Yodek 2548 #2901 Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) ...zaczynasz od nowa, półka wyżej?Zacznę, zacznę tylko czy półka wyżej..Eee, to Ty ściemniałaś z tą miłością do zegarów... phi coś tak czułem... Nie mówcie, nie mówcie..Poszedł papierowy Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2902 Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Czyli dwoiliśmy się i troiliśmy, żebyś mogła zegary naprawić, zegarmistrzowi nie dać zarobić, a potem zgarnąć kesz... ładnie... No chłopy, banda z nas frajerów... Ja się już w temacie merytorycznie nie odezwę... pa... Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2903 Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie planowałam. Żywiołowo poszło..Na waciki nie pójdzie. Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3519 #2904 Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Kurnia!! Jeszcze nie ochłonęłam.Może zrobiłam źle. Nie wiem.Przyszedł Pan obejrzeć zegar bufetowy, kwadransowy. Być może kupić.I kupił, sacreble!!WSZYSTKIE LINKOWCE! SYSKIE! Co teraz będzie??? A Pan nie był podstawiony przez Kolegę Męża aby? Hę?Tak tu cicho o zmierzchu... Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Anansi 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2905 Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) A Pan nie był podstawiony przez Kolegę Męża aby? Hę?Jak tu cicho o zmierzchu...Hmm...Anansi nie poddawaj w wątpliwość tego żywiołu.. Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2906 Napisano 19 Kwietnia 2019 Koledzy już się tu chyba nie pojawią... można kurtynę opuścić... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2907 Napisano 19 Kwietnia 2019 Można zamknąć, tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3519 #2908 Napisano 19 Kwietnia 2019 Nie ma komu The Show Must Go On 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2909 Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #2910 Napisano 19 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #2911 Napisano 19 Kwietnia 2019 Koleżanko Yodek, chociaż jestem tu nowy, to śledziłem Twoje poczynania od początku i muszę przyznać, że mnie zatkało. Prima Aprilis już był jakiś czas temu. Ładne jaja, ale cóż takie mamy Święta.... 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #2912 Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Stary już jestem więc napiszę tak ogólnie. 99% kobiet za mamonę zrobi wszystko. One (kobiety) tak mają i my tego nie zmienimy. Można nawet napisać, że wszystkie za mamonę zrobią wszystko co chcemy, to tylko kwestia wielkości mamony. Część z nich po wszystkim oczyści swoje sumienie tym, że widok mamony wywołał u nich chwilową zaćmę, albo pobudził żywioł, albo rozpalił w nich chuć. :D Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3519 #2913 Napisano 19 Kwietnia 2019 Wiecie co, koledzy samcy?Nie piszcie już lepiej. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #2914 Napisano 20 Kwietnia 2019 Dajcie spokój;-) ja tam myślę że koleżanka zmieni teraz kierunek swojego hobby i za chwilę pojawią się jakieś bardziej wyszukane egzemplarze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom777 11 #2915 Napisano 20 Kwietnia 2019 Stary już jestem więc napiszę tak ogólnie. 99% kobiet za mamonę zrobi wszystko. One (kobiety) tak mają i my tego nie zmienimy. Można nawet napisać, że wszystkie za mamonę zrobią wszystko co chcemy, to tylko kwestia wielkości mamony. Część z nich po wszystkim oczyści swoje sumienie tym, że widok mamony wywołał u nich chwilową zaćmę, albo pobudził żywioł, albo rozpalił w nich chuć. :D Tak tak Dziadek ma rację, mamona rządzi tym światem niestety 0 Pozdrawiam Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #2916 Napisano 20 Kwietnia 2019 Te trzy szóstki w ilości postów koleżanki , czy to może być przypadek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #2917 Napisano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Te trzy szóstki w ilości postów koleżanki , czy to może być przypadek?To nie przypadek, to oznaka ludzkiej (naszej) niedoskonałości. Ale jest nadzieja na poprawę, bo za jakiś czas nasza Koleżanka będzie miała zestaw trzech siódemek, a to symbol Trójcy Świętej czyli symbol pełnej boskości i doskonałości. Edit.Przy okazji mam pytanie do Kol. Arka. Jak nazywa się firma która produkowała aparaty fotograficzne i cały osprzęt do oświetlenia bezcieniowego używany w fotografice.To te zestawy lamp które kilka miesięcy temu obydwaj kupiliśmy. Chcę kupić drugi taki zestaw lamp i zapomniałem jak ta firma się nazywa. Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #2918 Napisano 20 Kwietnia 2019 To nie przypadek, to oznaka ludzkiej (naszej) niedoskonałości. Ale jest nadzieja na poprawę, bo za jakiś czas nasza Koleżanka będzie miała zestaw trzech siódemek, a to symbol Trójcy Świętej czyli symbol pełnej boskości i doskonałości. Edit.Przy okazji mam pytanie do Kol. Arka. Jak nazywa się firma która produkowała aparaty fotograficzne i cały osprzęt do oświetlenia bezcieniowego używany w fotografice.To te zestawy lamp które kilka miesięcy temu obydwaj kupiliśmy. Chcę kupić drugi taki zestaw lamp i zapomniałem jak ta firma się nazywa. Cześć. Firma nazywała się PENTACON. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2919 Napisano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Tak. Skusiła mnie wizja wolnego miejsca na ścianach i GÓRA MAMONY na stole. Mamony, za którą co do zeta, a pewnie i więcej będe mogła kupić zegary. Nie łachów, butów w butiku, nie botoksu, czy sztucznych cycków tylko zegarów.Tak, nie mam zamiaru się błaźnić zapewnieniami, że kiedyś gdy znów nie dojdę do ściany z braku miejsca ich znów nie sprzedam. Przecież kolejka chetnych na unikalne "okazy" pseudorenowatorki.. Przepraszam, że nie dorównuję Wam w doskonałości. Przepraszam wszystkich, ktorzy dali się zwieść wiarą w moje niepokalane poczęcie. Niech Święta będą Wam radosne i rodzinne. Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #2920 Napisano 20 Kwietnia 2019 Dajcie spokój;-) ja tam myślę że koleżanka zmieni teraz kierunek swojego hobby i za chwilę pojawią się jakieś bardziej wyszukane egzemplarze.I to jest post na odpowiednim poziomie,brawo. Jak mowi moja tesciowa kazdy cos za uszami ma a udaje swietego.Yodek napewno zarobil miliony a niektorych serce boli ze przy tej okazji nie zarobili nic . U mnie z poczatku mojego zbieractwa nie zostalo prawie nic-sprzedalem wiekszosc..Kupowalem duzo poniewaz nie wiedzialem jaki kierunek wybrac dla mojego zbieractwa..Teraz juz znam kierumek a i tak kupuje duzo i sprzedaje .Lubie wieczorami dlubac w tych zlomach a zarobek jest czasem smieszny lub zerowy.Wesolych zycze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2921 Napisano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Tak. Skusiła mnie wizja wolnego miejsca na ścianach i GÓRA MAMONY na stole. Mamony, za którą co do zeta, a pewnie i więcej będe mogła kupić zegary. Nie łachów, butów w butiku, nie botoksu, czy sztucznych cycków tylko zegarów.Tak, nie mam zamiaru się błaźnić zapewnieniami, że kiedyś gdy znów nie dojdę do ściany z braku miejsca ich znów nie sprzedam. Przecież kolejka chetnych na unikalne "okazy" pseudorenowatorki.. Przepraszam, że nie dorównuję Wam w doskonałości. Przepraszam wszystkich, ktorzy dali się zwieść wiarą w moje niepokalane poczęcie. Niech Święta będą Wam radosne i rodzinne.Łeee tam, przestań jojczeć, tylko kup jakiś fajny zegar i pokaż nam swoją zdobycz... Też radosnych Świąt życzę... Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2922 Napisano 20 Kwietnia 2019 Od pomidorowej rzygać się chce.Wiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2923 Napisano 20 Kwietnia 2019 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #2924 Napisano 20 Kwietnia 2019 No to teraz musi być miesięczny chodzik nie inaczej;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #2925 Napisano 20 Kwietnia 2019 Ja na pocieszenie ( a właściwie , to mnie namówiono ) kupiłem dziś zegar za całe 15 € . Bo mi powiedzieli , , że to będzie dopiero wyzwanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach