abir 8234 #5351 Napisano 10 Grudnia 2019 Jeżeli tak wyglądają, to musi tak być jak mówisz 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #5352 Napisano 12 Grudnia 2019 Bo wyglądają jak robione telefonem ..... No tylko takim drogim, wiadomo Spróbuj podejść z telefonem blisko do "ptaszków", powodzenia 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5353 Napisano 13 Grudnia 2019 Spróbuj podejść z telefonem blisko do "ptaszków", powodzenia Proszsz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5354 Napisano 13 Grudnia 2019 Fajny żarcik. Do zoo i krów na łące będzie dobry zestaw. Tylko brać i focić 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #5355 Napisano 13 Grudnia 2019 Proszsz...Nooo, optycznie bajka 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5356 Napisano 13 Grudnia 2019 Nooo, optycznie bajka laugh.gif Myślę, że moją Sigmę 1.4 50mm wciąga nosem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #5357 Napisano 14 Grudnia 2019 Myślę, że moją Sigmę 1.4 50mm wciąga nosem No comments. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5358 Napisano 20 Grudnia 2019 Bocian! Bocian! Jak on żyje to znaczy, że my też możemy. Bociuś 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tappi #5359 Napisano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Chlałem wczoraj łychę z Chichotkiem, przechylam szklaneczkę i patrzę... O jak ładnie wygląda choinka.I zrobiłem zdjęcie Edytowane 22 Grudnia 2019 przez Tappi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #5360 Napisano 22 Grudnia 2019 Buzię widzę w tym tęczu! Buzię widzę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5361 Napisano 22 Grudnia 2019 Niezły kalejdoskopJak glowa? Niezły kalejdoskopJak glowa? Niezły kalejdoskopJak glowa? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tappi #5362 Napisano 22 Grudnia 2019 (edytowane) DziękujęDziękujęDziękujęGłowa dobrze, piliśmy z umiarem. Edytowane 22 Grudnia 2019 przez Tappi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łosi3k 2176 #5363 Napisano 22 Grudnia 2019 Eublefar lamparci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5364 Napisano 22 Grudnia 2019 Oczy, oczy, oczy.... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #5365 Napisano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Eublefar lamparci A co to za ryba? Edytowane 22 Grudnia 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81031 #5366 Napisano 24 Grudnia 2019 Eublefar lamparci Też Twój? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 693 #5367 Napisano 26 Grudnia 2019 Przepraszam jeśli psuje wątek, ale nie chcę zakładać kolejnego. Pytanie brzmi, jaki w tej chwili jest najlepszy aparat do ok 2000 zł, dla amatora, który chce wkroczyć w świat fotografii, ale nie do konca wie czego chce, czy zalapie bakcyla itd. Raczej aparat nie będzie rozwijany o kolejne obiektywy w najbliższych latach, więc nie koniecznie musi mieć wymienną optyke a tylko słaby kit w standardzie. Sprzęt nowy lub w idealnym stanie, z min. rok gwarancji. Mój typ to Panasonic lx100. Czy jest coś lepszego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5368 Napisano 26 Grudnia 2019 ja nie umiem Ci pomóc. nie śledzę jakoś rynku aktualnych "uniwersalnych" aparatówjeśli nie przeszkadza Ci matryca 4/3 to z jasnym obiektywem leica ten panas nada się i do landszaftów, stritów, rodzinnych wakacji, ślubów, urodzin, chrzcin i pogrzebów.jeśli nie wiesz czego chcesz, to ten aparat ma system auto, który może być pomocny. raczej same plusy. pewnie ma też kilka minusów /jak każdy sprzęt foto/, ale są one dostrzegalne przez fotografów którzy wiedzą czego chcą 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1329 #5369 Napisano 27 Grudnia 2019 Mój typ to Panasonic lx100. Czy jest coś lepszego? Niezły jest Lumix FZ1000, lepszy zoomhttps://www.komputronik.pl/product/245946/panasonic-lumix-dmc-fz1000-czarny.html?utm_source=Ceneo&utm_medium=link&utm_campaign=NiePromo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielkiKlocek 12 #5370 Napisano 29 Grudnia 2019 Może ktoś z się orientuje dlaczego Lumix G1 nie ostrzy zdjęć makro. Dodam że ma już swoje lata . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masu 9680 #5371 Napisano 29 Grudnia 2019 Drodzy pasjonaci fotografii i zegarków, zostały ostatnie godziny na oddanie głosu w konkursie grudniowym na najlepsze zdjęcie zegarka - zachęcam do głosowania, wystarczy kliknąć w baner i zagłosować w ankiecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5372 Napisano 29 Grudnia 2019 Może ktoś z się orientuje dlaczego Lumix G1 nie ostrzy zdjęć makro. Dodam że ma już swoje lata .Jeśli ostrzy inne tryby, to z AF jest wszystko ok. Może pokrętło funkcyjne jebło i na styku programu makro aparat bzikuje.Rozumiem że wcześniej ostrzyl na makro, i nie zblizasz się do obiektu zbyt blisko. Zbyt blisko możliwości sprzętuW warunkach domowych jedyne co możesz zrobić to wszystko co możliwe rozłączyć z body, wyjąć bsteryjkę i odczekać.Albo środowisko mówi, że już czas na coś nowego 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielkiKlocek 12 #5373 Napisano 29 Grudnia 2019 (edytowane) E ee nie. Aparaty to nie mój konik więc ten zostaje. Tym bardziej że to japońska produkcja a teraz wszystko Chiny.Trop z pokrętłem może być dobry - sprawdzę. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez WielkiKlocek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5374 Napisano 30 Grudnia 2019 Taki dzięcioł 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11500 #5375 Napisano 30 Grudnia 2019 Taki dzięciołTakiego nie widziałem, czadowy, troszkę jak sikorka w pierwszej chwili. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach