Yodek 2548 #6051 Napisano 20 Stycznia 2020 Średnia życia dla kobiet jest znacznie dłuższa niż dla mężczyzn. Więc jest duże prawdopodobieństwo że pożyjesz dłużej niż Kol. Kumite i ja. No weźcie. Nie chcę zostać tu sama! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #6052 Napisano 20 Stycznia 2020 Ja nie piję Tak więc staram się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6095 #6053 Napisano 20 Stycznia 2020 Zaraz widać, że1) Blue Monday2) Rekordowo wysokie ciśnieni = złe samopoczucie/nostalgia itp...Trochę wiary..jest za dużo zegarów, zegarków i zegareczków do naprawy.. 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6054 Napisano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Ja nie piję Tak więc staram się Na Tobie można polegać Na kogo jeszcze możemy liczyć? Mkl1 - mam świetne samopoczucie, wysokie ciśnienie atmosferyczne mi służy Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6095 #6055 Napisano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Mnie też, właśnie wróciłem ze stolicy i przeżyłem koszmar korkowy koło Radomska Ale do śrubokręta i pęsety mnie dzisiaj nie ciągnie...Wczoraj natapirowałem włos, a zegarek dalej "kuleje" Edytowane 20 Stycznia 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #6056 Napisano 20 Stycznia 2020 Jak to na kogo możesz liczyć;-) wiadomo że ja;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6057 Napisano 20 Stycznia 2020 Jak to na kogo możesz liczyć;-) wiadomo że ja;-))Dziękuję Już mnie Dziadek nastraszył, że zostanę tu sama 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #6058 Napisano 20 Stycznia 2020 Ale wlazłem na minę. A miało być tak miło.Świt Cieszyn do wyczyszczenia a tu masz . No ja się raczej liczę. chyba muszę się coś mocniejszego napić, no i wypaliłem już 5 papierosów od momentu odkrycia przykrej niespodzianki 0 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #6059 Napisano 20 Stycznia 2020 Bęben do roboty i o ile dobrze widzę to koło pośrednie chyba też. Fakt, robota niewdzięczna. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6095 #6060 Napisano 20 Stycznia 2020 Bęben do roboty i o ile dobrze widzę to koło pośrednie chyba też. Fakt, robota niewdzięczna. Jak sobie z takim przypadkiem radzic? szukać dawcy, ? czy dorabiać( w moim przypadku musiałbym komuś zlecić) 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #6061 Napisano 20 Stycznia 2020 Bęben to male piwo, tam brakuje jednego zęba a trzy są zgięte, natomiast koło posrednie jest w 1/3 zawalcowane, i tu jest problem.a miało mi się nie nudzić.No inie będzie, jak na razie jestem w kłopocie, jutro będę myślał jak z tego wybrnąć. 0 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #6062 Napisano 20 Stycznia 2020 (edytowane) To koło jest raczej do dorobienia w mojej opinii;-)Domyślam się że walnęła sprężyną Edytowane 20 Stycznia 2020 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #6063 Napisano 20 Stycznia 2020 Masz rację, ona nawet sie nie zerwała, po prostu rozgięła się na wałku,ale strat spowodowała dużo więcej niż można było się spodziewać.kółko jest nie do uratowania,zęby są zawalcowane, nie do odprostowania.to zegar mojej koleżanki z Krakowa, przysłała mi go dzisiaj do wyczyszczenia, jak to określiła, żeby mi się nie nudziło,prorocze słowa, nie będzie. 0 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #6064 Napisano 20 Stycznia 2020 Jak sobie z takim przypadkiem radzic? szukać dawcy, ? czy dorabiać( w moim przypadku musiałbym komuś zlecić)Polecam Bartka longcase1. Nie chcę dublować zdjęć, to co dorabiał do moich zegarów można zobaczyć tutaj.http://zegarkiclub.pl/forum/topic/176404-mam-taki-zegar/page-2?hl=+mam%20+taki%20+zegarPolecam Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #6065 Napisano 20 Stycznia 2020 (edytowane) A wiesz ile jest w tym kole zębów??Chyba mam takiego cieszyniaka do zrobienia od kolegi forumowego Edytowane 20 Stycznia 2020 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #6066 Napisano 20 Stycznia 2020 Ja Bartka znam od dawna, chyba od spotkania w Myszkowie,o ile dobrze kojarzę,tam chwilę rozmawialiśmy o robieniu zegarow..O ile nie znajdę innego rozwiązania to będę zmuszony udać się po prośbie bo nie mam niestety podzielnicy i nie mogę tego sam zrobić, moje możliwości na dziś kończą się na dorobieniu kolka wychwytowego do wagowego zegara o 30 zębach. 0 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #6067 Napisano 20 Stycznia 2020 Jeszcze się nie znamy kolego ale z chęcią to zmienię ;-)Jeśli tylko będę miał taki podział to dorobie to koło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #6068 Napisano 20 Stycznia 2020 Jutro policzę dziś jest za ciemno,Ja staram się już odmawiać naprawy zegarów, ale koleżanka ma dar przekonywania, a po zatem ja lubię Cieszyniaki.O to przepraszam, tam rozmawiałem z klubowiczem ktory mówil że tworzy nowe zegary.jakoś tak mi się skojarzyło z Tobą, 0 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #6069 Napisano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Ja też buduje swoje mechanizmy.... To ciekawy zbieg okoliczności:-))Imię też się zgadza Edytowane 20 Stycznia 2020 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #6070 Napisano 20 Stycznia 2020 Wiem, ja może niewiele piszę ale za to czytam co inni piszą, dlatego to skojarzenie jeszcze raz przepraszam za podszywanie się do znajomości.A ta strona naszej koleżanki bardzo mi się podoba.Pewnie ją też powinienem przeprosić za wtykanie nosa na jej stronę ale myślę że nie ma pretensji. 0 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #6071 Napisano 20 Stycznia 2020 Z Franciszkiem Wiegandem rozmawiałeś Janku... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #6072 Napisano 20 Stycznia 2020 Czasem takie zamieszania bywają konstruktywne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6073 Napisano 21 Stycznia 2020 Bardzo ale to bardzo się cieszę, że Kolega Odludek u nas gości, bardzo serdecznie zapraszam do pisania na temat, i nie na temat. Każdy jest tu mile widziany i witany z otwartymi ramionami Zważywszy z zaskoczeniem, że wątek ma już 208 tys odsłon domniemywam, że to nie tylko aktywnie piszący uskutecznili taki wynik w tym wątku, podobnym do brazylijskiego serialu Dziękujemy naszemu miłościwie panującemu Tarantowi, że pobłaża harcowaniu i krotochwilom nie na temat PS. Już mnie zaintrygowały "cieszyniaki", skoro je lubicie, to coś musi być na rzeczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6074 Napisano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Z okazji Dnia Babci i Dziadka, wszystkim aktualnym i przyszłym Dziadkom wszystkiego najlepszego! Życzy wybuchowa Babcia :P Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #6075 Napisano 21 Stycznia 2020 "Dziadek" jest tylko jeden 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach