Jędrula.wawa 1327 #76 Napisano 17 Lutego 2022 44 minuty temu, revolta4 napisał(-a): jadę po bezdrozach, polach, lasach, 100% aż się trawa pali Aaaaa to już wszystko rozumiem. Jesteś wampirem, który nie toleruje światła słonecznego i przy świetle latarki szukasz po nocy w lesie dziewic 🤪 To nic dziwnego że potrzebujesz zapasowych aku ‼️ 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #77 Napisano 17 Lutego 2022 4 minuty temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Aaaaa to już wszystko rozumiem. Jesteś wampirem, który nie toleruje światła słonecznego i przy świetle latarki szukasz po nocy w lesie dziewic 🤪 To nic dziwnego że potrzebujesz zapasowych aku ‼️ No prawie. Jeżdżę rowerem i zdążą się czasem że wracam z traski 2-3gidziny w ciemnościach zwłaszcza teraz, latem mniej, druga sprawa mając 4 latarki każda na 18650 w każdej mam aku i dwa zapasowe robi się już 6 akusow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #78 Napisano 17 Lutego 2022 Też zawsze mam w plecaku zapasowe 18650. Nie raz już się przydało a masa i wielkość znikoma. Są takie fajne kondoniki na 18650, bo luzem to nie polecam tego nosić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #79 Napisano 17 Lutego 2022 Tak sobie na razie czytam i oglądam na YT zabaweczkę pt. Emisar D4SV2. Sterownik do zabawy trybami - myślę, że ogarnę, a potem ustawi się jakieś 3 ulubione tryby… 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #80 Napisano 17 Lutego 2022 1 godzinę temu, revolta4 napisał(-a): mając 4 latarki każda na 18650 w każdej mam aku i dwa zapasowe robi się już 6 akusow To mi wygląda na uzależnienie Całe szczęście mniej kosztowne od zegarków .... chyba 1 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #81 Napisano 17 Lutego 2022 Fajne latarki maba na knivsach się w nich lubuje, ogólnie na knivsach jest bum na te latarki ale to nie dla mnie, za duży wyjebolot, tryb turbo jest tylko chwilowy bo latarka by się stopiła inaczej i takie tam. Jak się podoba to brać! 1 minutę temu, Jędrula.wawa napisał(-a): To mi wygląda na uzależnienie Całe szczęście mniej kosztowne od zegarków .... chyba Dokładnie mniej kosztowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #82 Napisano 19 Lutego 2022 Armytek wraca do sklepu 🤨 Niestety, okazuje się, że seria max pro jest mocno wadliwa. Zamówiłem chwaloną i trochę mniejszą (wygodniejszą na edc) Sofirn SC31 pro. Zielona 😁. No i fajniejsze ładowanie z USB3 a nie dodatkowego kabla. Zobaczymy jak przyjdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #83 Napisano 19 Lutego 2022 Do maluszków jeszcze dojedzie duży kolega 💪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #84 Napisano 19 Lutego 2022 To popłynąłes he he, ta latarka to też jako gadżet obronny widzę prawie jak granat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72327 #85 Napisano 19 Lutego 2022 6 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Armytek wraca do sklepu 🤨 Niestety, okazuje się, że seria max pro jest mocno wadliwa. Zamówiłem chwaloną i trochę mniejszą (wygodniejszą na edc) Sofirn SC31 pro. Zielona 😁. No i fajniejsze ładowanie z USB3 a nie dodatkowego kabla. Zobaczymy jak przyjdzie. W Twoim konkrrtnym egzemplarzu coś się wydarzyło? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #86 Napisano 19 Lutego 2022 10 minut temu, mario1971 napisał(-a): W Twoim konkrrtnym egzemplarzu coś się wydarzyło? Tak, kompletny brak ładowania. Czytałem na drugim forum, że już kontener wadliwych odesłali, więc była duża szansa na trafienie znów na kiszkę. Dotyczy pro max 4000 lumenów. Godzinę temu, revolta4 napisał(-a): To popłynąłes he he, ta latarka to też jako gadżet obronny widzę prawie jak granat Zamiast noża 🤣 Ale podpala małe drzewa i zabija nienarodzone 😱 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #87 Napisano 19 Lutego 2022 No ta słabo. Ja mam ten starszy model i nie mogę narzekać 3 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a): Zamiast noża 🤣 Ale pod Tam musi być ściana światła.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72327 #88 Napisano 19 Lutego 2022 Ja swoją też swego czasu na serwis odesłałem, bo myślałem, że nie ładuje (nie przelączała się na mocniejsze tryby ze względu na słabo naładowaną baterię). Odesłali mi ją z powrotem z opisem, jak to robić poprawnie. Działa i ma się dobrze. Ale moja to ten sam model co u @revolta4. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72327 #89 Napisano 19 Lutego 2022 Jednak nie ta sama. Moja to dokładnie Wizard C2 PRO 2330 Max Lumens. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23597 #90 Napisano 19 Lutego 2022 A gdzie te armyteki się nabywa. Ja co prawda jestem fanem ologhta, ale po ostatnich przebojach z włącznikiem w jednej z nich(chociaż trzeba przyznać, że Militaria sprawę załatwiła perfekt) chciałem pomacać czegoś innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #91 Napisano 19 Lutego 2022 37 minut temu, mario1971 napisał(-a): Jednak nie ta sama. Moja to dokładnie Wizard C2 PRO 2330 Max Lumens. No ale to jie nadal 4 tys lumenów. 2 tys to latarka grzeje się już jak głupia zabezpieczenie zrzuca "biegi" już po paru sekundach jak jest ciepło i z 3tys lm robi się 1200 w moment 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72327 #92 Napisano 19 Lutego 2022 15 minut temu, loco50 napisał(-a): A gdzie te armyteki się nabywa. Ja co prawda jestem fanem ologhta, ale po ostatnich przebojach z włącznikiem w jednej z nich(chociaż trzeba przyznać, że Militaria sprawę załatwiła perfekt) chciałem pomacać czegoś innego. Najlepsze latarki czołowe i taktyczne - sklep z profesjonalnymi latarkami - Armytek 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6609 #93 Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) Koledzy, jaką latarkę ok 200PLN polecicie? Chcialbym ładowanie z kabla i nie za duży rozmiar. Nie musi dawać ściany światła - ot takie coś "just in case" do samochodu plus jak bym na stare lata pod namiot pojechał 🙂 Edytowane 19 Lutego 2022 przez szuwi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23597 #94 Napisano 19 Lutego 2022 2 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Najlepsze latarki czołowe i taktyczne - sklep z profesjonalnymi latarkami - Armytek Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #95 Napisano 19 Lutego 2022 Do maluszków jeszcze dojedzie duży kolega Mam już jakiś czas tego sofirna. Nie jest to szczyt techniki ale świeci całkiem fajnie. Kiedyś mi trochę piszczała ale przestała. Ja ją kupiłem jeszcze za chyba 60zł więc spokoS20FE 5G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #96 Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, mariaczi napisał(-a): Mam już jakiś czas tego sofirna. Nie jest to szczyt techniki ale świeci całkiem fajnie. Kiedyś mi trochę piszczała ale przestała. Ja ją kupiłem jeszcze za chyba 60zł więc spoko S20FE 5G 60zł ??? Mówisz o tej latarce? https://www.thelab.gr/reviews/reviews-in-english/sofirn-sp36-pro-r801/ Edytowane 19 Lutego 2022 przez Louis Cypher 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #97 Napisano 19 Lutego 2022 60zł ??? Mówisz o tej latarce? https://www.thelab.gr/reviews/reviews-in-english/sofirn-sp36-pro-r801/ Tak. Kiedyś była tańsza. Z alliexpres brałemS20FE 5G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #98 Napisano 19 Lutego 2022 Teraz, mariaczi napisał(-a): Tak. Kiedyś była tańsza. Z alliexpres brałem S20FE 5G wrzuć fotkę proszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15387 #99 Napisano 19 Lutego 2022 2 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): 60zł ??? Mówisz o tej latarce? https://www.thelab.gr/reviews/reviews-in-english/sofirn-sp36-pro-r801/ Za 6 dych tego buca sam bym kupił choć jest brzytka jak...... Ale może fajnie świecić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #100 Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) 6 minut temu, revolta4 napisał(-a): Za 6 dych tego buca sam bym kupił choć jest brzytka jak...... Ale może fajnie świecić Ale to niemożliwe 😁 Ta latarka (w tej konfiguracji) jest rok na rynku i kupiłem ją na Ali w sklepie firmowym. Nie podrożała przez rok o 400% 😆 Kolega @mariaczi chyba myli modele… Edytowane 19 Lutego 2022 przez Louis Cypher 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach