Yodek 2548 #2301 Napisano 14 Marca 2019 Sso? 5.05 żywcem budzenie i za DWIE minuty kawa? O noł!Jak bym się tak zerwała to upadek chyba natychmiastowy. .. z 10 minut uruchamia mi dysk i rusza "oprogramowanie" ;-) Na zdrowotność to najpierw szklanka wody z miodem i cytryną, kawa dopiero w pracy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2302 Napisano 14 Marca 2019 Hm... napisałem, że ekspres się włącza i robi kawę - ja ją piję ~5:12. & minut na zejście w dół z sypialni i ... wysikanie się . Po wodzie miodem z cytryną chyba miałbym kaca i usnął na rowerze ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #2303 Napisano 14 Marca 2019 (edytowane) Piąta rano, kawa, rowerek w miejscu, internet, książka, nie zazdroszczę, katorga normalnie.No i ciekawe, ile kalorii można spalić w tym trybie?Tak rowerem do roboty to by było piękne. Edytowane 14 Marca 2019 przez DEMEL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #2304 Napisano 14 Marca 2019 Piąta rano, kawa, rowerek w miejscu, internet, książka, nie zazdroszczę, katorga normalnie.No i ciekawe, ile kalorii można spalić w tym trybie?Tak rowerem do roboty to by było piękne. Planujesz kolejną reinkarnację? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #2305 Napisano 14 Marca 2019 (edytowane) Reinkarnacja nie podlega planowaniu przecież. Edytowane 14 Marca 2019 przez DEMEL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2306 Napisano 15 Marca 2019 Cześć Gosia 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2307 Napisano 15 Marca 2019 (edytowane) Cześć LES!!Nosz kurka - byłam chwilę wcześniej i żywej duszy nie było:-)Pomyślałam że jeszcze kawkę pijesz.W takim razie miłego poranka i piątusia Tobie i wszystkim :-) Edytowane 15 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2308 Napisano 15 Marca 2019 Ja byłem ale się ukryłem... Teraz jestem w Lesznie, a za godzin dwóch muszę być w Żaganiu... Przyrosne do fotela w aucie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2309 Napisano 15 Marca 2019 Ooo..jak miło:-)Rano robimy apel obecnych ;-)Kinio - szerokiej i spokojnej drogi. Masz dziś dużo drogi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2310 Napisano 15 Marca 2019 No już w domu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2311 Napisano 15 Marca 2019 (edytowane) No już w domu... Nasz Wędrowiec powrócił bezpiecznie ;-) kręgosłup chyba wytrzymał wielogodziną trasęFamilia może się cieszyć z bycia w komplecie.. :-D PS. Forumowicze - trzymajcie się poręczy - u nas już "piz..zi" jak w kieleckiem! :-P Edytowane 15 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #2312 Napisano 15 Marca 2019 A bylas kiedys w kieleckim? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2313 Napisano 15 Marca 2019 A bylas kiedys w kieleckim?Nie byłam, ale słyszałam z ludowych przypowieści, że tam pi...zi ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #2314 Napisano 15 Marca 2019 Ja bywałem wieeelokrotnie. Piźdz.ło! Za to ładniej jest, niż w naleśnikowo płaskiej, środkowej Polsce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #2315 Napisano 16 Marca 2019 Ja tam mieszkalem prawie 40 lat i nie odczulem tego piz...nia .A jak bylem nad morzem to mnie dopiero wypi....ilo .Ale tak jak piz..i tu gdzie teraz jestem to chyba nigdzie mocniej nie piz..dzi. :D :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2316 Napisano 16 Marca 2019 Noszzz..Chciałam dziś wyprzedzić LESa i przywitać najprędzej wszystkich, a tu najnocniejsze, najpóźniejsze Koleżeństwo w środku nocy pisze!Ale to nic. Następnym razem będę pierwsza.Good morning Polsko! Witajcie. Naleśnikowa Polska Środkowa. Coś pięknego:-D Old Time to Ty jesteś rdzenny kieleczczanin :-) Za to Cię wywiało na wypi..owo jeszcze większe. Trzeba było się po świecie tułać. Tu chociaż tak swojsko pi..zi..Nie tęsknisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2317 Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) Z opisem zjawisk atmosferycznych to bywa różnie... bo u nas, w Wielkopolsce zdecydowanie mogę rozróżnić trzy związane z wiatrem i niską temperaturą...Piż.dzi... wtedy gdy jest zimno i wietrzniePiz.ga... wtedy gdy jest bardzo silny wiatroraz napier.dala wtedy gdy mamy silną wichurę, często połączoną z wyładowaniami atmosferycznymi... Edytowane 16 Marca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver79 21 #2318 Napisano 16 Marca 2019 Kiniol,w samo sedno. Tak Ci u nas jest właśnie. Czasem jeszcze n...ala ,kiedy z nikad zjawia się gradobicie - jak wczorajszego wieczoru. Dzień dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2319 Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) No tak kochani, ale tak pi...dzi w górach to wam jeszcze daleko. Najwspanialszy jest halny zimą. Nagle, w ciągu godziny robi się huragan - do 120, w porywach 140 km na godzinę i im mocniej wieje tym cieplej ... nawet 12-14 stopni. Prawdziwy halny jest raz do roku , zimą raz na kilka lat. Musi się "nakręcać" wyż z niżem a front musi przebiegać idealnie wzdłuż południków. Powietrze spręża się po słowackiej stronie i rozpręża u nas, po wyjściu z gór, jak z dyszy rozpylacza. Tego nie macie w naleśnikowej , nadmorskiej, szkieletowej Polsce żebyście nie wiem jak się sprężali . Do tego trzeba gór. U nas to taka mała namiastka halnego - prawdziwy do 180 km, jest na Podhalu i w Tatrach - góry wyższe to i spręż wiatr ma większy. Ps . oddech halnego czuć nawet w samych Katowicach jako ciepły wietrzyk .... Edytowane 16 Marca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2320 Napisano 16 Marca 2019 dzień dobry... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2321 Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) dzień dobry... Dzień dobry! :-DDziś się pospało ciut.;-) Edytowane 16 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1787 #2322 Napisano 16 Marca 2019 Witam .. prawie z rana Tu spokojnie i biało . To nic , że na plusie , że pada deszcz , lub deszcz ze śniegiem .... jest biało !Śnieg ubywa tak pomału , że jeszcze z parę tygodni to potrwa .Za to wyrżnąć się można !!! Niby kałuże , ale na oblodzonym chodniku . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2323 Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) Witam .. prawie z rana Tu spokojnie i biało . To nic , że na plusie , że pada deszcz , lub deszcz ze śniegiem .... jest biało !Śnieg ubywa tak pomału , że jeszcze z parę tygodni to potrwa .Za to wyrżnąć się można !!! Niby kałuże , ale na oblodzonym chodniku .Witaj PM! Z zimowej krainy bez korników i kołatków za to z pięknymi zegarami:-D Pomimo paskudnej pogody mam niezły nastrój. Zażyłam z rana łyżkę wysokopromilowego propolisu z miodem to chyba dlatego hehe;-) Edytowane 16 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2324 Napisano 16 Marca 2019 Moje psy dziś nie zaspały - 5:30 dranie urządziły pobudkę i chcąc nie chcąc poszedłem z nimi na spacer ... ja też zrobiłem siku i jeszcze 2h też pospałem . Nie odpuszczą dziady ... porządek musi być. Jak mnie nie ma śpią z żoną do 9:00 ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2325 Napisano 16 Marca 2019 Heh.. moje kocury o 5.20 czekają na żarcie ale dziś byłam "twarda" nie ugięłam się i nie wstałam pomimo miaukolenia :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach