kornel91 89381 #1301 Napisano 4 godziny temu 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logann 3211 #1302 Napisano 3 godziny temu (edytowane) Tutaj mnie jeszcze nie było, chociaż chronografy zawsze mi się podobały. Dość powiedzieć, że mój pierwszy zegarek zakupiony za samodzielnie zarobione pieniądze to była Certina DS Podium chrono. Potem był Tissot PRS 516 zakupiony na wakacjach w Hiszpanii, który popsuł się po dwóch dniach i jeszcze zanim zdążyłem wrócić do Polski poszedł na naprawę gwarancyjną 😄 a teraz przyszedł czas na 3cie chrono w moim posiadaniu (poprzednie już sprzedałem), tym razem spod znaku Omegi 🧡 Edytowane 3 godziny temu przez logann 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 12820 #1303 Napisano 3 godziny temu (edytowane) Edytowane 3 godziny temu przez Genovese_ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach