Yodek 2548 #6826 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Bardzo ciężko byłoby nie wziąć go siebie, kiedy był pisany na gorąco, tuż po zasadniczym wydarzeniu. Póki co jestem jedyną kobietą na wisielcach i każdy post dotyczący deprecjonowania kobiet, napisany w tym tu wątku, z automatu obieram ad personam.Nie zieję nienawiścią do Ciebie z tego powodu,broń Boże. Twoje prawo nie lubić kobiet, choć szkoda, być może masz ku temu ważne przesłanki. Ale nie przyznam racji Twoim konkluzjom na temat całej płci żeńskiej PS. Też jestem samotnikiem (dziwne, prawda?) Edytowane 21 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #6827 Napisano 21 Marca 2020 O co to to nie... ja też jestem kobietą, a w dodatku krasnoludkiem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #6828 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) No masz, a na forum zadeklarowałeś że jesteś wieżowy, bezpłciowy i mieszkasz w Puszczykowie. a może to?https://www.pocztakwiatowa.pl/?gclid=Cj0KCQjw9tbzBRDVARIsAMBplx-EhP8HGBeiP4VEBYYrxweXIj03j-BWEpQhGEutqloSkWuC_B9Xk0caAgrbEALw_wcBWolę prawić kobiecie komplementy i wszelkie pochwały, bo nic nie kosztują a działają lepiej niż kwiatki wszelkiej maści. To tak ogólnie oczywiście. Edytowane 21 Marca 2020 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6829 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Doznałam objawienia. I zstąpił duch i światłość zesłał. ODEZWAZmieniam formułę w pewnym zakresie. Jak mi zejdzie para i napiszę coś o swoich zegarach, a ktoś z Was, słusznie lub niesłusznie mnie zaczepi - biada mu.Ostrzegam, nie ważcie się tknąć zwyklakôw, szaraków i pospólstwa. Żeby potem nie było pretensji. Wbrew pozorom znam inwektywy i nie zawaham się ich użyć. Obieram ostrzejszy kurs. No. I będę się wtrącać gdzie indziej jak podobne sytuacje nastąpią w stosunku do mniej obdarzonych .. Edytowane 21 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #6830 Napisano 21 Marca 2020 Drżyjcie ....narody 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #6831 Napisano 21 Marca 2020 Dom aukcyjny w UK.440 funtow mlotkowe +oplaty. Ładny, w ładnym stanie i bardzo rzadko spotykany model. Tak z ciekawości, w sumie ze wszystkim ile by trzeba było za niego zapłacić?Bo sama cena 440 funtów to moim zdaniem nie jest wygórowana za ten egzemplarz. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #6832 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Po tym wszystkim takie dwie konkluzje mi się urodziły... Andrzej Mleczko najlepiej to wyraził ... "Kocham Pana Panie Andrzeju ..." Edytowane 21 Marca 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #6833 Napisano 21 Marca 2020 A było ostrzeżenie :D Wiecie co, koledzy samcy?Nie piszcie już lepiej. Doznałam objawienia. I zstąpił duch i światłość zesłał.ODEZWAZmieniam formułę w pewnym zakresie. Jak mi zejdzie para i napiszę coś o swoich zegarach, a ktoś z Was, słusznie lub niesłusznie mnie zaczepi - biada mu.Ostrzegam, nie ważcie się tknąć zwyklakôw, szaraków i pospólstwa. Żeby potem nie było pretensji. Wbrew pozorom znam inwektywy i nie zawaham się ich użyć. Obieram ostrzejszy kurs. No. I będę się wtrącać gdzie indziej jak podobne sytuacje nastąpią w stosunku do mniej obdarzonych .. Też jestem pamiętliwy 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #6834 Napisano 21 Marca 2020 `dokładnie wycieraj na mokro nadmiar kleju... będzie później łatwiej żyć.Co do głowicy kolumny odlew z kolumny obok, albo "nadlew" kitem drewniany z dodatkiem odrobiny kleju akrylowego i dłutko snycerskie (skalpel) oraz dużo cierpliwości. Potem pilniczek, może być do paznokci... Wiesz pomyślałem o stelarzu z drewna i wypełnianiu go. Trochę wyschło to moge się zabrać za przymiarki do mojego pomysłu. pokażeMirek 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6835 Napisano 21 Marca 2020 Po tym wszystkim takie dwie konkluzje mi się urodziły... Andrzej Mleczko najlepiej to wyraził ... "Kocham Pana Panie Andrzeju ..."Nikt nie będzie dyndał na forum... Wpisy o miłości dopuszczalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #6836 Napisano 21 Marca 2020 Nikt nie będzie dyndał na forum... Wpisy o miłości dopuszczalnetakie ? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6837 Napisano 21 Marca 2020 Nie za bardzo Dialog jak dla mnie trywialny, a rola Elizy sprowadzona poziomem do owłosionych nóg Sułka.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #6838 Napisano 21 Marca 2020 No to się rzeczywiście narobiło! Że wredny Mleczko czasami nie pomaga, to rozumiem, ale Pan Sułek z Panią Elizą???? Nadmieniam dla porządku i prawdy historycznej, iż Pani Elizy noga również owłosioną była, ino "nie do tego stopnia". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #6839 Napisano 21 Marca 2020 Mleczko to lustro oczywiście trochę krzywe ... ale prawdziwe 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #6840 Napisano 21 Marca 2020 Czytam już parę stron wstecz i za chiny nie mogę pojąć kto i o co zaczepił tę jedyną kobietę ,że zaczyna się ogólne opierdzielanie wszystkich i groźby obrzucenia inwektywami? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #6841 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) No ja też szczerze mówiąc próbuję do tego dojść, ale tak po cichu... Pójdę lepiej do warstatu czop do Omegi kończyć... Edytowane 21 Marca 2020 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6842 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Czytam już parę stron wstecz i za chiny nie mogę pojąć kto i o co zaczepił tę jedyną kobietę ,że zaczyna się ogólne opierdzielanie wszystkich i groźby obrzucenia inwektywami?Nie da się ogarnąć tej "mody na sukces" oglądając kilka ostatnich odcinków. Mętnie tu jak to w bajorze Edytowane 21 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #6843 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Ładny, w ładnym stanie i bardzo rzadko spotykany model. Tak z ciekawości, w sumie ze wszystkim ile by trzeba było za niego zapłacić?Bo sama cena 440 funtów to moim zdaniem nie jest wygórowana za ten egzemplarz. Marian mysle ze z prowizja dla domu aukcyjnego i wyslaniem(UK DO UK) to bedzie okolo 650 funtow +/- Dodam jeszcze ze zegar byl z werkiem Hauck-numer 9xxx,nie pamietam calego numeru ale moge wyslac Ci link z aukcja. Edytowane 21 Marca 2020 przez old time 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #6844 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Pomyłka złe fotki Edytowane 21 Marca 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #6845 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Dzięki już nie trzeba znalazłem Edytowane 21 Marca 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #6846 Napisano 21 Marca 2020 Marian mysle ze z prowizja dla domu aukcyjnego i wyslaniem(UK DO UK) to bedzie okolo 650 funtow +/- Dodam jeszcze ze zegar byl z werkiem Hauck-numer 9xxx,nie pamietam calego numeru ale moge wyslac Ci link z aukcja.To poproszę na PW. Jak jest więcej zdjęć to może uda mi się zobaczyć jak jest montowany werk do podstawy. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #6847 Napisano 23 Marca 2020 Doznałam objawienia. I zstąpił duch i światłość zesłał.ODEZWAZmieniam formułę w pewnym zakresie. Jak mi zejdzie para i napiszę coś o swoich zegarach, a ktoś z Was, słusznie lub niesłusznie mnie zaczepi - biada mu.Ostrzegam, nie ważcie się tknąć zwyklakôw, szaraków i pospólstwa. Żeby potem nie było pretensji. Wbrew pozorom znam inwektywy i nie zawaham się ich użyć. Obieram ostrzejszy kurs. No. I będę się wtrącać gdzie indziej jak podobne sytuacje nastąpią w stosunku do mniej obdarzonych ..Wobec tego, to ja niniejszym deklaruję, że więcej w tym temacie się nie odezwę. Przykro mi i czegoś nie rozumiem, przecież forum jest dla wszystkich...Jedni mają takie zdanie, inni inne, na tym polega dyskusja i wymiana poglądów.A tu jakieś groźby, złośliwości i fochy, tym bardziej w tak trudnych dla wszystkich czasach.Kobieto, ogarnij się...Sama kilkakrotnie mówiłaś o mowie nienawiści...Pozdrawiam mimo wszystko serdecznie Jacek 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6848 Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) Tak, nie zrozumiałeś Jasi... Ogarnij sięCzytaj z przymrużeniem oka nie czujesz niuansu? Emota nie zauważyłeś?Czyżbyś sądził że zacznę rzucać naokoło "mięsem"?? PS. Przypomniała mi się historia z ŻABĄ¯\(°_o)/¯ Edytowane 23 Marca 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6071 #6849 Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) naprawy ciąg dalszy. robimy górną zniszczoną głowicę kolumny wyglądała tak: zrobina "konstrukcja do wypełnienia: równocześnie dolna brakująca poprzeczka już wstawiona, będzie dłutowana/frezowana , ale to potem, bo musi dobrze wyschnąćby się nie poluzowała Tylko nie wiem , czy się nie wychylam i nie dostanę po głowie, że wrzucam to do "bajorka" Edytowane 23 Marca 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #6850 Napisano 23 Marca 2020 Mkl1 - no weź... Bajoro dla wszystkich Ale numer - patent jak nie wiem co, konstrukcja odlotowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach