Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Świetny ten żółty gw-6900. Jeszcze kilka takich zdjęć i mnie skusisz na powrót do niego.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak można zegarek w takim stanie określić na BDB i jeszcze cenę walnąć jak za nowego ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli wymiana to koszt 20zl to czemu jej nie wymienił i nie sprzedaje za 600

Po za tym nawet samodzielna wymiana akumulatorka nie kosztuje 20zl

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stan jaki jest każdy widzi, mnie bardziej zastanawia ile kosztuje wymiana aku i czy ktoś po prostu nie szuka jelenia  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie fakt że w tak nowym modelu który wyszedł w 2011 r siadł już akumulator :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to wie tylko właściciel, może jakoś uszkodzony, może całe bebechy usmażone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymiana akumulatorka kosztuje ok 60zl, sam akumulatorek w zibi ok 30. Ale podejrzane jest to, że nie działa, a wygląda na używanego. Może ktoś go używał w kopalni. Tak czy inaczej cena zbyt wysoka nawet jak na działającą używke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już raz kupiłem taki zegarek a konkretnie gw 3000BD tyle że był w normalnej cenie jak za zegarek z aku do wymiany ;p Owszem...ale stary aku tak długo siedział w środku, że się wylał i uszkodził mechanizm :)

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem go juz jakis czas temu. Jak dla mnie lipa. Po pierwsze ze padł tak szybko aku, po drugie dlaczego nie wymienił aku jak taki banał, po trzecie chyba sam nie wie co tam siedzi jak mowi o baterii, po czwarte cena...

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem go juz jakis czas temu. Jak dla mnie lipa. Po pierwsze ze padł tak szybko aku, po drugie dlaczego nie wymienił aku jak taki banał, po trzecie chyba sam nie wie co tam siedzi jak mowi o baterii, po czwarte cena...

Tapnięte z fona.

Zgadzam się z Tobą w 101% :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny ten żółty gw-6900. Jeszcze kilka takich zdjęć i mnie skusisz na powrót do niego.

Widzisz a ja się zastanawiam ostatnio czy by się z nim nie rozstać..  Dziś miałem nawet taki plan żeby go na bazarku wystawić ale jak przebrałem go w żółte gacie do zdjęć to mi szybko przeszło  :)

1WiwKIQ.jpg

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tą gadką o baterii to tylko uspokajanie kupujących, w końcu każdy wie, że bateria z czasem pada :lol:  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden z tych zegarków nie jest tyle wart. Gość myśli że trafi jelenia. Wystawiał te zegarki też na ebay'u, swego czasu ktoś wklejał link tu na forum..

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wersja G-shocka podobna do 5600, tylko większa? Ktoś coś podpowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest gx-56 i ewentualnie dw-5500. Oba są większe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GX-56 ale to juz dużo większa opcja i niestety już ciężko dostępna. 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wersja G-shocka podobna do 5600, tylko większa? Ktoś coś podpowie?

Niedawno mialem a aktualnie jest np. na olx DW-D5500. Ew G-7800 ale trudno dostepny.

Tapnięte z fona.

Edytowane przez Diego04

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden z tych zegarków nie jest tyle wart. Gość myśli że trafi jelenia. Wystawiał te zegarki też na ebay'u, swego czasu ktoś wklejał link tu na forum..

No właśnie, ja rozumiem że to limitki, ale bez jaj... ;)

Btw GitBit, świetny ten żółty GW-6900.

"I own the watch, the watch does not own me"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz a ja się zastanawiam ostatnio czy by się z nim nie rozstać.. Dziś miałem nawet taki plan żeby go na bazarku wystawić ale jak przebrałem go w żółte gacie do zdjęć to mi szybko przeszło :)

Ja mam GW-6900 w oryginale, bardziej mi pasuje jednak ten niebieski napis do żółtego bezela. Edytowane przez fankaDaktarina
Cytujemy bez zdjęć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pepepatryk, wiem i nie ukrywam że widząc Twojego kanarka kiedyś na forum sam złapałem na niego ochotę tylko nie uśmiechało mi się kupować go w normalnej cenie. Pewnego dnia nadarzyła się okazja więc się nawet nie zastanawiałem.  :)  Miałem wtedy już czarnego  w oryginale kupionego również okazyjnie to sobie zrobiłem przekładkę bo właśnie ten niebieski napis mi nie podchodził do czarnego i te niebieskie kreski przy kółku od sekundnika.. Kwestia gustu, wiadomo..  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pepepatryk, wiem i nie ukrywam że widząc Twojego kanarka kiedyś na forum sam złapałem na niego ochotę tylko nie uśmiechało mi się kupować go w normalnej cenie. Pewnego dnia nadarzyła się okazja więc się nawet nie zastanawiałem. :) Miałem wtedy już czarnego w oryginale kupionego również okazyjnie to sobie zrobiłem przekładkę bo właśnie ten niebieski napis mi nie podchodził do czarnego i te niebieskie kreski przy kółku od sekundnika.. Kwestia gustu, wiadomo.. ;)

No właśnie ważne, że Tobie sie podoba

Ja w swoim trochę za rzadko paraduje, ale na lato zawsze fajna opcja

Edytowane przez pepepatryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś chciał fajnego czerwonego 5600 wersja GLX i jest z Poznania:

http://olx.pl/oferta/casio-glx-5600-CID87-IDdf0Fw.html

niestety nie wysyła facet, pytałem, a szkoda.

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi