Gość cyklotymik #5926 Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) ... Edytowane 27 Maja 2022 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12171 #5927 Napisano 26 Kwietnia 2021 Najulubieńsza filiżanka 😜 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #5928 Napisano 27 Kwietnia 2021 gość zapozował jeszcze przed dobrym świtem. chyba cierpiał na bezsenność 🤣 13 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 937 #5929 Napisano 27 Kwietnia 2021 A ja w życiu jeszcze dudka na żywo nie widziałem.U mnie chyba ich nie ma 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 877 #5930 Napisano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) 34 minuty temu, abir napisał(-a): gość zapozował jeszcze przed dobrym świtem. chyba cierpiał na bezsenność 🤣 Prawdopodobnie jak i fotograf. A duduś cudny. Też nigdy nie widziałem na żywo. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez souls_hunter 1 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5931 Napisano 27 Kwietnia 2021 Ładny, skubaniec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5932 Napisano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Może to nie Dudek, ale... ale ptaszek Edytowane 27 Maja 2022 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #5933 Napisano 28 Kwietnia 2021 kos. pięknie śpiewa rano i wieczorem na osiedlach siedząc wysoko na dachu lub koronach drzew 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69744 #5934 Napisano 28 Kwietnia 2021 U mnie te pięknie śpiewające ptaszki codziennie rano patrolują trawnik na moim ogrodzie w poszukiwaniu pożywienia. O dziwo, nie są zbytnio strachliwe, powiedziałbym, że nawet ciekawskie. Potrafią usiąść parę metrów ode mnie na płocie, a kiedy ja przemieszczam się dalej - przeskakują na kolejne segmenty płotu, utrzymując parometrowy dystans. Nie lubią hałasu - na odgłos kosiarki uciekają w popłochu. Koncerty głównie pod wieczór, kiedy słońce już zachodzi 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5935 Napisano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Na zdrowie Edytowane 27 Maja 2022 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6558 #5936 Napisano 30 Kwietnia 2021 U nas za płotem wpadł taki kolega w odwiedziny ☺️ 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #5937 Napisano 30 Kwietnia 2021 Na zdrowie Takie trunki leję gościom jak chcę zakończyć pijalnie Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 937 #5938 Napisano 1 Maja 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6560 #5939 Napisano 1 Maja 2021 Grzywacz, a gdzie drugi? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 937 #5940 Napisano 1 Maja 2021 Drugi siedzi w gnieździe na jodle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5941 Napisano 1 Maja 2021 Trochę późno ale już wiosna. 5 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zdun #5942 Napisano 1 Maja 2021 Trzy dni temu był różowy księżyc Makolągwy - rodzinne obowiązki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wanderer1975 795 #5943 Napisano 3 Maja 2021 Zabawa światłem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zdun #5944 Napisano 3 Maja 2021 W dniu 27.04.2021 o 21:36, abir napisał(-a): gość zapozował jeszcze przed dobrym świtem. chyba cierpiał na bezsenność 🤣 Na Kujawach, w mojej okolicy dość często pokazują się dudki. Od lat gniazdują w wypróchniałych pniach wierzb. Szczególnie w czasie lęgów i prowadzania młodzieży. Imponujące ptaki. Fotki wykonane z okien mojego domu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 83926 #5945 Napisano 3 Maja 2021 Super okoliczności przyrody 😜👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łosi3k 2176 #5946 Napisano 5 Maja 2021 (edytowane) Edytowane 5 Maja 2021 przez Łosi3k 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zdun #5947 Napisano 5 Maja 2021 Loch Ness z zawartością :). (Nie można go wyprostować?) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9160 #5948 Napisano 5 Maja 2021 W dniu 3.05.2021 o 21:52, Zdun napisał(-a): Na Kujawach, w mojej okolicy dość często pokazują się dudki. Od lat gniazdują w wypróchniałych pniach wierzb. Szczególnie w czasie lęgów i prowadzania młodzieży. Imponujące ptaki. Fotki wykonane z okien mojego domu. to szczerze zazdraszczam. pod oknem mieć taką ilość dudków to skarb. ja zwykłe blokowisko, więc z okna to tylko mogę popełnić samobójstwo 🤣 tak, pnie wierzb to ich ulubione miejsca. jeden kadr to rodzic na wierzbie czeka na młodego aż wyjdzie aby go nakarmić. drugi to młody ptak pierwszy raz z ciekawości wyszedł cały z dziupli. jeszcze nie wie do czego służą skrzydła 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zdun #5949 Napisano 5 Maja 2021 38 minut temu, abir napisał(-a): to szczerze zazdroszczę. pod oknem mieć taką ilość dudków to skarb. ja zwykłe blokowisko, więc z okna to tylko mogę popełnić samobójstwo 🤣...... Przez moje siedlisko przewinęło się ok 40 gatunków ptaków, niestety nie wszystkie udało mi się sfotografować. Fotki są sztampowe bo praktycznie ze "stałego" stanowiska, na dodatek przez szyby. W tle zwykle trawa, gałęzie lub ogrodzenie. Jak na emeryta przystało używam kompakta z nie najlepszą i ciemną optyką. Zdjęcia w słabych warunkach oświetlenia są raczej eksperymentem - może coś wyjdzie :). Tak że w ramach walki z nudą fotografuję wszystko co się rusza. Swoją drogą gratuluję świetnych ujęć - to już nie amatorka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5950 Napisano 6 Maja 2021 (edytowane) Piękne ujęcia, Panowie. Edytowane 27 Maja 2022 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach