Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, bober5264 napisał(-a):

Może niech zrobią dzika kartę i sprzedaja po 100k f tym bez historii po co te podchody emoji1787.png

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Problem w tym, ze jest to widzimisie AD, a nie Rolexa.
Inaczej jest z ALS, tam z gory, jasno okreslone jest ile masz wydac, a po zapisaniu sie jest konkretna data dostarczenia zegarka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, michales3366 napisał(-a):

To nic tylko date justy kupić dla całej rodziny pozostaje chyba i nabrać trochę relacji z salonem. Też sprawa czy jakkolwiek jeżeli zrobię zakupy w poznaniu w Warszawie bądź Pradze widzą że mam

jakąś historie zakupową?

Jeżeli zakupy będziesz miał u tego samego AD w różnych punktach (powiedzmy W.Kruk), to każdy salon tej sieci będzie widział twoją historię zakupową. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 hours ago, michales3366 said:

To nic tylko date justy kupić dla całej rodziny pozostaje chyba i nabrać trochę relacji z salonem. Też sprawa czy jakkolwiek jeżeli zrobię zakupy w poznaniu w Warszawie bądź Pradze widzą że mam

jakąś historie zakupową?

Daj sobie spokoj z tworzeniem historii zakupowej, osobiscie nie polecam. Szkoda czasu i pieniedzy. Chcesz Pande? Go grey!

Albo jeszcze lepiej, popatrz jakie inne horologicznie duzo ciekawsze zegarki mozesz kupic od innych renomowanych marek. I idz ta droga. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 hours ago, Walezy said:

Daj sobie spokoj z tworzeniem historii zakupowej, osobiscie nie polecam. Szkoda czasu i pieniedzy. Chcesz Pande? Go grey!

Albo jeszcze lepiej, popatrz jakie inne horologicznie duzo ciekawsze zegarki mozesz kupic od innych renomowanych marek. I idz ta droga. 

no nie powiem panda marzy się od kilku lat a już od młodszych lat spoglądałem na nią jako zegarek który kiedyś chciałbym mieć i no nie powiem wartość pieniądze też trzyma stąd ten wybór

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam jestem dosyć świeży w temacie kolejkowania w rolexie (nigdy konkretnie z salonu zakupu nie zrobiłem) chciałbym się zapisać na daytone "pande" ktoś wie jak sytuacja wygląda w wkrukach w Polsce albo w Czechach w Pradze

Nie ma szans

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.01.2025 o 21:42, bibbi napisał(-a):

Jesli bywasz w Poznaniu to Stary Browar polecam.

Starego Browaru akurat nie polecam. Za to Posnania ok. Miła atmosfera. Proponują kawę herbatę wodę. Wow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem w weekend w Wawie na pl Konstytucji, coś tam pomacałem, chciałem zobaczyć jakiegoś opka 41, niestety nie było, ale na pocieszenie Pan sprzedawca powiedział że tak czy tak na op w żadnym rozmiarze i kolorze na razie nie zapisują

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.02.2025 o 19:18, chejron74 napisał(-a):

Starego Browaru akurat nie polecam. Za to Posnania ok. Miła atmosfera. Proponują kawę herbatę wodę. Wow ;)

Tak, Posnania jest naprawdę ok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
On 2/4/2025 at 12:02 AM, Piotr Piątkowski said:

Chyba wracamy do normalności, czyli wszystkie listy zamknięte emoji14.png

Po kilku telefonach listy na oyster perp 36mm zamknięte tak samo jak na date justy 36mm z jubile wszytskie, prawdopodobnie cała polska, z ciekawości zadzwoniłem do Czech i zapisać niby można ale czas oczekiwania 3 lata + rzekomo nie zapisują osób które nie się mieszkańcami Czech może ktoś się wypowiedzieć może robiliście zakupy poza Polską?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem ostatnio w Raffles spytać jak tam sytuacja w sprawie Suba ND na którego zapisałem się rok temu... zostałem poinformowany, że Suby ND pojawiają się bardzo rzadko i przez ostatnie pół roku nie było u nich żadnego 🤔 dodatkowo jak rok temu listy byly otwarte to zapisało się na suby bardzo dużo osób więc kolejka jest dluuuuuga. Tak więc chyba się nie doczekam 🫠 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, mariusz1986 napisał(-a):

że Suby ND pojawiają się bardzo rzadko

Są tylko Submarinery i Submarinery Date 🙂 ale to kwestia nazewnictwa i historii. Natomiast "rzadkość" submarinerów to pokłosie trwającej grubo ponad dekadę mody na cyklopa. Rolex produkował zdecydowanie mniej Submarinerów niz Subów z datą i ten trend dalej się utrzymuje co widać w opublikowanych liczbach produkcyjnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Po kilku telefonach listy na oyster perp 36mm zamknięte tak samo jak na date justy 36mm z jubile wszytskie, prawdopodobnie cała polska, z ciekawości zadzwoniłem do Czech i zapisać niby można ale czas oczekiwania 3 lata + rzekomo nie zapisują osób które nie się mieszkańcami Czech może ktoś się wypowiedzieć może robiliście zakupy poza Polską?

Ja dziś dzwoniłem do Browaru w sprawie DJ i zapraszają na zapisanie się na każdego dj oprócz blue, mint, Wimbledon fluted jubilee.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy komuś udało się zapisać na gmt master 2 batman,pepsi albo bruce wayne? Próbuje w w Poznaniu i w Starym Browarze od pół roku,w zeszłym roku w browarze kupiłem u nich Tudora black bay(którego miałem dzisiaj na ręce)facet w browarze spojrzał na nadgarstek i po chwili zawahania powiedział,że na stalowe nie ma możliwości zapisu…

Próbuje średnio co 2 tygodnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mrstatler napisał(-a):

Ja dziś dzwoniłem do Browaru w sprawie DJ i zapraszają na zapisanie się na każdego dj oprócz blue, mint, Wimbledon fluted jubilee.

A to ciekawe - bo sie zapisywalem na wimbledona jakis czas temu;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A to ciekawe - bo sie zapisywalem na wimbledona jakis czas temu;)

Sam wiesz jak jest , czasem potrzeba dobrej rozmowy :)
Aaas no i podwawelskiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, mrstatler napisał(-a):

Sam wiesz jak jest , czasem potrzeba dobrej rozmowy :)
Aaas no i podwawelskiej ;)

W Poznaniu nie uświadczysz tej kiełbasy.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy komuś udało się zapisać na gmt master 2 batman,pepsi albo bruce wayne? Próbuje w w Poznaniu i w Starym Browarze od pół roku,w zeszłym roku w browarze kupiłem u nich Tudora black bay(którego miałem dzisiaj na ręce)facet w browarze spojrzał na nadgarstek i po chwili zawahania powiedział,że na stalowe nie ma możliwości zapisu…

Na Batmana zapisywałem się rok temu jak listy się zluzowały, na Bruce Wayne na premierach a na pepsi czekam na możliwość i nie wiadomo czy się doczekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Na Batmana zapisywałem się rok temu jak listy się zluzowały, na Bruce Wayne na premierach a na pepsi czekam na możliwość i nie wiadomo czy się doczekam emoji16.png

I wszystkie pięć GMT będziesz nosił?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, mario1971 napisał(-a):

I wszystkie pięć GMT będziesz nosił?

Teraz, mario1971 napisał(-a):

I wszystkie pięć GMT będziesz no

46 minut temu, mario1971 napisał(-a):

W Poznaniu nie uświadczysz tej kiełbasy.  

Przyniosłem jałowcową, podziałało;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.02.2025 o 17:40, michales3366 napisał(-a):

Tak, co do zasady, Rolex regionalizuje klientow. Najlepiej probowac na lotniskach.

Znajomy zapisywal sie w Buchererze w zeszlym tygodniu na niebieskiego OP 41. Nie jest kilentem Bucherera, ani nigdy nie mial Rolexa. Oczywiscie go zapisano, powiedziano, ze do 2 lat oczekiwania.

Godzinę temu, Djw1 napisał(-a):

Pewnie dlatego, ze probujesz co 2 tygodnie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Mariusz policz lepiej emoji28.png

Polar, Rootbeer, Batman, Bruce i Pepsi = 5. O czymś zapomniałem? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A DJ nie ma

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi