka i jakichś mikro niedoskonałości, które dla 90% ludzi są niezauważalne. Prawda? Zapomnij o tym, przyzwyczaj się, przyjmij ten fakt na klatę i zbieraj na kolejny zegar O to to Moja córka dostała jakieś żółte Baby-G i tego samego dnia zarysowała. Myślałem że się wścieknie ale jak się zapytałem czy bezel zamówić i będzie jak nowy to mi powiedziała że to g shock i tak ma być. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #17331 Napisano 3 Września 2015 Jeszcze pozwolę sobie powrócić na chwilę do MTG. Nie wiem czy było ale wkleję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23175 #17332 Napisano 3 Września 2015 kamilspider, sprzedajesz GW-A1100-1A3 a jaka cena?W ogłoszeniu brakło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #17333 Napisano 3 Września 2015 Seven tam jeszcze na początku lipca zaglądał chodź już się nie udzielał, chyba męczyły go ciągłe odpowiedzi na te same pytania .Blatio miał pomysły .0,1 ... trochę kontrowersyjny ale fotę umiał strzelić .Tomaliusz co jak co ale ja przenigdy nie zapomne usera o nicku bodajże kk7715 speca od Risemana Mistrz świata i okolic, niechybnie wybitny uczen profesora Miodka lub Bralczyka. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #17334 Napisano 3 Września 2015 Faktycznie, ten był GOŚĆ! Miałem wątpliwą przyjemność prywatnej konwersacji z w/wym. specem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23175 #17335 Napisano 3 Września 2015 kk7715 , nie wywołuj wilka z lasu .Już raz wrócił pod innym szyldem ale na szczęście mod go wytropił, zresztą to nie byłoby trudne po jego wpisach.Mnie też nachodził na PW, myśląc że ja to moderator . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #17336 Napisano 3 Września 2015 Jak już o filmach mowa to i ja powrócę do jednego filmiku bo może nie wszyscy widzieli. https://www.youtube.com/watch?v=PQqu7SjTj3I 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #17337 Napisano 3 Września 2015 kk7715 , nie wywołuj wilka z lasu .Już raz wrócił pod innym szyldem ale na szczęście mod go wytropił, zresztą to nie byłoby trudne po jego wpisach.Mnie też nachodził na PW, myśląc że ja to moderator .Albo modernizator Pamietasz? Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #17338 Napisano 3 Września 2015 To na 90% masz do wymiany folię na module jeżeli smugi są na niej. Możesz spróbować przykleić na obecna nową np. od telefonu komórkowego ale ma to wadę bo ściemnisz lekko zegarek. Foli do wyświetlacza negatywnego nie udało mi się jeszcze dostać. Te smugi to się nie dostały do zegarka tylko zawsze tam były - pierwiastki włażą razem z powietrzem. Jeżeli zegarek ci zaparował tzn. że się spocił i pewnie jakieś tlenki w środku też się wytworzyły przy okazji. Miałem podobnie w Citizenie i nie chcąc Cię martwic nic nie pomogło.Nie ma folii do negatywnego wyświetlacza, jest tylko folia polaryzacyjna i w zależności od kąta ustawienia jest czarna lub przezroczysta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #17339 Napisano 3 Września 2015 W Time-trendzie pojawiły się już mudmastery cena do przewidzenia 3390 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #17340 Napisano 3 Września 2015 W Time-trendzie pojawiły się już mudmastery cena do przewidzenia 3390 Wolałbym dorzucić dobrą stówę i zanabyć MT-G. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #17341 Napisano 3 Września 2015 Dokładnie dziadyga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #17342 Napisano 3 Września 2015 kacprzak1991 coś tam widać, ale nie zadręczaj się tym poza tym na negatywie wszystkie niedoskonałości widać o wiele bardziej, na zwykłym byś tego nie zauważył raczej.dwatch udaną masz córkę, gratulacje tomaliusz o fakt, już poprawiam niby sprzedaję, ale nie mam parcia, jak pójdzie to ok jak nie to też ok. Fajny zegar, ale chcę zmniejszyć ilość w gablocie 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23175 #17343 Napisano 3 Września 2015 Albo modernizator Pamietasz? Tapnięte z fona.Tak, pamiętam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #17344 Napisano 3 Września 2015 (edytowane) Dziadyga, Mtg można już kupić za £370. Edytowane 3 Września 2015 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #17345 Napisano 3 Września 2015 Miałem na myśli polskie realia i oficjalną dystrybucję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #17346 Napisano 3 Września 2015 GPW-1000 Mudmaster już jest (podobno) w TT. Na FB już ktoś się pochwalił, że go tam kupił. 8-) pozdrawiam, PiowaNa fejsie mega podniecenie widzę panuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #17347 Napisano 3 Września 2015 Każdy chciałby szybko przymierzyć w TT, a później kupić sobie gdzieś indziej. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #17348 Napisano 3 Września 2015 Jeszcze pozwolę sobie powrócić na chwilę do MTG. Nie wiem czy było ale wkleję https://youtu.be/5TAYue_C0SwMT-G to nie jakaś popierd¤£k@ Bardzo fajny filmik. Wolałbym dorzucić dobrą stówę i zanabyć MT-G.Na tą chwilę MT-G miałbyś nawet taniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85100 #17349 Napisano 4 Września 2015 Kacprzak smugi po serwisie sam czyscilem w swoim GDF. To że Ci skacze tak ciśnienie to uszkoszony sensor najprowdopodobniej. U mnie tak było a często jeszcze error wyrzucalo. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #17350 Napisano 4 Września 2015 (edytowane) Osiołkowi w żłobie dano... w jednym 1B, w drugim 1A. pozdrawiam, Piowa edit: dopiero po wrzuceniu zobaczyłem dzień tygodnia UHT Edytowane 4 Września 2015 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach