TomcioMiki 65090 #676 Napisano 22 Lutego 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68179 #677 Napisano 23 Lutego 9 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85311 #678 Napisano 23 Lutego 4 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Fajnie się na nią patrzy na Twoich zdjęciach 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68179 #679 Napisano 23 Lutego 13 minut temu, kornel91 napisał(-a): Fajnie się na nią patrzy na Twoich zdjęciach 😀 Na samym początku miałem mieszane uczucia, że to mały zegarek, w dodatku ze słabą czytelnością. Po pewnym czasie zacząłem odkrywać jej zalety, a wady stały się codziennością. Daytona to Rolex, który nie rzuca się w oczy, a jej kompaktowy rozmiar przekłada się na wygodę noszenia. Zaledwie dwie osoby spoza zegarkowego światka zauważyły koronę w logo. Dzisiaj Panda ma bardzo mocną pozycję w mojej krótkiej kolekcji... 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85311 #680 Napisano 23 Lutego 3 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Na samym początku miałem mieszane uczucia, że to mały zegarek, w dodatku ze słabą czytelnością. Po pewnym czasie zacząłem odkrywać jej zalety, a wady stały się codziennością. Daytona to Rolex, który nie rzuca się w oczy, a jej kompaktowy rozmiar przekłada się na wygodę noszenia. Zaledwie dwie osoby spoza zegarkowego światka zauważyły koronę w logo. Dzisiaj Panda ma bardzo mocną pozycję w mojej krótkiej kolekcji... Wszystkie zegarki masz bardzo ciekawe i każdy ma w sobie coś. Pewnie to zaleta nie zauważalna korona 😀 ja akurat wśród znajomych mam tylko ze dwie osoby co mają jakieś pojęcie o zegarkach więc moich to i tak nie kojarzą a Rolexa nie mam 😀 A tylko jeden kolega co ma Suba i Moona to jak go spotykam to zapyta się co mam na nadgarstku 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68179 #681 Napisano 23 Lutego Wiesz, ja w tygodniu noszę koszule i często marynarki, nie mam za bardzo jak i gdzie eksponować swoich zegarków. Pozostają jedynie fora, takie jak to tutaj. 😆 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85311 #682 Napisano 23 Lutego 3 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Wiesz, ja w tygodniu noszę koszule i często marynarki, nie mam za bardzo jak i gdzie eksponować swoich zegarków. Pozostają jedynie fora, takie jak to tutaj. 😆 Myślę, że chyba większość z nas tak eksponuje. Tzn bardzo mnie cieszy jak mam jakiś zegarek na ręku i sobie na niego spoglądać czy np. mam rytuał ustawiania zegarka na następny dzień do pracy ale właśnie tego następnego dnia wrzucenia tego zegarka właśnie w jakiś temat pasujący do niego 😀 A żeby chociaż trochę w temacie to dzisiaj ten co był na zmianę z białym CW 😀 Teraz tylko inny się nakręca na jutro 😀 10 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6460 #683 Napisano 28 Lutego Zegarkowe "wash & go" 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81585 #684 Napisano 1 Marca 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65090 #685 Napisano 1 Marca 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6460 #686 Napisano 5 Marca Taka "kosmiczna" sytuacja 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zalles 1981 #687 Napisano 5 Marca 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24654 #688 Napisano 5 Marca 9 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65090 #689 Napisano 8 Marca 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40469 #690 Napisano 8 Marca 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenmag 5716 #691 Napisano 8 Marca 9 > Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2093 #692 Napisano 9 Marca 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40469 #693 Napisano 10 Marca Ten Hami to i pilot i chronograf. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6460 #694 Napisano 12 Marca EDC w chrono 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40469 #695 Napisano 14 Marca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 1856 #696 Napisano 14 Marca 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 72308 #697 Napisano 19 Marca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6460 #698 Napisano 19 Marca B01 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85311 #699 Napisano 19 Marca 19 minut temu, Sisqo napisał(-a): B01 Śledzę Cię 11 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65090 #700 Napisano 19 Marca 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach